Открытый чемпионат Ровенской обл. по спортивной ловле карпа

фестивалі та різного роду тусовки
bogdan
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення bogdan »

Вітаю Василя Брагіна - "Пирожка"-"Фокса"-"Душмана" та Юрія Зарембу - "Бормана" з очікуваною, але водночас такою важкою, затяжною, гороховою, шашличною, духовою, хоровою, організаційною, волинською, майже всеукраїнською перемогою!!! :D :D :D
Ровно жжет!!! Попереду Україна в Камянці!!! Дайош монстра.... Мінімум...

Слава Богу живий і неушкоджений - Богдан Д.
Востаннє редагувалось 30 червня 2008, 18:52 користувачем bogdan, всього редагувалось 1 раз.
DMon
Бувалий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення DMon »

Спасибо организаторам за отлично проведённое мероприятие! "Баракуда" - молодцы.
Зображення
Banderivets

Непрочитане повідомлення Banderivets »

Спробую викласти свій маленький звіт про змагання на ставу в с.Шепель, (наголос назви села правильно на останній голосній).
Одного чудового дня попросив мене Василь-Душман-Пиріжок-ФОКС-Брагін відвідать вперше став на Волині в якості судді змагання зі спортивної ловлі коропа. Відмовить я не захотів, і як згодом вияснилось – правильно вчинивши.
Відмічу, що попутно я вчинив громадянський подвиг – зумів витягнути НА РИБОЛОВЛЮ свою ЖІНКУ!!! Не буду переказувать, чого це мені коштувало...
Ото ж запакував я авто, та - вперед. Ставок знайшов без проблем: організатори постарались, фото таблички надіюсь згодом закину на сайт. З обіду почали знайомитись із учасниками змагань (оскільки я вперше на такій тусовці, мені було ВСЕ цікаве, хоч пити пиво я і так умів). До обіду з”їхались всі команди-учасниці. А далі: газетярі, фото- та відеокореспонденти, хор, духовий оркестр (про нього згодом дещо докладніше), адміністрація та організатори із виступами і т.д. і т.п. Розіграли сектора і зони змагань, та як в народі кажуть: в”йо бо дощ,- коні мокнуть! Ось тепер по прямому призначунню згодився мій „Вальтер-РРК” *-мм. Не вірте газетам: змаганням дала законний старт о 13-00 моя благовірна, звати її Тетяна, отже ракета злетіла в повітря –„палки” в воду!!!
Мені з напарником Олександром випала зона „В” (дальня сторона). Розмочила в нас рахунок знана (та навіть славетна) команда з Бердичева PRO CARP в особі кепа Городченка Миколи та Сітяшенка Ігора (21,9кг). В дальнішому ці милі та приємні в спілкуванні люди багато розповідали мені (сину рибалки) як правильно та вміло ловить коропа на водоймах Європи.
Гідну конкуренцію PRO CARPу в нашій зон склала команда зі Львова CARP-POWER в особі Кравцова Андрія та Козишкурта Павла (28,56кг) В загальному наша зона В виловила за троє діб 39 риб загальною масою 148,32кг. Найбільший риб зони – лусковий короп вагою 6,620кг спійманий бандою з Києва Е-95.
Загалом наша зона В дивилась на зону А (інший берег), ковтаючи слиню, оскільки їхні результати значно переважали результати нашого бережка, та й вітер „пер” від нас. Нічки для суддів випали безсонні, але ми не жалілися. На оперативність та професійність суддів зони В скарг і не могло бути, оскільки ми щиро бажали „вставити” зону „А” по кількості та якості вилоблених риб. Отож зважування проходило в рекордні строки – 5-10хв. В нашій зоні CARP-POWER гідно боровшись із протилежним „уловистим” берегом в напруженій боротьбі зайняв ІІ місце змагань.
Загалом роблю висновок такий: хто „пахав”, мав досвід і жагу перемоги – той виграв. Ну а хто приїхав відпочить – той відпочивав.
Мені довелось дати невеличке інтерв”ю кільком газетярам із Волині. Вони вперше на такого роду змаганнях, отож їм було цікаво (якщо це правильне слово, бо краще сказати що вони шукали в траві впавші власні щелепи від шоку) взнати, що наприклад:
- виловлену риб випускають з миром назад у водойму;
- привади закинуто у став кожною командою на тисячі гривень;
- снасті карп”ярів коштують десятки та сотні тисяч гривень;
- перед тим, як випустити риб, його цілують взасос (ха-ха!);
- риб не їдять та юшку з них не варять;
- карп”ярі самі азартні, самі добрі та милі фани своєї справи в світі і таке інше...
Коротше кажучи, приправивши розповідь кількома анекдотами по темі, газетярі вже хотіли прикупить кілька „палок” у Васька, щоб перейти в лави карп”ярів.
Напруга та інтрига зберігалася до останньої години змагань. Я радів за „Душмана” Василя та „Бормана” Юрка, що вони не підвели земляків із Рівненщини, та головний кубок залишився в Рівному. Хай інші тренуються, бо побачимось ще раз на водоймі в с.Шепель через кілька місяців на чергових змаганнях...
Приємно порадувала команда з Ужгорода „ГОРБОК” в особі Василя та Павла. В номінації „НАЙБІЛЬШИЙ РИБ” їм небуло рівних: 10,74кг.
ВСІ МОЛОДЦІ!!!!!!!!!!!
Третіми виступила (протримавши в напрузі всі команди аж до фінального пострілу) команда класних, доброзичливих спортсменів з Вінницького Могильова „ЕКСТРІМ-КОРОП”.
ВСІ КОМАНДИ: МО-ЛО-Д-ЦІ!!!!!!!!!

Моя „половина” невитерпівши чотирьох діб чухнула додому, отож закривати змагання пострілом червоної ракети довелось о 13-00 мені. Кому вона зробила гірше? Ото ж.
Закриття відзначилось дружньою атмосферою, безліччю призів від наших спонсорів, фуршетом та горілкою „КАЛГАНОФФ”.
Маю бажання вивісити фото на тему змагань в галереї, отож скоро буде...
Відгуки та пропозиції на звіт прошу на мило: svt@utkc.net
Banderivets

Непрочитане повідомлення Banderivets »

P.S. Не сказав про оркестр, пардон.
Орксстр, як загалом все гучне відкриття змагань, гуділо на початку зони А, де згодом випало змагатися нашій ЗАХІД-КАМЕНЮЦІ - 14,33кг, Вінницькому КЕВЛАРУ - 11,200кг, НІКА-ДНІПРУ з Дніпропетрівська - 8,360кг, ТЕР-КОРОПУ З Тернополя - 10,780кг, РИБАЧКУ з Харкова - 17,190кг, ШКІДНИКУ з Києва - 15,620кг, та ЕКСТРІМ КОРОПУ з Могильова що на Вінничині - 21,160кг.
Отже в нашій зоні суддівства "В" вічно всім незадоволена столична команда DREAM CARP довго жалілася на гучний оркестр, аж поки не пішли звіти з іншого берега. Нарід просто ловив залікових коропів, ні на що не жаліючись... Знаєте, що поганому танцюристу заважає? Я знаю!
В неформалі я цікавився в команд з різних регіонів щодо організації змагань. Оцінки - 12 балів по шкільній шкалі! Сам склад команд говорить сам про себе!!!
Хочу побажать особисто Василю Брагіну: тобі особисто вірять та довіряють рибацюги України! Не пропий авторитет!!!!!!!!!! А кальянчик був зашибісь...
_magic
Місцевий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення _magic »

Мои поздравления Барракуде,отрыбачили здорово,молодцы!!!!! :D Последняя ночь расставила всё на свои места.Мало того,что всё отлично организовали,смогли всех обойти . Отдельная благодарность спонсору,магазину Альбатрос, за призы. Наше 13-ое место ближе к первому,чем к 36-му
Не слушаю что говорят,смотрю что делают.
shalun_99

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

Маленький фотозвіт від "Захід Камінь"
Наш першенький
Зображення
Другий не забарився
Зображення
І нічні пригоди
Зображення
Зображення
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Молотки, Вован! Москва не сразу строилась =) Будет и на вашей улице праздник!
Не учи рыбу плавать!
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Небольшой фотоотчёт от Патика:

Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення
Не учи рыбу плавать!
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ та ФЕСТИВАЛІ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість