Чемп України 2010 мормишка

фестивалі та різного роду тусовки
Аватар користувача
juice
Боєць
Боєць
Повідомлень: 262
З нами з: 17 грудня 2008, 01:00
Звідки: Квасилів
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення juice »

shalun_99 писав:
Vik писав:як там другий день???
дайош результат!!!
З кожного сайту по нитці...і ось такі результати, хоча офіційних протоколів го дня, не знайшов.
1. м. Київ
2. Київська обл.
3. Донецьк
4. Дніпропетровськ
5. Харків
6. Волинь
7. Рівне
Отаке...
а восьмі хтоҐ?
Аватар користувача
DMon
Бувалий
Бувалий
Повідомлень: 102
З нами з: 11 червня 2008, 00:00
Звідки: г. Луцк
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення DMon »

Одесса
Аватар користувача
bogdan
Герой
Герой
Повідомлень: 574
З нами з: 19 грудня 2007, 01:00
Звідки: РО ФРС
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення bogdan »

Вперше так влетіли... як сліпі кошенята...
Акваторія змагань, як нам розповідали чи була передовою фронту після артилерійсько-мінометного обстрілу, чи тотпросто дуже нагадує. рельєф - ями і відмілини, які передбачити неможливо. У команд і окремих учасників - в наявності або схеми глибин зон або гарні провідники. лід - під 60 см, але якщо ти буриш 10 лунок і скрізь попадаєш на ями - голяк. Підбурюєшся під спортсмена, який сидить на рибі - безрезультатно. Багато учасників відійшли від нуля, або й потрапили у першу трійку завдяки одній лунці, знайденій випадково... Вибрики течії, яка міняла свій напрям і силу, навіть до такої, яку Щевич за кілька днів перебуванння в Днепрі не спостерігав. До речі, коли витяг жеребом Івану зону "Е" він сказав. що прекрасно знаєцю зону і має її "сделать". Так і вийшло. Отаке...
Аватар користувача
Dimon999
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 64
З нами з: 24 лютого 2009, 01:00
Звідки: м.Рівне РОФРС
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Dimon999 »

было ацки весело (особенно в первом туре) как в Хренниках, буриш лунку за лункой, а там "болт" рыбой не пахнет. надо было найти свал на глубину от 1,8м до 2,2-2,5м. но даже у тех кто знал,где эти свалы, рыба клевала не везде
Аватар користувача
EXPERT
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 746
З нами з: 23 листопада 2007, 01:00
Звідки: г.Ровно РОФРС
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення EXPERT »

На цьому Чемпіонаті було майбуть найтяжче. Хоча я і тренувався найбільше з учасників , розумів, що це нічого не дає без знання рельєфу дна та течії.
Перевагу мали ті учасники, які на цьому місці рибачили, або приймали участь у спінінгових змаганнях.
В першому турі я намітив для старту два місця. Перше, свал на глибину як мені показалось після тренування біля зони, а друге місце примикало до місця , де на Чемпіонаті Дніпропетровська прокльовувалась рибка.
Я вибрав угловий свал, як я думав, але після лову по лункам я зрозумів, що в зоні ніякого свалу не має, а суцільна глибина. Спочатку я подумав, що промахнувся зі свалом, тому що Одесит, який ловив біля мене з першої проводки зловив окунця, а рибка за звичай на глибині більше 3-3.5м не клювала. Згодом пробуривши в тому районі лунку, я зрозумів, що я ,Одесит та Сергій Машенцев промахнулись з вибором місця.
Хоча Зайко Олексій, Левченко Віталій та Гуленок Андрій розпочали з більш перспективних місць, риби в них теж не було.
Всі почали змінювати позиції, і тільки Макій Андрій який з самого початку зайняв місце за яке я вагався зайняти чи ні, методично ловив рибку. Згодом до нього підбурились та трішки підловились.
Я зі старту зробивши десяток лунок розпочав їх закормлювати, на 6-7 лунці позичана кормушка відірвалась через тонку жилку.
Я зрозумів, якщо займу серединку в зоні то це буде за щастя.
Під час змагань була течія і прикорм відносило від місця закорму на 5-10м. Отже закорм без кормушки тільки наносив шкоду. Згодом я знойшов вихід з ями, який періодично давав декилька рибок. Приходила думка, бігати по закормленим лункам конкурентів, але я з цим соблазном справився і доловлював тур без прикормки.
В підсумку 5 місце в зоні.
В другому турі Богдан мені витяг зону (Е), яка на половину поглинула зону (С) з обласного Чемпіонату.
Отже частково я рельєф дна знав, та позичив в Корзенкова Діми кормушку.
В вечері при обговоренні другого туру я хлопцям сказав, що не потрібно даром тратити час, я цю зону більш менш знаю, та і суперники попали легші ніж у других зонах.
Крім мене зону знали Донецький та Харьківський спортсмени, які теж приймали участь Дніпропетровському Чемпіонаті.
Я намітив собі місце де в минулий раз Дніпропетровський спортсмен зловив більше кіла риби.
Харьківський та Донецький спортсмени стали для мене в не зрозумілому місці. Ближайше рибне місце було від них далекувато.
Тільки Дніпропетровець за декілька хвилин до старту піднягнувся до мене, і я зрозумів, що прийдеться за місце поборотись.
Сигнал входу в зони і я почав потроху зміщатись в сторону Дніпропетровця з метою відтіснити від перспективного місця. Не очікувано спортсмен остановився за метрів 20 від рибного місця, я перепитав чи буде він там буритись і отримавши схвальну відповідь , пішов займати свої місця. Харьківський спортсмен теж розпочав шукати після старту це місце, тільки з другого кінця зони, а Доненчанин чогось свою риболовлю розпочав з глубини.
Я зробив на свалі з десяток лунок та закормив їх, ще три зробив на відстані метрів 40-50, в районі де риба деколи прокльовувалась.
Відкликнулось на рибу чотири лунки з яких я зловив половину своєї риби, іншу половину я зловив з дальних лунок. Харьківський спортсмен який промахнувся, але ж таки знайшов свал в метрах 70 від мене за допомогою глубиномера , теж розпочав нормально ловити. Спортсмен з Київської області теж одразу знайшов рибу, але їм дуже помішав Доненчанин, який половивши на глибині почав бігати підбурюватись та провіряти чужі лунки на наявність риби. До мене прибігав декілька разів, і тільки коли я був на дальних лунках спромігся зловити рибу з моєї лунки, це його не спасало час втрачений.
Декілька спортсменів підбурилось до Харьковчаніна і темп рибалки в нього впав, це спростило мені задачу.
Я виграв зону, але задоволення мені це не принесло. Я здогадувався , що наші виступили не кращим чином, через об'ективні причини.
Згодом так все і підтвердилось.
Думаю, що з цього виступу зробимо висновки, та в майбутньому виступим краще.
Востаннє редагувалось 10 лютого 2010, 04:03 користувачем EXPERT, всього редагувалось 1 раз.
Аватар користувача
Dimon999
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 64
З нами з: 24 лютого 2009, 01:00
Звідки: м.Рівне РОФРС
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Dimon999 »

победители ЧУ 2010
1. Киев
2. Киевская обл.
3. Донецк
Зображення
наша сборная
Зображення
Луцк+Ровно
Зображення
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ та ФЕСТИВАЛІ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість