Спінінг. Який кращий?Поради.
- oleg-rivne
- Балакучий
- Контактна інформація:
Володя!Вольодька писав:скажіть будь-ласка що робити!!!
полагодити чи чи чи нову купляти???? :evil:
по-перше, бажано було б вивчити звичайні рибальські терміни і коректно їх застосовувати.
по-другє, велосипед ремонтував? та сама аналогія: де треба - підклей, шайбочку підклади, прочисть, змасти і т.п.
З власного невеликого досвіду можу порадити не боятись і сміливо пробувати ремонтувати власними руками і набератись досвіду. купити нове завжди встигнеш! Особисто в мене, впевненість почала з"являтись вже на 3-ому ТО катушкі.
Чекаємо на твою перемогу!
в мене таке було зі спіном, то здав по гарантії і підклеїлив мене спін братфішінг інгот7 така болячка що ця фішка на яку кріпиться котушка почала обертатися відносно палки вправо вліво
як його можна полагодити
ПС
Дивно що на братфішинг відклеївся тримач котушки, я думав що фірма серйозна, може підробка
- Горыныч
- Рідненький
- Контактна інформація:
:lol: :lol: :lol:SPIN писав:Дивно що на братфішинг відклеївся тримач котушки, я думав що фірма серйозна, може підробка
(вибачте не втримався)
А если серьезно - SPIN, не слыхал еще, чтоб китайскую продукцию подделывали. А если это возможно, то это по силам опять же китайцам...
Востаннє редагувалось 31 березня 2010, 09:45 користувачем Горыныч, всього редагувалось 1 раз.
Улыбайтесь, господа! Во весь улыбальник улыбайтесь :)))) ...
- ИхтиофилРыбопедович
- Бувалий
- Контактна інформація:
- Vetal
- Балакучий
- Телефон: 097-854-00-54
- Контактна інформація:
Незважаючи на всі насмішки над цим Китаєм (Брат фішінгом), ловлю ним другий сезон, і поки нарікань немає, звичайний собі спін, порівнювати звичайно мені немає з чим, тому що перед цим був спін взагалі за 35 грн :lol: як на мене за 240 грн, наврят вийде купити щось людське, а якщо врахувати що криза товарищі, то все таки можна на них спинити свій вибір. Це особисто моя думка
Не варто розстроюватись з декількох причин:SPIN писав:ну от, тільки надумав купувати на цей сезон братфішинг, а це виходить Китай, не знаю навіть що робити, може є альтернатива по якості, але в цьому ж ціновому діапазоні?
по-перше, братфішинг у нас народна марка - нею ловить добра частина спінінгістів, якщо не більшість;
по-друге, в цьому ціновому діапазоні практично всі спіни - Китай;
по-третє, при поломці одного з колін братфіша, наскільки я знаю, нема проблем купити такеж за півціни спіна.
В цьому діапазоні можна глянути Golden Catch Nirvana, трохи дорожче але і якість краща - Shimano Catana.
На днях придбав спінінга "для аматорів", тобто для себе - Golden Catch WANDERER spin, 2.10м, тест 5-20. В дома зібрав в бойову готовність і як приманку поставив силікон з ушастіком вагою 12г. І воно мені здається якесь заважке для цьго спінінга, як закину-то зломається. Незнаю що робити, чи вагу меншу ставити... чи воно нормально. Просто це мій перший карбоновий спінінг і після дешевої, грубої палки за 42грн. з тестом 20-40, яким тяшко кидати приманки, новий здається не витримає такої нагрузки, хоча тест дозволяє... Наголошую що це перший мій спін з тестом 5-20 і на мій погляд здається що він невитримає і зломається, хоча багато залежить з якою силою кидати...
І ще- на ньому написано: high carbon lm 7 чи im 7-що це означає? Я так розумію це марка карбону, його якість?
І ще- на ньому написано: high carbon lm 7 чи im 7-що це означає? Я так розумію це марка карбону, його якість?
Да сама популярна і стандартна для бюджетних палокІ ще- на ньому написано: high carbon lm 7 чи im 7-що це означає? Я так розумію це марка карбону, його якість?
Не переживай не зломається. Зовсім скоро почнеш ловити кайф від закидань приманки за рахунок невеличкої амплітуди.це перший мій спін з тестом 5-20 і на мій погляд здається що він невитримає і зломається
Можливо це просто такий строй спіна. В будь-якому випадку тобі просто треба привикнути до цієї палки. А взагалі вітаю з придбанням. Перехід з стеклопластикового телескопічного спіна на перший карбоновий - важливий момент в житті кожного спінінгіста.поставив силікон з ушастіком вагою 12г. І воно мені здається якесь заважке для цьго спінінга
Дякую. Я дуже радий :D що маю вже щось краще. В цей понеділок(Хотинь) вперше навчився :oops: робити і відчувати джигову проводку на своєму дрині з тестом 20-40-і я отримав велике задоволення від ловлі, бо почало виходити, а тут придбав новий... мабуть задоволення буде ще більше, можлило і результат... :roll:...вітаю з придбанням. Перехід з стеклопластикового телескопічного спіна на перший карбоновий - важливий момент в житті кожного спінінгіста...
Нічого подібного незнайшов. Все щонаписано-написав в попередньому повідомленні. А як визначити строй? Я так розумію- взявши в руку і потрусивши ним відчути чи він жосткій чи м"якший(тобто як гнеться-амплітуда самого спіна) Жосткій-строй бистрий і навпаки?????строй спінінга, має бути написано: ExtraFast, Fast, Medium
Ну... після тесту 20-40-то гнеться кінчик значно сильніше, просто дуже незвично, відчуваю тепер вагу приманки.І ще одне, що спонукає тебе вважати, що приманка тяжка для даної моделі?
Я так розумію це що він 4-колінний чи... щось інше??А чому вибрано тревел варіант?
Вибирав по принципу "який ліг у руку" ну і по тесту, а те скільки колін... ,то не сильно звертав увагу, а що це погано??? То ж маленький, добре транспортувати, оскільки машини немає... ще й тубус в комплекті... :roll:AnMyk писав:Так, що 4-колінний.Я так розумію це що він 4-колінний чи... щось інше??
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей