Чи варто брати кредит на пару тижнів?

123456789
Перехожий
Контактна інформація:

Чи варто брати кредит на пару тижнів?

Непрочитане повідомлення 123456789 »

Привіт. У мене тут ситуація: хочемо з родиною поїхати на відпочинок, але грошей не вистачає до зарплати. Ось і думаю: чи варто брати кредит на пару тижнів, щоб закрити питання? Хочеться насолодитися відпочинком, а потім все спокійно повернути. Хто користувався такими послугами?
kolomis2015
Ледар
Телефон: 0969027434
Контактна інформація:

Re: Чи варто брати кредит на пару тижнів?

Непрочитане повідомлення kolomis2015 »

Привіт! Можу сказати, що сам стикнувся з подібною ситуацією минулого року. Я тоді теж вирішував питання з грошима для подорожі і звернувся до МФО, бо це швидко й зручно. Подав заявку онлайн, і вже через кілька хвилин гроші були на картці. Все без зайвих питань і перевірок. Правда, треба бути обережним із термінами погашення, щоб не переплатити.
Міша
123456789
Перехожий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення 123456789 »

Дякую за пораду! Я також думав про МФО, але переживаю щодо відсотків. Можливо, є якась компанія, яка дійсно не бере шалені ставки і надає кредит швидко? До речі, у якій МФО ти брав кредит?
kolomis2015
Ледар
Телефон: 0969027434
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення kolomis2015 »

Знаєш, зі свого досвіду я би порекомендував МФО Лимон https://limon-credit.com.ua/uk/ Це новий сервіс, який видає кредити дуже швидко і без зайвих формальностей. Я особисто користувався ними минулого місяця, коли терміново потрібно було вирішити фінансове питання. Оформлення заявки займає максимум 15 хвилин, і все прозоро: ти одразу бачиш суму, яку потрібно повернути. Ніяких прихованих комісій. Можна оформити заявку на їхньому сайті. Думаю, для твого відпочинку це ідеальний варіант.

Зображення
Міша
Відповісти

Повернутись до “Гриболов”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: dimafikas і 2 гостей