Я людина тут нова, тому трішки соромлюсь :oops: Почав нову тему, тому, що не знайшов нічого подібного на форумі.
Отже, водойма знаходиться в межах міста, їдучи по напрямку до луцького кільця буде тролейбусна зупинка(всі її називають кірпічний завод, хоча самого заводу вже давно нема), там є невеличка арка синього кольору, проходимо в неї і пішки топаєм метрів 300, там якісь бази знаходяться, можна будь кого запитати, якщо заблукаєте. Роблю такий опис, бо машиною туди заїхати навряд чи можна.
Тепер на рахунок рибалки сам ловлю рибку там вже не перший рік, глибини метрів 5, біля берега 1-2м.бачив пару раз браків :evil: , але після чергової розмови з ними мене і моїх друзів більше не зустрічався, у водоймі є багато окуня (окремі дядьки по 500гр.), червонопірки, є крупний карась(я ловив кілограмових), у минулому році кілька разів рибалив там вночі, чув карпа, є відомості, правда не перевірені про щуку, один рибак казав, що нібито бачив, як у минулому році мужик за 10хв. дві щуки по кіло 3 кожна на живця підняв.
Останнім часом я почав рибалити на бокови ківок і мормишку, от пару дні назад взав свою удочку, коробочку з опаришами і так як часу багато не мав вирушив на найближчу до мене водойму погодка була цілком прийнятна: похмуро, невеличкий дощик зрідка пролітав. За останній рік дуже впала вода(десь на 1 м.!) а також якісь халамидники повирубували всі дерева на березі і покидали їх у воду - з іншого боку зявилося багато перспективних місць недалечко від берега. Отже підходжу тихесенько до одного з таких перспективних місць:невеличкий перепад глибини+впавша у воду гіляка верби, опускаю невеличку мормишку незрозумілої форми, і невстигає вона опуститись до дна, як ківок випрямляється і я роблю підсічку, червонопірка - розміром із мою долоню - приємний початок, міняю опариша(дуже важливо щоб він був живий) і знову опускаю та ж сама історіяі так на протязі пів години активно клює краснопірка, потім раптово кльов обривається, чекає ще хвилин 10 - глухо міняю техніку проводки і на черговому опуаканні десь сантиметрах в 10 від днаплавна потяжка - підсікаю - окунь на вид гр.150-200, міняю мормишку на більш крупну і блискучу опускаю, знову покльовка, але цього разу з першої спроби не вдається відірвати рибу від дна, а вона зробивши ривочок під вербу відкушує! мормишку. Всі мої подальші експерименти не увінчались успіхом, напевно окунь зірвавшись розлякав всю зграйку. Міняю дислокацію, чергове цікаве місце - цього разу біля корчів - глибина метри 2, роблю проводку, на другій проводці ударчик - ківочок ледь здригається, але вирішую зробити підсічку - є контакт, кілька секунд боротіби і беру красавчика карася вагою 600гр. Радості море - давно не ловиви таких карасів, та ще й на мормишку, дивлюся на годинник і розумію, що мені вже час на пари, але вирішую обовязково повернутись як буде вільний час.
Результат - два десятки красноперок, парочка окунців, один б. ротан, і бонус у вигляді залікового карася.

Прошу вибачення за якість фото, вони з мобільного, цифровика поки нема.