Що ми їмо!!!
- nazrik
- Козак
- Повідомлень: 370
- З нами з: 29 січня 2010, 01:00
- Телефон: 0505733236
- Контактна інформація:
Re: Що ми їмо!!!
Так так це ви правильно замітили. Харчування це головне.Головне не лінуватися, а так то можна зробити все що хочеш.
Рибак
- MAXIMUS
- Бро
- Повідомлень: 1710
- З нами з: 14 березня 2009, 01:00
- Звідки: http://rivnefish.com/rcc/
- Контактна інформація:
Re: Що ми їмо!!!
От і знову стикнувся з такою проблемою - в четвер їдемо - часу немає , а треба щось купити - і що робити!!! Бачу прийдеться піднімати ринок Дикого!!!
-
- Повідомлень: 1032
- З нами з: 16 вересня 2010, 00:57
- Звідки: Рівне
- Контактна інформація:
Re: Що ми їмо!!!
Якщо треба можете взяти мій ящик(в таку погоду він 1,5 суток буде тримати)
Чтобы победить искушение, ему надо поддаться. О.Уайлд
Рівненський Карповий Клуб
Рівненський Карповий Клуб
- nazrik
- Козак
- Повідомлень: 370
- З нами з: 29 січня 2010, 01:00
- Телефон: 0505733236
- Контактна інформація:
Re: Що ми їмо!!!
Якщо ви про сумку холодильник, то в мене є дві одна пласмасова що можна втикнути в прикурюватель, а інша від МЕТРО ( була в подарунок до тієї) теж добре тримає, дам і ці брикети в мене їх вистачає ;)
Їжа збережеться по-любому)
Їжа збережеться по-любому)
Рибак
-
- Повідомлень: 1032
- З нами з: 16 вересня 2010, 00:57
- Звідки: Рівне
- Контактна інформація:
Re: Що ми їмо!!!
Ні, в мене саморобний фанерний яшик,обклеєний з середини пінопластом і фульгою і якщо в продукти закинути заморожену в камінь бутилку води,то на 2-гу добу і вода холодна і продукти як з холодильника(це літом в офігенну жару)
Чтобы победить искушение, ему надо поддаться. О.Уайлд
Рівненський Карповий Клуб
Рівненський Карповий Клуб
- тьома
- Ледар
- Повідомлень: 27
- З нами з: 08 листопада 2011, 19:22
- Звідки: смт.Квасилів
- Контактна інформація:
Re: Що ми їмо!!!
розумію що тут говорять про харчуваня придлагаю простий рицепт сільодкі на природі
свіжа випатрана почищена щучка ріжеця тоненькими шматочками товщиною 5-7 мм.
складаємо це в казанок посипаємо сілю горсті півтори залежить від кількості риби і гарно вимішуємо.
добавляємо олії грам 200-250. і оциту 2 столові ложкі, лаврушкі пару листочків, і перчику на смак.
це все гарно вимішуємо накриваємо кришкою і залишаємо на хвилин 30 в холодку маринуваця
через 30 хвилин можна куштувати . сам пробував дуже смачна
головне в цьому блюді сіль томущо риба її вбирає.
смачного
свіжа випатрана почищена щучка ріжеця тоненькими шматочками товщиною 5-7 мм.
складаємо це в казанок посипаємо сілю горсті півтори залежить від кількості риби і гарно вимішуємо.
добавляємо олії грам 200-250. і оциту 2 столові ложкі, лаврушкі пару листочків, і перчику на смак.
це все гарно вимішуємо накриваємо кришкою і залишаємо на хвилин 30 в холодку маринуваця
через 30 хвилин можна куштувати . сам пробував дуже смачна
головне в цьому блюді сіль томущо риба її вбирає.
смачного
ГОЛОВНЕ НА РИБАЛЦІ НЕ РИБА А ЗАДОВОЛЕНЯ.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість