Лого сайту!!!
- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
Лого сайту!!!
Колеги вибачайте за можливо і некорисне питання та власне створеня цієї теми, але я небачу на цьому сайті лого/значка/малюнка/бренда і т.д. Чи хтось створював щось цікаве на подобі в колег з сусідніх сайтів РОФС чи карповиків!!!
Ще раз вибачаюсь, просто мене таке цікавить, хочу і маю де виготовити наклейку клубу, та нетерпёж наклеїти на авто, най знають своїх на дорогах, адже впевнений що багато тут рибалок подорожують на рибалку не лише маршрутками/пішки, а і на авто.
Ще раз вибачаюсь, просто мене таке цікавить, хочу і маю де виготовити наклейку клубу, та нетерпёж наклеїти на авто, най знають своїх на дорогах, адже впевнений що багато тут рибалок подорожують на рибалку не лише маршрутками/пішки, а і на авто.
Жизнь - любить то что делаешь и делать то что любишь!!!
Re: Лого сайту!!!
це питання вже обсмоктувалось, але нічим не завершилось.
аналогічна канітєль була і при створені логотипу РКК - хто шо міг те і малював, хто в пейнті, хто від руки - і завершилось так само нічим. аж поки не зкинулись по пару рублів, пішли в кантору, що займається розробкою корпоративних стилів, розтлумачили хто такі і шо треба, за пару днів отримали ескізи, внесли корективи і вуаля.
тому маю думку, що при наявному бюджеті 400-500 грн. за тиждень буде готовий якісний логотип. єдина проблема - джерела формування цього бюджету.
аналогічна канітєль була і при створені логотипу РКК - хто шо міг те і малював, хто в пейнті, хто від руки - і завершилось так само нічим. аж поки не зкинулись по пару рублів, пішли в кантору, що займається розробкою корпоративних стилів, розтлумачили хто такі і шо треба, за пару днів отримали ескізи, внесли корективи і вуаля.
тому маю думку, що при наявному бюджеті 400-500 грн. за тиждень буде готовий якісний логотип. єдина проблема - джерела формування цього бюджету.
- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
Я щось попробую запропонувати своєму знайомому, котрий займається рекламою, можливо щось і родиться. Наскільки я зрозумів людей яких це хвилює не дуже багато!!!
- Россо-Неро
- Козак
- Контактна інформація:
Зробити щось одне щоб подобалось всім - не реально.
Зробити так щоб сподобалось окремим людям (власники, родоначальники сайту, адміни, і т.п.) - можна, але тоді питання чі ВСІ захочуть "клеїти це на машину".
Колись вже пробували - нічого не вийшло
Зробити так щоб сподобалось окремим людям (власники, родоначальники сайту, адміни, і т.п.) - можна, але тоді питання чі ВСІ захочуть "клеїти це на машину".
- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
Уже двоє моїх людей займаються цим
Вимоги поставлені наступні:
- Із тексту буде мінімум це
Рибалка Рівне та rivnefish.com
- малюнок буде якась рибка зі снастю. (буде готове то покажу тут)
Все це в купі буде робитись в двох кольорах - чорний трафарет та білий. Чому так, бо підійде до кожного кольору + клеїти оракал на скло то просто сказка
+ є можливість робити футболки та бейсболки. Я думаю шось закручу гарне та корисне для рибалок Рівного
Вимоги поставлені наступні:
- Із тексту буде мінімум це
- малюнок буде якась рибка зі снастю. (буде готове то покажу тут)
Все це в купі буде робитись в двох кольорах - чорний трафарет та білий. Чому так, бо підійде до кожного кольору + клеїти оракал на скло то просто сказка
+ є можливість робити футболки та бейсболки. Я думаю шось закручу гарне та корисне для рибалок Рівного
- Valldemar
- Рідненький
- Контактна інформація:
На рахунок вгодити всім, то згідний, ніколи цього не буде.Россо-Неро писав:Зробити щось одне щоб подобалось всім - не реально.
Але ж і Людина - таке створіння що до всього з часом звикає і адаптується. Так було з лого РКК, всім щось не подобалося, вибравши щось бальш менш альтернативне і нормальне до якого з часом всі звикли і відкинули це на другорядний план...
- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
Ну пару прикладів покажу, а там рішення приймем, виходу нема, всеодно нічого нема
- stal1n
- Бро
- Хто: Карасятник
- Контактна інформація:
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
можна просто:- Із тексту буде мінімум це
rivnefish.com
- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
Бум бачити, сам чекаю коли пришлють подивитись варіанти.
Мне тебя жаль... Уже все это было... Я вместе с коллегой выиграли конкурс, но нас сделали сектантами и все похоронили.
- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
Вже і сам пошкодував що створив тему, а ще до того так її виділив знаками оклику. Почався пресінг по цьому поводу
.
Востаннє редагувалось 20 квітня 2015, 11:08 користувачем os1, всього редагувалось 1 раз.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей