шашличок

Жінки роблять шось пожрать, а чоловіки кулінарні шедеври!
Правила форуму
Ділимось рецептами рибацьких блюд та обговорюємо їх.
Все решта в інших форумах.

шашличок

Непрочитане повідомлення николай » 17 травня 2011, 21:34

Орієнтовано на 20 чоловік потрібно:
1літра пивка Жигулівське
8кг м*яса(4кг харковини+4кг крижовки)
1кг цибулі
4п.майонезу(по500гр. 50%жирність)
2 лимони
жменя петрушки
мінеральна вода *острозька*
приправа по смаку.
перш за все нарізаєм м*ясо нормальними кусками при цьому попиваючи пивко,потім нарізаєм цибулю(кілечками) і петрушку .Берем відро (або щось подібне)видушуєм туди майонез,закидаєм слоями м*ясо пересипаючи його приправкою і цибулькою додаючи пр цьому сіль(на відро я давав дві невеликі жменьки)незабуваєм про петрушку...допиваєм пивко і починаєм перемішувати це все діло...перемішавши добавляєм приблизно 350 грам мінералки з лимонним соком і знову перемішуєм.
Для хорошого засвоєння шашличка потрібна весела і дружня компанія!!!!
СМАЧНОГО!!! :)
Рибалка-Басів кут,відпочинок в Прилбичах:)
Рівненський Карповий Клуб

Подякував: 1 [Показувати]
Аватар користувача
николай
Козак
Козак
 
Повідомлень: 419
З нами з: 28 серпня 2011, 21:30
Телефон: 0682301099

Re: шашличок

Непрочитане повідомлення shalun_99 » 17 травня 2011, 21:38

Коля, величезне - ДЯКУЮ! Була смакота!
Аватар користувача
shalun_99
 
Повідомлень: 1614
З нами з: 12 квітня 2010, 20:08

Re: шашличок

Непрочитане повідомлення николай » 17 травня 2011, 21:43

я це зрозумів по порожньому відру :D :lol: Наздоров*є
Рибалка-Басів кут,відпочинок в Прилбичах:)
Рівненський Карповий Клуб
Аватар користувача
николай
Козак
Козак
 
Повідомлень: 419
З нами з: 28 серпня 2011, 21:30
Телефон: 0682301099

Re: шашличок

Непрочитане повідомлення ttearjerker » 17 травня 2011, 21:48

Колян!!! Шашлик -повага,а така кількість-подвійна повага. Виносимо тобі подяку,без занесення в особову справу :D і буде вручена пам"ятна фотографія на фоні прапора форуму :D :D :D
Чтобы победить искушение, ему надо поддаться. О.Уайлд
Рівненський Карповий Клуб
Аватар користувача
ttearjerker
 
Повідомлень: 1032
З нами з: 16 вересня 2010, 00:57
Звідки: Рівне

Re: шашличок

Непрочитане повідомлення DerSieger » 21 липня 2011, 18:05

блін, я шось не уважно читав рецепт...
то 1л. пива в самому рецепті участі не приймає, а тільки в процесі приготування?
Зображення
"...Да не коснётся вас своею поганой метлой танцующий бес, бес паники!"
Рівненський Карповий Клуб
Аватар користувача
DerSieger
Бро
Бро
 
Повідомлень: 1583
З нами з: 06 лютого 2008, 01:00
Звідки: Рівне

Re: шашличок

Непрочитане повідомлення nazrik » 21 липня 2011, 20:38

Вітя, присутні різні рецепти, можна замаренувати лише в пиві, потім пальчики оближиш.
ммммм
Рибак
Аватар користувача
nazrik
Козак
Козак
 
Повідомлень: 370
З нами з: 29 січня 2010, 01:00
Телефон: 0505733236

Re: шашличок

Непрочитане повідомлення shalun_99 » 21 липня 2011, 21:14

Малчики, нещодавно мене замордував малий - хочу стейки!
Забумберив таку смакоту я.... Основне - звичайно м'ясо! А другий важливий продукт - червоне вино(в мене було італійське). Замаренував на 6ть годин, а далі вже діло техніки ;)
Раджу спробувати!
Аватар користувача
shalun_99
 
Повідомлень: 1614
З нами з: 12 квітня 2010, 20:08

Re: шашличок

Непрочитане повідомлення nazrik » 21 липня 2011, 21:44

так-так-так............смакотаааааааа)))
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Рибак
Аватар користувача
nazrik
Козак
Козак
 
Повідомлень: 370
З нами з: 29 січня 2010, 01:00
Телефон: 0505733236

Re: шашличок

Непрочитане повідомлення Vadim MMM » 12 травня 2013, 23:10

Яка смакота!!!Обовязково спробую зробити!!! :ya_hoo_oo: ;;-)))
Vadim MMM
Той, що в джунглях сидить
Той, що в джунглях сидить
 
Повідомлень: 2
З нами з: 12 травня 2013, 23:04

Re: шашличок

Непрочитане повідомлення Zindel » 07 квітня 2016, 20:21

Я тоже люблю шашлык. Мариную его в луке с солью и лавровым листком. Секрет в том, что замаринованное мясо складываю в трехлитровую банку с крышкой, плотно приминая. В таком виде можно убрать мясо в холодильник, оно там может храниться двое суток. Удобно везти на пикник за город такую банку.
Зображення
Аватар користувача
Zindel
Споглядаючий
Споглядаючий
 
Повідомлень: 3
З нами з: 07 квітня 2016, 20:13

Re: шашличок

Непрочитане повідомлення SashulkaB3 » 11 квітня 2016, 09:06

Мій рецепт теж простий і смачний.
Нарізаю мясо шматочками і в миску. Додаю пів пачки кетчупу і скількиж майонезу + цибулі+піру кілець лимону, перчу, солю і додаю стакан мінералки. Все це добряче мну як тісто. Хвилин 5 на шампур і до смокера над вугольками та з прикритою кришкою. Він там і просмажиться і прикоптиться. СМАКОТА.
Зображення
Зображення
Зображення
Жизнь - любить то что делаешь и делать то что любишь!!!

Подякував: 1 [Показувати]
Аватар користувача
SashulkaB3
Місцевий
Місцевий
 
Повідомлень: 305
З нами з: 09 липня 2009, 00:00
Звідки: с.Олександрія Рівненського р-ну

Re: шашличок

Непрочитане повідомлення viks24 » 10 квітня 2017, 23:53

Зображення
ШАШЛЫК С ИМБИРЕМ И СЛАДКИМ ПЕРЦЕМ
Ингредиенты:

700 г свинины (мы опять использовали шею)
кусочек корня имбиря примерно 2,5-3 см
соль по вкусу
2 крупных сладких перца
viks24
Той, що в джунглях сидить
Той, що в джунглях сидить
 
Повідомлень: 2
З нами з: 10 квітня 2017, 21:41

Re: шашличок

Непрочитане повідомлення pylypenko » 18 квітня 2017, 15:21

SashulkaB3 написав:Мій рецепт теж простий.
Нарізаю мясо шматочками і в миску. Додаю пів пачки кетчупу і скількиж майонезу + цибулі+піру кілець лимону, перчу, солю і додаю стакан мінералки. Все це добряче мну як тісто. Хвилин 5 на шампур і до смокера над вугольками та з прикритою кришкою. Він там і просмажиться і прикоптиться. СМАКОТА.


але 5 хвилин це замало. він же не промаринуетья
pylypenko
Споглядаючий
Споглядаючий
 
Повідомлень: 3
З нами з: 18 квітня 2017, 15:13


Повернутись до Кулінарія

Хто зараз онлайн

Зареєстровані учасники: Bing [Bot], Google [Bot]

cron