Доповнення форуму
Правила форуму
Перше, воно і останнє
1. Дописувач форуму повинен дотримуватися норм поведінки в цивілізованому громадському місті. Не хамити. Не смітити
Забороняється вживати слово "Брєд"
Перше, воно і останнє
1. Дописувач форуму повинен дотримуватися норм поведінки в цивілізованому громадському місті. Не хамити. Не смітити
Забороняється вживати слово "Брєд"
Re: Доповнення форуму
Назар, а можеш його(лого) поставити паралельно до землі? Так він ніби під якимось кутом пливе, якщо повернути то має бути цікавіше...
- nazrik
- Козак
- Телефон: 0505733236
- Контактна інформація:
Якщо хтось мені кине бойла на повідку намальовного, чи гачка прив'язаного на повідку, то я спробую його якось впихнути на емблему :!:
Рибак
-
- Контактна інформація:
Назар цей варіант нормальний,а може попробуй око вставити ніби він моргає(якщо це можливо,бо я в цьому дупель-пусто :D )
Чтобы победить искушение, ему надо поддаться. О.Уайлд
Рівненський Карповий Клуб
Рівненський Карповий Клуб
- nazrik
- Козак
- Контактна інформація:
Да вже пробував, фанарь, shalun_99 взяв заготовку можливо щось там викумедить)
Рибак
Дам товаришу, він вже колись мене виручав в таких справах. Можливо він ще виставить своє бачення, як митця! :Pnazrik писав:Да вже пробував, фанарь, shalun_99 взяв заготовку можливо щось там викумедить)
треба зробити так шоб напис йшов маралельно лінії овалу.
тоді, мені так здається риба буде не симетрично в овалі і в вільне місце можна буде приточити повідок з бойлом.
тоді, мені так здається риба буде не симетрично в овалі і в вільне місце можна буде приточити повідок з бойлом.
- nazrik
- Козак
- Контактна інформація:
Коли так зробити, виходить овал великим, тому що овал неповинен торкатися коропа, і буде щось чудне)
Рибак
- MAXIMUS
- Бро
- Контактна інформація:
Де має розміщуватись дана емблема - по цетру футболки чи на серці??? Я кщо на серці - маленький овал, то необхідно визначитись з фоном на якому намальований карп, бо його будуть друкувати,як загальна наклейка. Якщо по центру, то виникає та ж проблема з фоном, так як лінії малюнка занадто тонкі і якщо будуть клеєти карпа окремо букви окремо так як на моїх футболках, то це буде недовговічно. Тобто необхідно визначитись із кольором карпа і з кольором фону, на якому він намальований!!!
а шо, не зміститься овал трохи вверх і вліво? мені здається шо зміститься і з'явится трохи вільного місця перед головою.nazrik писав:Коли так зробити, виходить овал великим, тому що овал неповинен торкатися коропа, і буде щось чудне)
а фон треба полюбому незалежно де буде логотип. і треба підібрати колір який підійде до всіх. а до всіх підходить чорний і білий
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей