Дорога: можна на авто, дизелі, автобусом Рівне-Ходоси (але від нього багато йти пішки) і найкращий варіант маршрутка Рівне-Решуцьк (виходить із Жд вокзалу. Їдемо не доїжжачи 200 метрів до кінцевої зупинки, виходимо і направо в ліс ; проїзд 3.50

Ставок: знаходиться у розпорядженні лісництва, риболовля теоретично заборонена, є сторож, ставить сіті, виганяє тільки коли приїжджає начальство, начальство приїжджає двічі на рік...

Риба: в ставку є: карась, короп(великий до 10-15кг.), окунь, червонопера, лин, і головне канальний сом. Останнього за пару років розвелося стільки - що здається іншої риби помітно поменшало...
Характер: Став сильно заростає лататтям та подекуди кропивкою, проте є місця вільні від нього біля дамби і на пляжі (там де був наш табір) + вдосталь місць для ловлі на поплавчанку з берега. Дно мулисте але не сильно, є ділянки твердого піщаного. Глибина 1-2.5 метри. Став не спускався років напевно з 10-15, а мо і більше... Водичка чиста, прозора, тепла.

Риболовля: В пятницю в обід вирішили ми з товаришем виїхати десь на природу: покупатись, позасмагати, попити холодного пивка, ну і рибку половити. О першій вже були на місці.

Снасті були закинуті майже відразу, проте рибка клювати нехотіла.

Все почалось із заходом сонця - вночі. Спочатку мій товариш піймав сомика на поплавочну. Мені ж була не цікава сидяча рибалка я взяв Лм, примотав скотчем світлячка на кінчик і вбій. Підсажував червячка. Кльов как у "белой скалы". Проте у мого товариша справи йшли не так добре і о півночі він пішов спати, я ж порибалив ще з годинку і як тільки відчув втому теж пішов на бокову. Вранці підйом о 4:20 пару прощальних покльвок

і пара сомиків збори і на першу маршрутку на Рівне. Отака видалась риболовля, впринципі задоволений, давненько не рибалив на Лм вночі. В результаті товариш піймав штук 5 чи 6 сомиків, я ж своїх не рахував:)

П.С. Канальний сом напевно найсмачніша риба яку я їв, мясо ніжне, жирне, без луски, без кісток - вообщем мрія:)))