Горох (безкоштовно!!!)
Горох (безкоштовно!!!)
маю мішок гороху. мене від такої кількості вздує або він просто зіпсується тому можу роздати (не продати) по пару кіл нормальним людям.
Re: Горох
:roll: Ну декілька кіль візьму...З мене пиво!DerSieger писав:маю мішок гороху. мене від такої кількості вздує або він просто зіпсується тому можу роздати (не продати) по пару кіл нормальним людям.
-
- Контактна інформація:
Я візьму пару кілограмів,тоже придумаю,як віддячитись :D :D :DDerSieger писав:маю мішок гороху. мене від такої кількості вздує або він просто зіпсується тому можу роздати (не продати) по пару кіл нормальним людям.
Чтобы победить искушение, ему надо поддаться. О.Уайлд
Рівненський Карповий Клуб
так ото ж то. дешевше буде тобі в себе дома купити.Djebers писав:был бы рад присоединится к числу получателей))) но далековато живу, транспортная компания перекроет все прелести подарка))))
всіх попередніх записав в списочок. ще б 2-3 бажаючих і можна дєрєбанить мішечок
шо, більш нікому гороху нахаляву не треба?
Дожились...Хоча - єра бойлів ;) :DDerSieger писав:шо, більш нікому гороху нахаляву не треба?
-
- Контактна інформація:
Про горох на Рубалці стільки написали останнім часом,що всі морозяться :D :D :DDerSieger писав:шо, більш нікому гороху нахаляву не треба?
Чтобы победить искушение, ему надо поддаться. О.Уайлд
- MAXIMUS
- Бро
- Контактна інформація:
Знаю кому віддати - загадка- він дуже економний, в нього місток в панталії, в нього на клавіатурі лише три кнопки: Ctrl, C , Del :lol: :lol: :lol: ?ttearjerker писав:Про горох на Рубалці стільки написали останнім часом,що всі морозяться :D :D :DDerSieger писав:шо, більш нікому гороху нахаляву не треба?
- MAXIMUS
- Бро
- Контактна інформація:
Юра, забув ще написати про завжди відкриті "радікал" та "гугл" :lol:maximus писав:Знаю кому віддати - загадка- він дуже економний, в нього місток в панталії, в нього на клавіатурі лише три кнопки: Ctrl, C , Del :lol: :lol: :lol: ?ttearjerker писав:Про горох на Рубалці стільки написали останнім часом,що всі морозяться :D :D :DDerSieger писав:шо, більш нікому гороху нахаляву не треба?
пустун і максімус!
читайте уважно перший пост
"можу роздати (не продати) по пару кіл нормальним людям."
акцент на виділені слова!
- MAXIMUS
- Бро
- Контактна інформація:
Вопрос знят!!!!DerSieger писав:пустун і максімус!
Re: Горох (безкоштовно!!!)
завтра будем дєрєбанить коноплю із сосідньої теми, а заодно і горох.
хто хоче БЕЗКОШТОВНО гороху має час проявити бажання до завтрашнього обіду.
ввечері горох буде пропорційно розділений між тими, хто вже виявив неперебоне бажання.
хто хоче БЕЗКОШТОВНО гороху має час проявити бажання до завтрашнього обіду.
ввечері горох буде пропорційно розділений між тими, хто вже виявив неперебоне бажання.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість