Здраствуйте всі. Христос Воскрес!
Звіт про сьогоднішні риболовлю. Все почалося на Усті походив, побродив: плотва в нересті, та все ж вимучив штук 10 плотвиць, ну десь таких:

Нестачу плотвиних клювань компенсовував окунець якого відразу доводилось топити:

Негатив: шукаючи рибу біля повалених дерев в районі кентавра вгледів чорний капроновий шнурок що уходив в глибину, потягнув - екран в ньому 5 ще живих плотвиць (досить гарного розміру) і один карпик:

- відпущені і червонопера- забрана із собою внаслідок травм не сумісних із життям. Два мужики що сиділи на поплавчанках на протилежному березі отетеріли коли я випутував і в них на очах відпускав "зачотну" і "халявну" рибу. Фото процесу, як і самого екрана не робив - браконьєрське знаряддя було зроблено дуже вміло і замасковано також - пацаньонок таке не зробить, а я був на рибалці один, вообщем чекати хазяїна я не став, зробив все за лічені хвилини екран знищив, арматурину втопив і гайнув звідтіля. Подорозі вгледів ще один екран, заліз по нього на дерево - цей, на щастя, був без риби (ячея 50) - теж знищений.
О 12:00 подзвонив хресний і запропонував поїхати з ним на басік, я не був проти. 12:30 вже розмотуюсь на басіку, перше опускання і є червонопера з долоню:)

був свідком того як черепашка гріється на сонечку:

Знайшов зграю молодих коропчиків (200-300грам), котрі вдало покльовували на мою мормишку - доставляли масу емоцій при виваджуванні - і відразу топились, ну приблизно отакі:

До кінця риболовлі (15:00 вже був вдома на Ювілейному), насмикав десяток зачотних красноперин половину на безмотилку, а іншу на мотиля, бачив парочку півкілограмових линочків що грілись на сонечку, але мотиля мого ігнорували:(
Негатив: на зупинці коли чекав маршрутку додому розговорився із двома "рибаками" які хвастались повним пакетом відбірної плотви і окунів, при цьому при собі мали лише одну незграбно зроблену поплавчанку і були такі пяні що ледь стояли. Вгадайте як вони наловили стільки риби??? Нажаль до мене дійшло це тільки вдома (а може й на щастя) - були б жертви.
П.С. РИБНАДЗОР ВИ ДЕ???
Ты у меня смотри, я где нормален, а где беспощаден.
Ловить рыбу на платнике = охотиться в коровнике!
Хенк