Отже по порядку. Запросили мене друзі на нову невеличку водойму, тобто "по блату". 8) Про наше перебування власник знав заздалегідь, був морально "готовий". Але видно думав, що приїдуть як завжди алконавти, будуть не рибу ловити, а ... ну ви знаєте.

Тепер про погане, а саме про Українську недобру звичку всіх часів: про ЖАБУ!!! :evil: :twisted: Як тільки цей власник (не хочу його називати по імені) взнав про мій улов, в нього зробилося таке 8O . Хороший настрій пропав відразу та назавжди. :evil: Від його сторожки згодом я чув уривки фраз типу (мовою оригіналу): заготовітьєлі..., всю рибу виловили..., грошей за більєти не заплатили..., карпа забрали і ще ловлять, мало їм одного...
Добавлю лише, що став платний (десь по 40-50грн), народу - море. Претензії зявились лише до нас і все через Риб. Тут в такі моменти можна і спіртсменом стать :lol: Якби я відпустив свій улов назад в став, то міг би спостерігати інфаркт власника. 8O А сітки плавав на човні перевірять постійно, редиска.
Через ці події я став назвати братам по цеху не можу, ам соррі. Але зла задумка взять Васю Брагіна з собою, заплатить за білети та за три дні вийнять усього залікового коропа мене не полишає! :lol: Треба ЖАБУ лікувати. Як кажуть: жабу жабою вибивають, чи щось таке... :lol:
Тепер коротенький фотозвіт, але в ФОТО...ФОТО...ВІДЕО...
До зустрічі на водоймі!