Лазерна корекція зору у Дніпрі

Повна анархія
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
123456789
Нуб
Контактна інформація:

Лазерна корекція зору у Дніпрі

Непрочитане повідомлення 123456789 »

Останнім часом задумуюся про лазерну корекцію зору, але є стільки питань, що навіть не знаю, з чого почати. Чи справді ця процедура безпечна? І чи можуть бути якісь ускладнення після неї? Мені знайомі розповідали різне, але одні в захваті, а інші трохи незадоволені. Ще цікавить, чи результат дійсно тримається на все життя? Хто вже проходив це, поділіться досвідом!
kolomis2015
Ледар
Телефон: 0969027434
Контактна інформація:

Re: Лазерна корекція зору у Дніпрі

Непрочитане повідомлення kolomis2015 »

Я робив лазерну корекцію зору три роки тому. Результатом дуже задоволений. Операція тривала всього 15 хвилин, і вже через кілька годин я міг нормально бачити. Спочатку було трохи дискомфорту, але все минуло швидко. Головне — знайти хорошу клініку й довіритися професіоналам.
Міша
123456789
Нуб
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення 123456789 »

А як обирати клініку? Це ж важливо, щоб там і обладнання було сучасне, і лікарі досвідчені. Я боюся потрапити на якісь застарілі методи чи некваліфікованих спеціалістів. І ще питання: чи сильно це боляче? Я не дуже добре переношу біль. Що робили після операції?
kolomis2015
Ледар
Телефон: 0969027434
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення kolomis2015 »

Щодо клініки, я можу порадити офтальмологічний центр Візіум у Дніпрі https://visium.com.ua/dnepr/ua/ Це місце, де використовують сучасні технології та новітнє обладнання. Усі лікарі дуже уважні й готові відповісти на будь-які питання. Процедура безболісна, адже використовують місцеву анестезію у вигляді крапель. Сам процес займає до 15 хвилин, і вже наступного дня ви почуваєтеся нормально. У мене був період відновлення, коли потрібно було капати очі та уникати фізичних навантажень. Але це того варте! Зараз я бачу все чітко, і навіть у дрібницях. Результат дійсно змінює якість життя, бо ти більше не залежиш від окулярів чи лінз.

Зображення
Міша
Відповісти

Повернутись до “Спілкування на вільні теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей