У мене ж справи були не ахті. За весь час лову (18.15-19.45) я не заробив жодного удару. Активності хижака також не було помічено.

Чего там скидывать - через Костополь течет...juice писав:Скинь силочку на гуглє де ця місцина.
ловив ти я так розумію на воблери, а на 2 фотці випадково не Rapala Husky Jerk 05?????ROMAnion писав:Другий раз побував на водоймі (див. попередній звіт) - вечір 17.05.10. Цього разу результат був успішніший за попередній. За півтори години ловлі вдалося впіймати 7 полосатих, заробити 3 сходи риби і побачити супровід окунем приманки до берега. Хоч риба і невелика, але задоволення отримане, чого і всім бажаю.
ПС. Спосіб ловлі
- 90%- твіччинг (впіймана вся риба, зходи і супровід..);
- 5% - джиг - повне ігнорування рибою;
- 5% - ловля блешнями - повне ігнорування рибою.
Саме такViktorovi4 писав: ловив ти я так розумію на воблери, а на 2 фотці випадково не Rapala Husky Jerk 05?????
яка модель воблера?відірвав робочий воблер
Також там був декілька днів тому. Дійшли чутки, що почала попадатися залікова щука, тому вирішив їх перевірити. Почав з віброхвостів Релакс - нуль. Перейшовши на твістер кислотного кольору - заробив схід одного екземпляра в районі 0,5 кг. І в кінці-кінців відійшов від нуля щучкою вагою біля 150 гр.DBK писав:Був сьогодні на річці в центрі міста . ...
Підтверджую.DBK писав:... Риба на річці є був би час її ловити..
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей