1. как под него подбирать вес кормушки + корма чтоб на забосах не сломать.
2.Пойдет ли под него плетенка 0,15 мм.
ловить с кормушкой хочу попробовать на Горыни выше шлюза.

Совершенно верно. Тест до 42гр, соответственно кормушки надо использовать до 25-30гр. Насчет шнура, я думаю, подойдет, но лучше поставить 0,10-0,12, учитывая тест удилища. Насчет ловли на Горыни с такими легкими кормаками, я думаю, что их будет сносить, поэтому лучше использовать удилище как пикер, вместо кормушки - груз, а шары с прикормкой забрасывать отдельно.up to 42grams - аж до 42 грамів
варто відзначити, що палочка досить елітна та правильна - особливо для наших водойм. Медіум Підійде як для стояка так і для середньої течії.larry писав: удилище FOX Envoy Medium Feeder. Удилище очень тонкое изящное, выбрал чтоб ловить по кончику без кормушки либо с легкой кормушкой. Так как опыта ловли с кормушкой у меня ноль прошу подсказать по ловле с кормушкой
ловить с кормушкой хочу попробовать на Горыни выше шлюза.
Бррррррррррр! 0,1 це вже MAХ… більше аж ніяк не доречно…. Якщо ловити на Горині то плетню ставити якось кострубато але не виключно. Набагато мякже та елігантніше буде моно, особливо під таку палку, плетений шнур при намотці болтихає мякий бланк а при виважуванні риби – сильні жорсткі удари. Хоч звичайно шнур найбільш універсальний та довговічніший, крім того на шнур мона приєднати шоклідер.larry писав: 2.Пойдет ли под него плетенка 0,15 мм.
головне я думаю щоб при закиданні хлистик витримав! то граничний тест має 40! тоді питання: якщо ти ставив новий хлист , як визначити тепер граничний тест!Россо-Неро писав:смисл в тому щоб був мягкий хлистик. щоб по ньому можна було бачити покльовку. я коли робив собі пікер легенькій - взяв кітайській спінінг з тестом 10-40, відломав від краю сантиметрів 40 і вклеїв туди фідерну вершинку 0,5 унц. Вийшло просто супер )))
це не до теми, але і лома зламати можна! :roll:trans писав:Россо-Неро писав:я тобі наприклад і 40 грамовою кормушкою+корм покажу як ламається вудилище з тестом до 150 ))))
головне техніка заброса. зовсім не така як в спінінгістів, зовсім
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей