Питання - Відповідь
Правила форуму
Перше, воно і останнє
1. Дописувач форуму повинен дотримуватися норм поведінки в цивілізованому громадському місті. Не хамити. Не смітити
Забороняється вживати слово "Брєд"
Перше, воно і останнє
1. Дописувач форуму повинен дотримуватися норм поведінки в цивілізованому громадському місті. Не хамити. Не смітити
Забороняється вживати слово "Брєд"
А якщо вже серйозно зачепити тему про колір. Ось будь-ласка
Нва розробка від компанії "Vision". Гель який у воді робить сяючу оболонку навколо приманки. Пройшов тестування і люди з його допомогою рибу ловили, а не відлякували...От Вам і колір дна :roll:
А про колір дна задумуються коли груз та жилку з повідком вибирають. Отаке...

Нва розробка від компанії "Vision". Гель який у воді робить сяючу оболонку навколо приманки. Пройшов тестування і люди з його допомогою рибу ловили, а не відлякували...От Вам і колір дна :roll:
А про колір дна задумуються коли груз та жилку з повідком вибирають. Отаке...
Куме, як тільки придбаю - поділюся. Але слід пам'ятати, що цей гель ароматизований(кажись дюшес і октопус)...KYM писав:Я просто дико вибачаюся, але в мене питання по суті вказаного реактиву - Чи може щасливий володар даного девайсу дати пару крапель, щоб спробувати, чи буде світитися у воді силіконова приманка?
- KYM
- Бро
- Телефон: 067-360-88-01
- Контактна інформація:
Нам не привыкать к экспериментам :D ! Авось окунь и дюшесом побалуется!shalun_99 писав:Куме, як тільки придбаю - поділюся. Але слід пам'ятати, що цей гель ароматизований(кажись дюшес і октопус)...KYM писав:Я просто дико вибачаюся, але в мене питання по суті вказаного реактиву - Чи може щасливий володар даного девайсу дати пару крапель, щоб спробувати, чи буде світитися у воді силіконова приманка?
Не учи рыбу плавать!
Вовчик,я приєднуюсь!Бо запах він може відчути вже з відкритим ротом!А це вже мало йому допоможе!Нам не привыкать к экспериментам ! Авось окунь и дюшесом побалуется!
А щоб тобі було приємніше,ми тобі в замін наших бовтушок віділлємо.
Особливо вишуканих запахів не обіцяю,але те що вони природні-це точно!
...вона чистила рибу,а він її жарив!
350 грн. - відома на весь світ, торгова марка.
60-100грн. - теж відома, але своїм Китайським походженням.
Одне можу порадити - брати з пейджером. Інколи і поспати хочеться, а пейджер в цьому відношенні - відмінний друг та надійний товариш. А якій торговій марці віддати перевагу - ліпше в людей попитати.
Особисто від мене - KoRmoran!!! Показали, неодноразово, свою витривалість та надійність...
60-100грн. - теж відома, але своїм Китайським походженням.
Одне можу порадити - брати з пейджером. Інколи і поспати хочеться, а пейджер в цьому відношенні - відмінний друг та надійний товариш. А якій торговій марці віддати перевагу - ліпше в людей попитати.
Особисто від мене - KoRmoran!!! Показали, неодноразово, свою витривалість та надійність...
Я канєчна зовсім не карпятник,але 5 копійок вставлю.Підскажіть хто може по сигналізаторам, де які (яка марка ) можна придбати сигналізатори, щоб були не дорогі і більш-менш надійні.
Вованчик,а шо на рахунок Golden Catch скаж?Ти ж їх певний час теж юзав.Просто у них можна купувати сигналізатори поштучно.
Якщо немає можливості купити відразу комплект.В них є гніздо під євросвінгер і можливість придбати пейджер згодом,так-як в них вмонтований радіопередавач.Ціна одного складає приблизно до 250-ти грн.
Карполови,нє судітє строго!!! :lol: :lol: :lol:
...вона чистила рибу,а він її жарив!
- ANDROID
- Місцевий
- Телефон: 098-061-63-37
- Контактна інформація:
igorek, неділю назад був у Феді "як іти від пожарки в сторону ринка, то справа його ларьок, там ще вивіска з його фоткою є" є сигналізаори такі, як у мене. Чемоданчик, в якому 3 сигналізатора і пейджер. Це все коштує 500 чи 600 грн., але проблема в тому, що як потім сядуть батарейки, то їх неможливо знайти в обіході!!!!! А так уже випробував не раз сигналізатори і не жалкую, що придбав!!!!!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість