Львівський Кубок області.Береговий спінінг 01.08.10р.

фестивалі та різного роду тусовки
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Львівський Кубок області.Береговий спінінг 01.08.10р.

Непрочитане повідомлення KYM »

ryvak писав: » 17 липня 2010 07:10 pm
Відкриваю реєстрацію на командний Кубок області.Береговий спінінг.Озеро в Жукові.Команда 3 чол.3 зони,3 етапи по 2 години з обов"язковим переходом в піветапах.Регламент:
5.00-6.00 реєстрація,правила,розхід по зонах.
Жеребкування на передодні по ТВ .
1 етап-6.00-8.15
2 етап-9.00-11.15
11.30-перерва+юшка
13.00-15.15-3 етап,16.00-нагородження,підсумки.Можлива зміна часу етапів .
Призи:1-3 команда+1-3 особистий залік.Змагання рейтингові!Усі учасники нагороджуються дипломами,переможці-кубками і медалями.Змагання відбудуться при мінімальній к-сті 7 команд.
Внески 130 грн (члени Лкав,та федерацій-100 грн).Внески збільшені бо існує аренда ставу.
Уважно слідкуйте за змінами в цьому пості і реєструйтесь,джентельмени :wink:
Пеєстрація тут - http://www.active.lviv.ua/1-08-10-t3798.html
Не учи рыбу плавать!
trans
Козак
Контактна інформація:

Re: Львівський Кубок області.Береговий спінінг 01.08.10р.

Непрочитане повідомлення trans »

Прохання зареєструвати нашу команду (поскільки ми не активовані в Львівському форумі, а активація може забрати багато часу).

Команда "Форсаж" (Рівне).
1. Півень Юрій (РОФРС).
2. Волохов Микола (РОФРС).
3. Вронський Олександр (РОФРС).
KYM
Бро
Контактна інформація:

Владе, кинь на вашому сайті нас в реєстрацію плз.
"СТАРТЕР"
1.Свірик М.
2.Кощук С.
3.
Не учи рыбу плавать!
trans
Козак
Контактна інформація:

Декілька слів про дані змагання - дуже інтригуючі і дуже незабутні для мене :sh_ok: .
Почну спочатку - водойма абсолюно нова, крім того умовами змагань передбачено підсумок по загальній вазі риби, та ще й (знову ж таки з інформації Львівських колег) основна ставка на щуку.
Розумію що шанси в мене мізерні, але їхати потрібно ("назвався грибом - полізай в кошик :) ".
Проаналізувавши реально свої можливості - все таки вирішую зробити ставку на окуня. Досвід останніх змагань в Шепелі (коли я перед змаганнями поїхав на цілий день на рибалку "типа потренуватися" а потім ледь пересував ногами від втоми) підказав в суботу на рибалку не їхати. Але ж.... "треніровка потрібна". Десь в 15 годині не витримую і шукаю найближчу воду - Гідропарк. Кругом маса відпочиваючих, куча мусору і гілляк в воді ну і я з "серйоним передбойовим виразом обличчя" і з "нанозарядженим ультралайтовим спінінгом". 15 хвилин рибалки - декілька зачепів (на цій водоймі ловлю перший раз) і дорогоцінних обривів, вле два окуня (по грам 15) ловлю. Все, адреналін збитий :hi_hi_hi: . Йду відпочивати. Вдома щось мені неподобається величина підмотаного бекінгу, міняю його і ставлю свіженьку нову жилку (пізніше буде про неї).
Виїзджаємо з Рівного о 24.00. Поспати не вдалось і годинки. 230 км дороги і ми в Жукові. Доїхали нормально а ось ставочок знайшли лише з третього разу (оказується в 4 ранку не дуже є в кого розпитати дорогу :) ).
Ітригуючий табір з декількох палаток та маси автомобілів (учасники з 5 областей). Знаходимо знайомі обличчя, бачимо Волинську команду "Ракета" (правда в зміненому складі) ну і наших постійних колег та і "побратимів" по часу створення команди - "Антилопа Гну". Хлопці потренувалися, відпочили і готові "рвать зони".
Гарна новина - кожна рибка 50 балів за хвіст. Тліє маленька надія на удачний виступ....
Підход до водойми через пішохідний місточок і ..... "атракцион невиданной щедрости" від спонсорів - вздовж берега масса бутилок прохолодних напоїй (Пепсі, Айс Теа .....). Приємно і корисно. Дякуємо організаторам і спонсорам.
По попереднім жеребкуванням стартую в зоні А10. Водойми не знаю - вирішую в ній і ловити. Дуже багато прибережної трави, а в мене основна леска 0,10. Вишукую вузенький коридорчик в секторі і планую ловити в ньому. "Громогласне" попередження шановного Головного судді Альбертовича - кидати тільки прямо, хочеш в сторону - зміщуйся в сторону, але кидай тільки прямо - порушення "птица" (-3 бали, так в всякому разі мені сказав якийсь рибак).
І так початок. 5-6 пустих проводок, маса виловленої трави але нарешті відшукую "ключик" і починаю потрошки ловити.
Хочться "дуже подякувати одному з наших провідних магазинів за жилку куплену напередодні змагань. Через декілька забросів жилка скручується в мишиний хвостий і обмотує кінчик спінінга. Варто маленку слабину жилки зробити (знімання риби, поправлення твістера)і вже кінчик обмотаний, причому гарно, по хазяйські. Струшування не допомагають, достати рукою не можна (довжина спінінга 2,53 - ставлю спінінг підходжу до кінчика, розкручую і не давши слабинки закидаю. Десь трошечки поспішив (при замасі слабинки) - є контакт- заброс в приюережну траву, повільне виважування, чищення...... Нервів маса, емоцій негативних теж. Міняти жилку - дуже багато часу ( та й не взяв запасної (залишилася лише стара в бекінгу). Урок 1 - поміняв леску (хоча аналочні також фірми раніше не підводили) і не опробував перед змаганнями.
Риба ловиться дуже поодиноко в зоні, кожний окунець живим випускається на волю і тому суддю для зважування підкликають після кожного окунця. Виловлюю декілька окунців (20 грамових), чітка покльовка і гарний супротив - результат красноперка грам 200-250. В залік не йде - випускаю. Біля мене Богдан Столяр (Львів) виловлює таку ж красноперку на воблер. Поскільки суддя знаходиться біля мене (ценральний сектор) так і на зважування до мене зачастили - аналізую протокол в уловах 1-2, деколи 3 окунці. Бачу зловлену щучку (невеличку) на пару з окунцем, але вони "не конкуренти" на той час в мене 9 окунів (з яких 2 по грам 80). Правда до судді ще не підходили два риболови - Саша Міхненко (Антилопа Гну) і Потилицький Денис (Апстрім) - які ловили в самих крайніх секторах. Риболови дуже серйозні і інтрига залишається - підходить Саша - 7 окунів (звичайних), підходить Денис - 8, але один грам на 250. По вазі я програю Ітак я 2.
Сектор С 15. Супер. Йти кілометра 2, а може й більше а в мене непонятки з лескою. Зустрічаю Юру Півня, який іде з зони С - в нього улов порядка 20 окунів і він 1 (!) в зоні. Піднялося сонечко, рибка відійшла від берега, тома планую зловити хочаб з 10.
Приходжу втомлений, зпотівший. Два „брата” вже на місці – зліва біля мене той же Саша Міхненко а зправа на віддалі „добродушно :) поглядує Денис Потилицький. Швиденько скидаю всю "шикарну" леску і привязуюсь до краю бекінга. Декілька хвилин і старт. Підібрана проводка на 1 турі працює відмінно - майже кожен заброс приносить рибу - 1 година і в мене 17 окунів вагою 575 грам. Тут і фотосесія почалася і трошечки поспілкувався з суддею Танею, "парень же ж крутий, риби вже наловив " а час іде. Декілька хвилин "умовного словесного" відпочинку і знову "в бой". За другу годинку зловив ще 16 окунів вагою 565грам. В зоні візульного мого спостереження багато риби не ловили 5-10 штук, ну може в когось 15. Але ж небачу Дениса (він знову в останньому секторі). Пізніше по записам протоколів бачу - в мене 33 окуня, а в Дениса 36 (здається). Знову я другий. Суддя заспокоює, тим більше що по його підрахункам (вони пізніше підтвердилися) я другий і в загальному заліку серед всіх команд.
Частина 3. Риболовів зі слабкими нервами прошу не читати. :smu:sche_nie:
Перерва 1,5 години на відкритому сонці дуже втомила. Страшно розморив і сон та ще й попікся (отримав сонячні опіки). Зона В (любимая відтепер і назавжди). Декілька більш-менш чистих секторів але мені попадає повністю заросший очеретом. Вільних секторів немає. Суддя дозволяє зайти в воду в воду а в мене чоботи сантиметрів 25-30 (урок 2) Цього не вистачає, тому заходжу в воду по коліна набравши повні чоботи води. Комфорт ніякий та і зручностей не добавилось. З правою сторони гілляки, а кидати зліва чи з під себе я невмію (урок3). На всій довжині зони до берега прибито декількаметровий шар трави. Довжини спінінга обвести траву невистачає, а товщина лески 0,10 не дозволяє її протягнути. Один за одним обриви, перевязування (в воді)....руки трусяться....Пробую міняти сектор, бігаючи як клоун з повними чоботами води і квакаючи ними. Старої лески (обірваної) залишається дуже мало.Суєта..... І все. Фініш. "Баранка" за яку в Львові дають 16 балів (15 команд+1). Здається ще 9 баранок в зоні. Денис ловить 2 окуні і стає переможцем даних змагань. Його секрет на цьому етапі був дуже простий - важкий груз на міцній жилці чи шнуру дозволяв дальше кинути і протягнути все це через цю траву - авось щось клюне. Його тактика перемогла. Повторити це я б і не зміг бо жилки залишилось мало і вона була слабенькою. Треба мати запасну шпулю (урок4).
Підсумок невтішний. Провалив все що міг. Одненький мій окунець в 3 зоні (в другій жеж за цей час зловив 33) давав 3 місце мені в лічці і третє командне (а це дві медалі :sh_ok: ). А так, лічка.....десь далеко, а командне лише 5.
Вітаю команду "Апстрім" за зайняте 1 команден місце, а також їх лідера Потилицького Дениса (з яким ми пізніше приємно поспілкувалися) з зайнятим 1 місцем в особистому заліку.
Окреме вітання товаришам-землякам команді "Антилопа Гну" за зайнете достойне 4 місце в нелегких змаганнях ну і саме- головне величезна подяка моїм товаришам по команді "Форсаж" Півню Юрію і Волохову Миколі і звичайно вибачення за провалений третій етап, яким я підвів всю команду.
До зустрічі на наступних змаганнях.
trans
Козак
Контактна інформація:

Щира подяка також Щевичу І.П. за корисні поради.
Jigmen
Бувалий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Jigmen »

Подивитись фотозвіти,побачити протокол,почитати можна тут http://www.active.lviv.ua/01-08-10-t3842.html#p66185
Дякуємо Рівненським спортсменам за приємно проведений час та спілкування!!!(Привезіть нарешті КУМа до нас ::yaz-yk: )
Рыба-ДРУГ,а не ЕДА!!!
KYM
Бро
Контактна інформація:

Вітаю переможців , призерів та всіх учасників змагань з гарною тусовкою!

Особисті вітання братам по зброї, хорошим рибалкам, гарним спортсменам та просто добрим та приємним людям - команді "Золотий карась"! Владе, так тримати, грація з сріблом!

Саня, вибачай, я у відпустці, мене сім"я із за тої рибалки на бачила рік, нарешті тато повернувся в неї :-)
Бажання було але вийшло трохи не так, як хотілося, ще раз прошу вибачити!
Не учи рыбу плавать!
StriDer
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення StriDer »

Сергію, дякую за вітання!
Дякую, що завітали 2 команди, своєю ловлею заставили похвилюватись. Завжди раді бачити рівненських колег у себе в гостях, сподіваюсь Ваші візити тепер стануть регулярними :)
А от на звіт в мене щось ніяк часу не вистачає...
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ та ФЕСТИВАЛІ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей