Спінінг. Який кращий?Поради.

палки, катушки, жилка, шнури....
oleg-rivne
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення oleg-rivne »

Вольодька писав:скажіть будь-ласка що робити!!!
полагодити чи чи чи нову купляти???? :evil:
Володя!
по-перше, бажано було б вивчити звичайні рибальські терміни і коректно їх застосовувати.
по-другє, велосипед ремонтував? та сама аналогія: де треба - підклей, шайбочку підклади, прочисть, змасти і т.п.
З власного невеликого досвіду можу порадити не боятись і сміливо пробувати ремонтувати власними руками і набератись досвіду. купити нове завжди встигнеш! Особисто в мене, впевненість почала з"являтись вже на 3-ому ТО катушкі. :wink:
Чекаємо на твою перемогу!
SPIN
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення SPIN »

в мене спін братфішінг інгот7 така болячка що ця фішка на яку кріпиться котушка почала обертатися відносно палки вправо вліво
як його можна полагодити
в мене таке було зі спіном, то здав по гарантії і підклеїли
ПС
Дивно що на братфішинг відклеївся тримач котушки, я думав що фірма серйозна, може підробка
Горыныч
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Горыныч »

SPIN писав:Дивно що на братфішинг відклеївся тримач котушки, я думав що фірма серйозна, може підробка
:lol: :lol: :lol:
(вибачте не втримався)

А если серьезно - SPIN, не слыхал еще, чтоб китайскую продукцию подделывали. А если это возможно, то это по силам опять же китайцам...
Востаннє редагувалось 31 березня 2010, 09:45 користувачем Горыныч, всього редагувалось 1 раз.
Улыбайтесь, господа! Во весь улыбальник улыбайтесь :)))) ...
ИхтиофилРыбопедович
Бувалий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ИхтиофилРыбопедович »

Горыныч писав:
SPIN писав:Дивно що на братфішинг відклеївся тримач котушки, я думав що фірма серйозна, може підробка
:lol: :lol: :lol:
вибачте не втримався...
Конечно серьезая! Они еще тапки и пластиковую посуду из Китая таскают : :lol: :lol: :lol:
Поймал рыбу - отпусти. Поймал брака - опусти!
SPIN
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення SPIN »

ну от, тільки надумав купувати на цей сезон братфішинг, а це виходить Китай, не знаю навіть що робити, може є альтернатива по якості, але в цьому ж ціновому діапазоні?
Vetal
Балакучий
Телефон: 097-854-00-54
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Vetal »

Незважаючи на всі насмішки над цим Китаєм (Брат фішінгом), ловлю ним другий сезон, і поки нарікань немає, звичайний собі спін, порівнювати звичайно мені немає з чим, тому що перед цим був спін взагалі за 35 грн :lol: як на мене за 240 грн, наврят вийде купити щось людське, а якщо врахувати що криза товарищі, то все таки можна на них спинити свій вибір. Це особисто моя думка
AnMyk
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення AnMyk »

SPIN писав:ну от, тільки надумав купувати на цей сезон братфішинг, а це виходить Китай, не знаю навіть що робити, може є альтернатива по якості, але в цьому ж ціновому діапазоні?
Не варто розстроюватись з декількох причин:
по-перше, братфішинг у нас народна марка - нею ловить добра частина спінінгістів, якщо не більшість;
по-друге, в цьому ціновому діапазоні практично всі спіни - Китай;
по-третє, при поломці одного з колін братфіша, наскільки я знаю, нема проблем купити такеж за півціни спіна.
В цьому діапазоні можна глянути Golden Catch Nirvana, трохи дорожче але і якість краща - Shimano Catana.
Igor09
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Igor09 »

На днях придбав спінінга "для аматорів", тобто для себе - Golden Catch WANDERER spin, 2.10м, тест 5-20. В дома зібрав в бойову готовність і як приманку поставив силікон з ушастіком вагою 12г. І воно мені здається якесь заважке для цьго спінінга, як закину-то зломається. Незнаю що робити, чи вагу меншу ставити... чи воно нормально. Просто це мій перший карбоновий спінінг і після дешевої, грубої палки за 42грн. з тестом 20-40, яким тяшко кидати приманки, новий здається не витримає такої нагрузки, хоча тест дозволяє... Наголошую що це перший мій спін з тестом 5-20 і на мій погляд здається що він невитримає і зломається, хоча багато залежить з якою силою кидати...
І ще- на ньому написано: high carbon lm 7 чи im 7-що це означає? Я так розумію це марка карбону, його якість?
kurs
Нуб
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення kurs »

І ще- на ньому написано: high carbon lm 7 чи im 7-що це означає? Я так розумію це марка карбону, його якість?
Да сама популярна і стандартна для бюджетних палок
це перший мій спін з тестом 5-20 і на мій погляд здається що він невитримає і зломається
Не переживай не зломається. Зовсім скоро почнеш ловити кайф від закидань приманки за рахунок невеличкої амплітуди.
поставив силікон з ушастіком вагою 12г. І воно мені здається якесь заважке для цьго спінінга
Можливо це просто такий строй спіна. В будь-якому випадку тобі просто треба привикнути до цієї палки. А взагалі вітаю з придбанням. Перехід з стеклопластикового телескопічного спіна на перший карбоновий - важливий момент в житті кожного спінінгіста.
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Спробуй знайти строй спінінга, має бути написано: ExtraFast, Fast, Medium... і відпишися.

І ще одне, що спонукає тебе вважати, що приманка тяжка для даної моделі? (дуже гнеться кінчик...і т.і.)
Не учи рыбу плавать!
AnMyk
Балакучий
Контактна інформація:

Igor09,
відчуття незвичні, після такого переходу це нормально.
А чому вибрано тревел варіант? Річ дуже специфічна, якщо для турпоходів то нормально.
Igor09
Дослідник
Контактна інформація:

...вітаю з придбанням. Перехід з стеклопластикового телескопічного спіна на перший карбоновий - важливий момент в житті кожного спінінгіста...
Дякую. Я дуже радий :D що маю вже щось краще. В цей понеділок(Хотинь) вперше навчився :oops: робити і відчувати джигову проводку на своєму дрині з тестом 20-40-і я отримав велике задоволення від ловлі, бо почало виходити, а тут придбав новий... мабуть задоволення буде ще більше, можлило і результат... :roll:
строй спінінга, має бути написано: ExtraFast, Fast, Medium
Нічого подібного незнайшов. Все щонаписано-написав в попередньому повідомленні. А як визначити строй? Я так розумію- взявши в руку і потрусивши ним відчути чи він жосткій чи м"якший(тобто як гнеться-амплітуда самого спіна) Жосткій-строй бистрий і навпаки?????
І ще одне, що спонукає тебе вважати, що приманка тяжка для даної моделі?
Ну... після тесту 20-40-то гнеться кінчик значно сильніше, просто дуже незвично, відчуваю тепер вагу приманки.
А чому вибрано тревел варіант?
Я так розумію це що він 4-колінний чи... щось інше??
AnMyk
Балакучий
Контактна інформація:

Так, що 4-колінний.
Igor09
Дослідник
Контактна інформація:

AnMyk писав:
Так, що 4-колінний.
Вибирав по принципу "який ліг у руку" ну і по тесту, а те скільки колін... ,то не сильно звертав увагу, а що це погано??? То ж маленький, добре транспортувати, оскільки машини немає... ще й тубус в комплекті... :roll:
Відповісти

Повернутись до “Спінінгові снасті”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей