Столик
Re: Столик
Все просто фонтан! аналогів не має і все настільки зручно і прикольно! тобі респект, так тримати
"по пів стола в руки і розбіглись"
Конструктивно сделан грамотно.
Конструктивно сделан грамотно.
Столік просто бомба!!!
Можна запускати в массове виробництво, я думаю всі захотілиб такого мати.
Можна запускати в массове виробництво, я думаю всі захотілиб такого мати.
Рівненський Карповий Клуб
- Igor UZ
- Абориген
- Контактна інформація:
Надзвичайно зручний в роботі столик - рекомендую!
Промо-ролик бомбезний , Вітя в тобі живе такий собі Гайдай, міняй професію поки не пізно .
Промо-ролик бомбезний , Вітя в тобі живе такий собі Гайдай, міняй професію поки не пізно .
ну, йому ще далеко до рівня ножок від старого телевізора, чи обклеєної ораклом табуретки, але дякую всім за схвалення і підтримку.
в процесі виникло декілька ідей по ще кращій модернізації, тому на осінь буду мутити шось ще.
в процесі виникло декілька ідей по ще кращій модернізації, тому на осінь буду мутити шось ще.
- Igor UZ
- Абориген
- Контактна інформація:
На свій вже можна шукати клієнта?DerSieger писав: тому на осінь буду мутити шось ще.
ги. бачу, в тебе вже склалась традиція кожного сезону мати нового столика...Igor UZ писав:На свій вже можна шукати клієнта?DerSieger писав: тому на осінь буду мутити шось ще.
Очень понравился столик. А де такой можно взять?
Новий поки що ніде. Хіба де б/у знайдеться.
О как... А новый вообще будет или тольки б\у искать? И де искать то?
- Рома
- Рідненький
- Контактна інформація:
to GOODWIN
Я не карпятник, проте наскільки зрозумів з дописів форумчанина DerSieger, столики його виготовлення не носять серійного виробництва, а виготовляються виключно в межах його індивідуальних потреб, наявності вільного часу і матеріалів для їх виробництва. Якщо я в чомусь не правий, прошу мене поправити....
Я не карпятник, проте наскільки зрозумів з дописів форумчанина DerSieger, столики його виготовлення не носять серійного виробництва, а виготовляються виключно в межах його індивідуальних потреб, наявності вільного часу і матеріалів для їх виробництва. Якщо я в чомусь не правий, прошу мене поправити....
Серийно и не надо... Мне бы один, для себе...)
Так, самий перший і самий "корявий" був виготовлений для власних потреб.
Потім було кілька партій на замовлення, кілька партій у вільний продаж.
Наразі нових столів немає, але так як люди постійно питають, то можливість виготовлення нових партій столів не виключається. Правда їхню вартість боюсь навіть припускати, з огляду на сьогоднішні обставини.
Попередні столи роз'їхались по всій ненці, від Ужгорода до Луганська, навіть декілька емігрували. Тому де шукати б/у навіть не знаю. І чи хто захоче продати...
Потім було кілька партій на замовлення, кілька партій у вільний продаж.
Наразі нових столів немає, але так як люди постійно питають, то можливість виготовлення нових партій столів не виключається. Правда їхню вартість боюсь навіть припускати, з огляду на сьогоднішні обставини.
Попередні столи роз'їхались по всій ненці, від Ужгорода до Луганська, навіть декілька емігрували. Тому де шукати б/у навіть не знаю. І чи хто захоче продати...
Я бы, наверное, тоже такой столик не продав. Поэтому становлюсь в очередь и очень надеюсь, шо цена все же будет подъемной. Пишите, буду ждать...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей