ага ..SPIN писав: 2 proteus: тебе вообще из окна можно спиннинговать

ага ..SPIN писав: 2 proteus: тебе вообще из окна можно спиннинговать
Ну що там??? Зарибили в жовтні мирною рибою,як обіцяли, чи ні???Станом на 16.04 учасники акції активно підтримують даний захід, по мірі наповнення скриньок в магазинах буде проводитись публічне вилучення коштів. На даний момент скриньки опечатані, зариблення планується проводитись на жовтень 2013 року мирною рибою, та травень 2014 хижаком. Нагадую що скриньки для пожертв находяться в магазинах:
*ФЛАГМАН*, ОКУНЬК, САПСАН, ПОПЛАВОК, РИБАЛКА, РИБОЛОВНІ СНАСТІ У ФЕДІ!
вирішив тут від "нема чим зайнятись" перечитати тему і знайшов відповідь на твоє питання ще на першій сторінці:MAXIMUS писав:Ну що там??? Зарибили в жовтні мирною рибою,як обіцяли, чи ні???Станом на 16.04 учасники акції активно підтримують даний захід, по мірі наповнення скриньок в магазинах буде проводитись публічне вилучення коштів. На даний момент скриньки опечатані, зариблення планується проводитись на жовтень 2013 року мирною рибою, та травень 2014 хижаком. Нагадую що скриньки для пожертв находяться в магазинах:
*ФЛАГМАН*, ОКУНЬК, САПСАН, ПОПЛАВОК, РИБАЛКА, РИБОЛОВНІ СНАСТІ У ФЕДІ!
Delife писав:МАК писав: Я думаю що потрібно зариблювати таємно від преси щоб не було лишнього галасу але це лише моя думка.![]()
І таємно від тих хто дасть гроші, щоб не знали - зарибили чи ні.
MAXIMUS писав:Ну що там???
shalun_99 писав:Юра, Петросяниш?
DerSieger писав: знайшов відповідь на твоє питання
Ну я особисто закинув 100грн в одному з магазинів Рівного - от мене і цікавить дане питання - не так за мою сотку а як за ті гроші , які лежали до того в скринці....AndreyK писав:MAXIMUS писав:Ну що там???shalun_99 писав:Юра, Петросяниш?DerSieger писав: знайшов відповідь на твоє питання
Хочется поинтересоваться у тех, кто так сильно переживает по поводу зарыбления - а лично ВЫ хоть одной гривней поучаствовали в сборе средств? Или так волнуетесь только за чужие деньги?![]()
Для информации, из-за крайне низкой активности народа и соответственно очень малого наполнения ящичков деньгами - сборы решено продолжить как минимум до весны, так как закупать два с половиной малька на то, что удалось собрать - нет смысла. Соответственно, ящички для сбора средств находятся на своих прежних местах, в чём легко убедиться, раз уж вы так об этом переживаете.![]()
Как это обычно бывает - кто больше всего пиз..ит - тот меньше всего работает (вкладывает деньги)...
І до речі, "не смешно"AndreyK писав:волнуетесь только за чужие деньги?![]()
.
я приймав участь і не однією гривнею. і мені просто цікаво чому на протязі 9-ти місяців ця тема на обох форумах мертва. жодної інформації та повідомлень.AndreyK писав:...
Хочется поинтересоваться у тех, кто так сильно переживает по поводу зарыбления - а лично ВЫ хоть одной гривней поучаствовали в сборе средств? Или так волнуетесь только за чужие деньги?...
це наш український менталітет.AndreyK писав:...Как это обычно бывает - кто больше всего пиз..ит - тот меньше всего работает (вкладывает деньги)...
Так от і потрібно щоб організатор розказав, що да як і чому , а то просто зник і все - як на цьому так і на іншр=ому форумі!!!! Повпливайте хтось(((chinta писав:Деньги - это не самое важное , в данном вопросе. Самое ужасное , что создан очень нехороший прецедент . Теперь любое положительное начинание , например : акция чистый берег , детские рыболовные игры или добровольный рыбоохранный патруль ( подобное работает в соседних областях ) , не найдет отклика в сердцах наших любителей рыбалки.
100%chinta писав:... Теперь любое положительное начинание , например : акция чистый берег , детские рыболовные игры или добровольный рыбоохранный патруль ( подобное работает в соседних областях ), не найдет отклика в сердцах наших любителей рыбалки.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість