Питання - Відповідь

Розмови про те шо не входить в інші форуми
Правила форуму
Перше, воно і останнє

1. Дописувач форуму повинен дотримуватися норм поведінки в цивілізованому громадському місті. Не хамити. Не смітити

Забороняється вживати слово "Брєд"
shalun_99

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

Я все розумію, але кашу фарбувати - вже занадто... Чи Ви думаєте, що хтось свої секрети відкриє? Я відкриваю, причому з радістю, але тим людям які сповідують правило - "Впіймав-відпусти"...
shalun_99

А якщо вже серйозно зачепити тему про колір. Ось будь-ласкаЗображення
Нва розробка від компанії "Vision". Гель який у воді робить сяючу оболонку навколо приманки. Пройшов тестування і люди з його допомогою рибу ловили, а не відлякували...От Вам і колір дна :roll:
А про колір дна задумуються коли груз та жилку з повідком вибирають. Отаке...
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Я просто дико вибачаюся, але в мене питання по суті вказаного реактиву - Чи може щасливий володар даного девайсу дати пару крапель, щоб спробувати, чи буде світитися у воді силіконова приманка? :)
Не учи рыбу плавать!
shalun_99

KYM писав:Я просто дико вибачаюся, але в мене питання по суті вказаного реактиву - Чи може щасливий володар даного девайсу дати пару крапель, щоб спробувати, чи буде світитися у воді силіконова приманка? :)
Куме, як тільки придбаю - поділюся. Але слід пам'ятати, що цей гель ароматизований(кажись дюшес і октопус)...
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

shalun_99 писав:
KYM писав:Я просто дико вибачаюся, але в мене питання по суті вказаного реактиву - Чи може щасливий володар даного девайсу дати пару крапель, щоб спробувати, чи буде світитися у воді силіконова приманка? :)
Куме, як тільки придбаю - поділюся. Але слід пам'ятати, що цей гель ароматизований(кажись дюшес і октопус)...
Нам не привыкать к экспериментам :D ! Авось окунь и дюшесом побалуется!
Не учи рыбу плавать!
tohin
Козак
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення tohin »

Нам не привыкать к экспериментам ! Авось окунь и дюшесом побалуется!
Вовчик,я приєднуюсь!Бо запах він може відчути вже з відкритим ротом!А це вже мало йому допоможе!
А щоб тобі було приємніше,ми тобі в замін наших бовтушок віділлємо.
Особливо вишуканих запахів не обіцяю,але те що вони природні-це точно!
...вона чистила рибу,а він її жарив!
igorek
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення igorek »

Підскажіть хто може по сигналізаторам, де які (яка марка ) можна придбати сигналізатори, щоб були не дорогі і більш-менш надійні. :?: :?:
vvi
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення vvi »

"Недорогі та надійні" :) - тоді бубенчики - колокольчики... :lol: :lol: :lol: Вибачте за флуд.

Один час користувався "карп про" чи то 50 чи то 60 грн. в принципі на ці кошти відповідають.
Але в загалі надійне - недорогим не буває.
"... А в это время сейчас кто то на рыбалке..."
igorek
Дослідник
Контактна інформація:

Мене просто цікавить в чому різниця за 60 грн. і за 350 грн. за штуку ?
shalun_99

350 грн. - відома на весь світ, торгова марка.
60-100грн. - теж відома, але своїм Китайським походженням.
Одне можу порадити - брати з пейджером. Інколи і поспати хочеться, а пейджер в цьому відношенні - відмінний друг та надійний товариш. А якій торговій марці віддати перевагу - ліпше в людей попитати.
Особисто від мене - KoRmoran!!! Показали, неодноразово, свою витривалість та надійність...
shalun_99

tohin писав: А щоб тобі було приємніше,ми тобі в замін наших бовтушок віділлємо.
Особливо вишуканих запахів не обіцяю,але те що вони природні-це точно!
Обіцяють, що буде в Києві з понеділка.Тоді і буде видно коли до мене попаде...
красько
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення красько »

igorek писав:Підскажіть хто може по сигналізаторам, де які (яка марка ) можна придбати сигналізатори, щоб були не дорогі і більш-менш надійні. :?: :?:

Якщо маєш можливість візьми КОРМОРАНИ їх ціна 1200-1400грн або winer за 750грн,Бери обовязково з пейджером :!: :!: :!:
tohin
Козак
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення tohin »

Підскажіть хто може по сигналізаторам, де які (яка марка ) можна придбати сигналізатори, щоб були не дорогі і більш-менш надійні.
Я канєчна зовсім не карпятник,але 5 копійок вставлю.
Вованчик,а шо на рахунок Golden Catch скаж?Ти ж їх певний час теж юзав.Просто у них можна купувати сигналізатори поштучно.
Якщо немає можливості купити відразу комплект.В них є гніздо під євросвінгер і можливість придбати пейджер згодом,так-як в них вмонтований радіопередавач.Ціна одного складає приблизно до 250-ти грн.
Карполови,нє судітє строго!!! :lol: :lol: :lol:
...вона чистила рибу,а він її жарив!
igorek
Дослідник
Контактна інформація:

Дякую всім за надану інформацію стосовно сигналізаторів, визначусь відпишу. З пейджером це дійсно добре, але коштів запланованих не вистачить. :cry: :cry: Останні роки на рибалці майже не сплю, тому думаю візьму спочатку звичайні для проби. :wink: :wink:
ANDROID
Місцевий
Телефон: 098-061-63-37
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ANDROID »

igorek, неділю назад був у Феді "як іти від пожарки в сторону ринка, то справа його ларьок, там ще вивіска з його фоткою є" є сигналізаори такі, як у мене. Чемоданчик, в якому 3 сигналізатора і пейджер. Це все коштує 500 чи 600 грн., але проблема в тому, що як потім сядуть батарейки, то їх неможливо знайти в обіході!!!!! А так уже випробував не раз сигналізатори і не жалкую, що придбав!!!!!
Відповісти

Повернутись до “Загальний форум!”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість