Крауд маркетинг для просування сайту

Повна анархія
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
kolomis2015
Ледар
Телефон: 0969027434
Контактна інформація:

Крауд маркетинг для просування сайту

Непрочитане повідомлення kolomis2015 »

Нещодавно шукав підрядників для зовнішнього просування свого сайту і довго не міг знайти адекватне співвідношення ціни та якості. Більшість пропозицій або занадто дорогі, або виглядають сумнівно за підходом. У підсумку натрапив на команду CrowdLove, про яку раніше майже не чув, але вирішив спробувати. Сподобалося, що це не безликий сервіс із шаблонними рішеннями, а реальні люди, які розуміють, як працює крауд маркетинг для просування сайту і підбирають стратегію під конкретну нішу.

Замовляв невеликий тестовий обсяг посилань, щоб перевірити якість майданчиків, природність розміщення та швидкість виконання. У результаті отримав акуратні, тематичні згадки без відвертого спаму, що для мене було ключовим критерієм. Також приємно здивувала комунікація: відповідають по суті, без нав’язування зайвих послуг і з нормальними поясненнями по кожному етапу роботи.

Якщо хтось зараз у пошуку доступного, але при цьому якісного варіанту крауд-просування, можу сказати зі свого досвіду — варто хоча б розглянути цю команду. Особисто я планую продовжувати співпрацю, бо бачу адекватний підхід і зрозумілий результат без переплат.
Міша
Відповісти

Повернутись до “Спілкування на вільні теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей