Бочаниця

Звіти про фідерну рибалку. Вісті з водойм
nazrik
Козак
Телефон: 0505733236
Контактна інформація:

Re: Бочаниця

Непрочитане повідомлення nazrik »

Народ дайте будь ласка відповідь!!!!!!!!!!!!!!
:bra_vo:
westrvua
Дослідник
Телефон: +380988553295
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення westrvua »

Всем привет, сори за такой поздний отчёт, но ... как говорят лучше сейчас, чем вовсе никогда))) :) Да и заодно дам ответ nazrikу на его вопросы. :hi_hi_hi: Насчёт, где сейчас лучше садиться, скажу однозначно, разницы нету ... рыба клюёт сейчас в Бочаныце очень плохо! Если сравнивать с прошлыми годами, когда за 3 часа можно было наловить карася полный садок, да и карпик временами клюнети.... то эти времена я так понял канули в лету((((
nazrikу советую садиться исходя из направления ветра, так чтоб волны не мешали, место можно выбрать всегда, заранее и по навяности конечно свободных пирсов. Неплохо себя рекомендует 24 и 25 пирс, хорошая заводь, камыш, удобные пирсы. 28 июня мы были на 23 пирсе, очень удобный пирс, как раз на два человека, и со всеми удобствами для фидера, спутника и удочек, жаль что не на всех пирсах такие удобства есть (((, за ночь на соседних пирсах был словлен только один карп до 1 кг, у меня с 5 утра до 2 часов дня были только караси, два зачётных 480 и 320 грамм, спутник, гороховая мастырка, кукуруза, опарыш. Плотва долбала мастырку и манку, толку никакого, малька немеряно .... как следствие несколько плотвичек. В тот день ловили только на 0-ом пирсе и на 16 пирсе .... у всех остальных глухота!

В пт 2 июля друзья предложили поехать на ночь. Собрались, скупились, около 7:30 были на месте. Планировалось сесть на 16-17 пирсе, но сели на 1,2 и 3.
1 и 2 пирс соеденённый, на первом 2-им хорошо сидеть, на 2-ом очень не удобно, мало места и камыш узко растёт. Я сел на 2 пирсе, пока мой друг Сашка(Борода) ходил по пирсам со спиннингом. Сразу прикормил возле камыша в надежде на ночь и утро, исходя из того, что клёва не было вообще. На соседнем 1 пирсе клевал окунь. Пока было безклёвие сварили уху из пойманых окуней, поужинав расселись по пирсам. По приходу на пирс увидел поплавок в камышах в противоположной стороне за пирсом .... там была кукуруза на крючке, попытки вынять всё в целости были тщетны .... обрыв ... кастати таких обрывов было 7 в последствии .... В 2:30 примерно на поплавчанке поклёвка и сразу в камыш, я вовремя успел среагипровать, и осторожно чтобы не задеть все снасти вынял первого карася на 450 грамм, правда уже на пирсе оборвался поводок, крючок остался во рту рыбы. Ну а дальше тишина .... не дождавшись клёва все ушли спать. Первых поклёвок пришлось ждать до появления первых проявлений солнца. Как только снял светлячков с поплавком , тут всё началось ... мастырка и вчерашняя прикормка дали занть, как говорят )))) единственное что мешало, это конечно камыш и масса зацепов ...в 12 часов решили собираться, посменялся ветер и проал клёв, когда собирал снасти решил напоследок заикнуть спутник .... и тут минут через 10 сработка, Сашка (Борода) подсобил, пока я собирал снасти, вынял каряся на 500 грамм, подсака не было, потому пришлось аккуратно руками под пирсом его вынимать ))))
Вот такая вышла рыбалка у нас в Бочаныце ... вывод у всех был один ... туда ездить сейчас просто нет смысла. Хотя конечо есть вероятность неплохо отловиться .... Скажу ещё, что у соседних пирсов рыбалка была куда неудачней чем у нас.
Всем НХНЧШ))))
westrvua
Дослідник
Телефон: +380988553295
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення westrvua »

Всем привет, сори за такой поздний отчёт, но ... как говорят лучше сейчас, чем вовсе никогда))) :) Да и заодно дам ответ nazrikу на его вопросы. :hi_hi_hi: Насчёт, где сейчас лучше садиться, скажу однозначно, разницы нету ... рыба клюёт сейчас в Бочаныце очень плохо! Если сравнивать с прошлыми годами, когда за 3 часа можно было наловить карася полный садок, да и карпик временами клюнети.... то эти времена я так понял канули в лету((((
nazrikу советую садиться исходя из направления ветра, так чтоб волны не мешали, место можно выбрать всегда, заранее и по навяности конечно свободных пирсов. Неплохо себя рекомендует 24 и 25 пирс, хорошая заводь, камыш, удобные пирсы. 28 июня мы были на 23 пирсе, очень удобный пирс, как раз на два человека, и со всеми удобствами для фидера, спутника и удочек, жаль что не на всех пирсах такие удобства есть (((, за ночь на соседних пирсах был словлен только один карп до 1 кг, у меня с 5 утра до 2 часов дня были только караси, два зачётных 480 и 320 грамм, спутник, гороховая мастырка, кукуруза, опарыш. Плотва долбала мастырку и манку, толку никакого, малька немеряно .... как следствие несколько плотвичек. В тот день ловили только на 0-ом пирсе и на 16 пирсе .... у всех остальных глухота!

В пт 2 июля друзья предложили поехать на ночь. Собрались, скупились, около 19:30 были на месте. Планировалось сесть на 16-17 пирсе, но сели на 1,2 и 3.
1 и 2 пирс соеденённый, на первом хорошо сидеть, на 2-ом очень не удобно, мало места и камыш узко растёт. Я сел на 2 пирсе, пока мой друг Сашка(Борода) ходил по пирсам со спиннингом. Сразу прикормил возле камыша в надежде на ночь и утро, исходя из того, что клёва не было вообще. На соседнем 1 пирсе клевал окунь. Пока было безклёвие сварили уху из пойманых окуней, поужинав расселись по пирсам. По приходу на пирс увидел поплавок в камышах в противоположной стороне за пирсом .... там была кукуруза на крючке, попытки вынять всё в целости были тщетны .... обрыв ... кастати таких обрывов было 7 в последствии .... В 2:30 примерно на поплавчанке поклёвка и сразу в камыш, я вовремя успел среагипровать, и осторожно чтобы не задеть все снасти вынял первого карася на 450 грамм, правда уже на пирсе оборвался поводок, крючок остался во рту рыбы. Ну а дальше тишина .... не дождавшись клёва все ушли спать. Первых поклёвок пришлось ждать до появления первых проявлений солнца. Как только снял светлячков с поплавком , тут всё началось ... мастырка и вчерашняя прикормка дали занть, как говорят )))) единственное что мешало, это конечно камыш и масса зацепов ...в 12 часов решили собираться, посменялся ветер и проал клёв, когда собирал снасти решил напоследок заикнуть спутник .... и тут минут через 10 сработка, Сашка (Борода) подсобил, пока я собирал снасти, вынял каряся на 500 грамм, подсака не было, потому пришлось аккуратно руками под пирсом его вынимать ))))
Вот такая вышла рыбалка у нас в Бочаныце ... вывод у всех был один ... туда ездить сейчас просто нет смысла. Хотя конечо есть вероятность неплохо отловиться .... Скажу ещё, что у соседних пирсов рыбалка была куда неудачней чем у нас.
Всем НХНЧШ))))
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
nazrik
Козак
Телефон: 0505733236
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення nazrik »

Дуже дякую за відповідь)
Я вже подзвонив та замовив 8 пірс (там нормально???)Так як всі до 8 вже зайняті були.Хочу просто щоб машина була поряд щоб не збирати всі снасті на ніч,бо як поряд то пряд).А їдемо нормальною компанією,то і деякі будуть просто відпочивати а ми половимо.Але дійсно там вже буде видно по вітру,як буде дути)))
Дякую
stal1n
Бро
Хто: Карасятник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення stal1n »

На цих вихідних мав рибалити в Грушвиці, мене запросив знайомий, але чомусь у нього щось не склалось і в останній день перед рибалкою я був сильно накручений тому зателефонував свому другу Сергію з пропозицією десь порибалити. Таке враження, що він тільки ждав мого дзвінка і з радістю погодився :)
Прийняли рішення рибалити з ночівлею і податися на новий ставок, я запропонував Грем'яче.
Зображення
Коли ми туди прибули виявилось, що вночі ловити категорично заборонено. Пробували домовитись з хазяїном, але це вивився дуже специфічний чоловік, розмовляти з ним взагалі важко. Про що говориьт той факт, що на запитання: "як до Вас можна звертатись, яке Ваше ім'я?" він почав городити невідомо що 5 хвилин і імені так і не назвав. Застеріг: на донки ловити не можна, линка не брати, карпів до кілограма відпускати, ловити не більше як на три вудки, отут і отам нів'якому разі не сідати.
У Грем'ячому біля верб сидів рибалка, у активі якого з 11 ранку було аж 4 карасі кожен по 50 грам. Наспілкувавшсь з дивакуватим хазяїном і побачивши такий улов ми вирішили поїхати туди, де нам будуть раді і ніяких обмежень немає - в Бочаницю.
Зображення
Прибувши на місце мій напарник вирішив бути поближче до машини і сів на восьмому пірсі, а я пішов на 14. Охоронець Іван завіз дві мої оснастки з горохом на метрів 100 від берега човном і гарненько все там прикормив. Поки я розклав вудки і фідер стало геть темно.. Посидівши з півтори годинки над незворшуними снастями я зрозумів, що як завжди в Бочаниці кльову вночі не буде. Пішов до свого напарника і яке було моє здивувавння, коли він показав свій садок: в активі вже бовтались три карасика, на моїх очах ще були клювання. Ловив він на вудку, наживка - мастирка. Світив ліхтариком на поплавки, ще він закинув фідер, який мовчав...
Я пішов спати в машину...
На пірсі номер 7 відпочивали хлопці з дівчатами, пили горілку і купались, робили багато шуму. Як потім розповідва напарник - займались коханням прямо на пірсі :) дівчата ахкали на весь острів
Зранку ще коли було темно я пішов на своє місце, все ще раз прикормив і почав чекати. Почало світати, дивлюсь, а на моєму спінінгу(той, що завіз на човні Іван) немає нятг лески, я почав ігом витягувати, риба пішла в берег і сторону. Витягував леску катушкою типу "Невська" хвилин три аж поки відчув - риба є! Це виявився карась на 550 грам.
Після цього зловив ще одного карасика на кукурузку і все заглохло
Зображення
Мої сусіди на 15 і 16 пірсах теж не бачили покльовок і змотались додому о восьмій ранку. О годині девятій почала клюювати ипленька плотва на фідер.
Від скуки закинув два спутніка з мастиркою, як виявилось безтолку.
Іноді клювало на вудки на кукурузку, але в більшості випадків риба умудрялась запутувати снасті в камишах, тому довелось разів з п'ять лазити у воду. Це було спасінням в таку спеку.
Почав експеремнтувати з наживкою і це дало результат: хробак+окуклений опариш+опариш+кукурузка принесла польовку дебелого карася. Розклав ще один фідер наживив цим блюдом і через 15 хвилин отримав карася. До кінця рибалки так і ловив. Одна рибина в 20 хвилин.
Зображення
Мій колега зловив десь 30 карасів, всі невеликого розміру, я вісім. 10 карасів він не зміг дістати з води бо ровтикав дома підсак. Не забувайте підсак вирушаючи на острій в Бочаницю, буде дуже непереливки пірси високо над водою, дістати більш менш нормального карася на пірс перетворюється на муку.
Вага його улову 5 кілограм:
Зображення

мій йлов 3 кіло:
Зображення
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
stal1n
Бро
Контактна інформація:

Сьомого серпня, у суботу, були на рибалці у Бочаниці.
Заздалегідь замовлені сьомий і восьмий пірси були чомусь зайняті, тому мені довелось сісти на шостий, Сергій пішов на шістнадцятий, а брат з другом Степаном розвернулись на дев’ятнадцятому.
Зранку погода була похмурою, дув сильний південно-східний вітер. Через цей вітер на місці де я ловив постійно була висока хвиля, поплавки тонули у ній з антенами, фідерні кінчики постійно згинались через натиск води на жилку. Клювання довго не було, як у мене так і рибалок на сусідніх пірсах. В годині о сьомій на фідер вчепився окунець, потім ще один. На восьмому пірсі чоловік почав тягати карасиків пікером(чи легеньким фідером), кидав на відстань до 15 метрів, за камиш. Нарешті і мені попався карасик, розміром з долоньку. Десь о годині восьмій спрацював спутнік на мастирку і я дістав карася-красеня. Так і клювало – раз в годину, але риба була на ладоньку.
Сусіди почали збиратись додому, я пішов снідати до друзів, заодно взнати як з кльовом там. Як виявилось, ситуація там була аналогічна моїй – зловлено по три рибки. При чому у Сергія у заліку були лише краснопірки. Він також мав клювання на кукурузку, але по класиці жанру обірвав снасть в комишах. Повернувшись назад у мене нічого не змінилось ;(
Почало виглядати сонечко, від «нічогороботи» мене зморило на сон. Незнаю скільки я проспав, але коли проснувся вже було геть жарко, витягнув карасика, який сидів на фідері і побачив, що вудку на якій була кукурузка затягло в комиші, озброївшись підсаком пішов у заплив, але марно – гачок було відірвано.
Минула година чекання на покльовку і я вирішив, що потрібно кардинально щось змінювати. Зібрав усі свої речі, повитягав вудки і пішов до Сергія на пірс. Як виявилось, він непогано тягав карасів. Ловилось у нього лише на фідер, в якості насадки він накручував тісто: манка+мука. Я теж закинув фідера з цією насадкою і отримав клювання. Клювало раз в двадцять хвилин, але непогані карасі. Також ми з Сергієм закинули вудки з кукурузкою поміж комишу. Так і ловили фідерами на тісто до кінця рибалки.
Я закинув спутнік з мастикою під кутом в 45 градусів вліво від пірсу, недалеко від камиша і він постійно приносив по невеликому карасику. На гачках був пінопласт жовтого кольору.
Десь о сьомій вечора я отримав клювання на кукурузку. Поплавець легенько пішов під воду, потім показався назад і легесенько, поступово набираючи хід поплив вліво. Я взяв вудку в руки і натягнув леску. Риба попливла від пірсу, я під натяжкою подавав їй жилку, намагався хоч трохи зупинити, але це нічого не давало – сунуло як паровоз. Раптово жилка провисла, я вибрав снасть, а там обірвано вище грузила. Дуже дивно, я не відчув такої великою натяжки, щоб стався обрив. Можливо це зацепилось за спинний плавник, або карп відкусив леску своїми горловим зубами, хз. Адреналіну отримав купу, руки трусились, що не міг намотати тісто :=). Через півгодини почало активно клювати на фідери, і кожен карась був більше трьохсот грам. Заробив клювання на фідер яке бачить у вісні кожен фідермен: ні з того, ні з сього вудилище з розгону зігнулось на 90 градусів у няпрямі до води! Я взяв у руки і відчув як приємно пре рибина, діставши виявилось, що це карась, вага 720 грамів. Причому, клюнув він на пучок з 10 опаришів. Після нього ще клюнув півкілограмовий карась теж на опариші.
Стало темніти і ми почали збиратись додому..
Сергій зловив 4 кг карасів, мій брат і Степан на двох взяли десь 2 кг некрупних карасиків, плотви і окунців. У них взагалі виявилось некльовне місце.
Взагалі цей день був поганим для всіх рбалок на острові, о годині 12 я обійшов по перимитру всі пірси і у активі рибалок було по три карасі.
Дуже добре, що я змінив місце лову, у Сергія на пірсі хвиль не було(протилежна сторона острову), тому видно було всі покльовки на фідер.Прийшов я туди з одним нормальним карасиком і пригорошньої мілкоти, а додому поїхав з чотирма кілограмами відбірнійшого карася!

фото+відео з цієї рибалки на бложику
Bulick
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Bulick »

Які вісті з Бочаниці? Як осінній кльов?
Хочу з друзями порибалити на вихідних. а інформації "нуль"((
"Предсказуемость результата убивает интригу. А именно благодаря интриге мы ценим нашу с вами рыбалку" К. Кузьмин
ZVod
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ZVod »

Так як на Горині чомусь толку мало по білій рибі то вирішив відвідати Бочаницю, тим паче що відпустка як завжди така коротка....
З самого ранку густий туман – гарний знак, правда дивлячись на небо цього не скажеш. Сьогодні взагалі не квапився, навіть коли вже ступив на острів то його обійшов та переглянув пірси. Все в ажурі – чисто та охайно – окрім мангалів, столів, лавок навіть урни для сміття – дуже давно я тут не був, все змінилось. Стосовно ловлі пірси всі сподобались, окрім останніх за номерами ....ті що в заливі.... майже всі пірси вільні .... ото й вибирав тільки судячи з напрямку вітру (щоб не був бічний) №17. Поки розмотався та приготував корм вже восьма година.... закидую прший фідер – зрозуміло, що на опариша. Другий фідер снарядив методом на кукурдзу. Пройшло хвилин 10 і перша покльовка – дістаю ... йорш..... Також гарний знак )))) .... ну в принципі йорш це глубоководна риба значить все норма ... головне, що не плотва чи краснопера... Через півгодинки розкювався невеликий карась на ладонь ..... навіть на метод на кукурудзу клюнув, після чого метод я переробив на другий фідер, вирівняв однакову дистанцію на двох палках і так тандемом ловив весь день, за що згодом не пошкодував. Темп наростав ... Карась гарно зібрався на прикормці та впевнено лупив, що аж майже фідери вискакували зі стійок.... Гарна покльовка слідувала десь через хвилину-дві після того як натягнув шнур.... Поетапно налагодилась схема - один фідер заправляється ... другий десь там клює, а потім навпаки. Головне вичікувати саме ту яскраву підтяжку чи взагалі випрямлення фідерного кінчика а не підсікати при четвертому чи п'ятому піддьоргуавні. Ще такий цікавий момент – використовував спрей фішка-карамель, дуже сподобався аж виприскав пів банки на корм і опариша. Звиячайно, що без всяких там діпів діло б було але всеж таки з ними риба впевненіша та швидше „розжовує” наживку…Десь після 11 год кльов явно втих. Яле тут появились яскраві клювання з трьохсотграмовими карасями, стало вже веселіше. Впереміш із дрібнотою ці карасі клювали до останнього. Що цікаво якщо клює то клює на два фідери а якщо ні то обидва мовчать. Ловив на дистанці ~57 м. Взагалі золоте правило цієї водойми чим далі тим краще. Краще це в якісному аспекті, бо часом при явних недолетах годівниці клювання змушувало себе чекати а риба дрібніша. Ось так я доловив десь до трьох і в загальному заліку виявилось трохи менше 7 кг.
День був сонячний ..... ще довелось поплавати та позагоряти .... риба ще клювала, але це вже було не потрібно. Дно піщане просто клас. Риболовлею дуже задоволений .... релакс повний.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

PS: тестував на дальних відстанях свій новий шнур санлайн супер пє 6лб .... вражень понад міру .... ясно, що тільки позитивні ... поки що. Супер тонкий шнур під хороший фідер. Убійний виліт, правильна кругла форма, не ворситься ... навіть після декількох рибалок абсолютно не втрачає колір.
maxxx
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення maxxx »

Как там по ценам? Всё как раньше или подорожало? СПС за отчёт!
maxxx
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення maxxx »

Братва рыбацкая!!!! Не молчите!!!! Как там в Бочаныце? И не поменялись ли телефоны??? :bra_vo:
RIPsys
Абориген
Телефон: 243623
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення RIPsys »

не поменялись, цены старые (50 - 40) телефоны тоже (097)882-82-22 рыба есть
stal1n
Бро
Контактна інформація:

Якось тут так пустувато трохи :hi_hi_hi:
Я в минулому сезоні був на рибалці в Бочаниці вісім разів, лише одного разу попав на поганий кльов.
Але зазвичай риба клювала добре, в основному карасі. Причому в одні дні ловились майже виключно розміром на ладоньку, а в інші дні попадались і по 300-400 грам. Ну і дуже рідко під кілошку. При чому велетні клювали дуже дивно: наприклад один карась за весь вечір! Ловив я карасів майже виключно на опариша фідером.
Цього року в камишах під островом ловилась риба слабенько. Або ловилась плотва.
Карп клював особисто в мене дуже рідно, один-два за рибалку, або взагалі пусто. Також я впіймав два білих амури по півтора кілограми.
Мабуть відвідувачі мого блогу і так про це все знають :)

ось відео з вдалої рибалки, риби в садку більше 12 кілограм, здається що не так багато, але садок великий:

таких відео у мене є багато.

Ну і тим, хто в танку: всі мої звіти і взагалі все що стосується ціє водойми читати ось тут
RIPsys
Абориген
Телефон: 243623
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення RIPsys »

Очень интересует данное озеро.. был много раз там в прошлом году.. примерно 80% выездов всегда радовали обилием крупного карася и карпиков.. часто попадались и довольно серьёзные экземпляры.. интересует информация по поводу спускания става.. знакомый говорит что слышал от кого то что его спускали\спустят в этом году.. правда или нет? спрашивать у хозяев бесполезно.. они там все ещё пьяные с зимы(
SHELBY
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення SHELBY »

На скільки мені відомо, від знайомого який живе не далеко від даної водойми, її не можливо спустити, а можна тільки приспустити, таке було, але дуже давно.
До того ж наскільки я знаю, це технічна водойма ХАЕС, і спускати її заборонено, а власники там доволі адекватні люди, доречі як і охорона.
Плохой день на рыбалке лучше, чем хороший день на работе.
КРЕДО РЫБОЛОВА-дайте опоры хоть чуточку, я там размещу свою удочку !
ehnaton
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ehnaton »

Незнаю як на рахунок повного спуску, але чув від багатьох своїх колег-рибаків, що перед "риболовними" днями (вихідні, святкові і т.д.) його (став) приспускають і регулярно... З якою метою - думаю зрозуміло :) Тому вони стараються туди якщо і їхати - то в буденні дні на початку тижня. І нів"якому разі на вихідні чи перед святами.
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей