Початок тут -http://rivnefish.com/forum/viewtopic.php?f=35&t=376&p=207521#p207521
ОТже, є водойма. Є щупака. В мене досвіду мало. Їдуть два досвідчені спінінгісти, а як спостерігач та "повторювач". За день до риболовлі підкупив офсетів + чебурашок на 3грами.Перебрав те, що ще залишилось. Відкинув те, що дивує

Але на риболовлі пожалкував...але про це пізніше
Прибули до водойми близько 05:30. Доки травили байки та планували обхід водойми - вже було близько шостої ранку. Пішли до води. Декілька закидань, зміна точки ловлі і наступив момент ВИХОДУ зубатої. Хлопці заробили багато клювань, але не всі вдалось реалізувати(ГЕТЬ не всі)через специфіку монтажа. В мене було декілька виходів зубастіка за приманкою, але все таки я вмудрився знову понароблювати зацепів і пообривати жменю силікону на офсеті(криві руки). Але

приймаю рішення зосередитись на щучці в тому місці де найменше зацепів + вмикаю режим експерементатора. Розпочав із простого воблера. Намагався проводити його блище до поверхні води. Тягав, тягав...і вирішую змінити на - УВАГА - двоскладного воблера. Хлопці ухахатувались, допоки під берегом на нього не сіла щучка. Далі було пів години викреслених з життя - щука+воб із трьома трійниками в підсаці(олень

).
Доречі, купу часу присвятив поперу від Стайк про. Воб гарний, булькотіння як професійного утопленика - результату 0. Мені весь час натякали про малу концентрацію окуня у цій воді...але я був як баран і впевнено "булькотів" по поверхні води. Звичайно, що жалкував за блешнями які залишив дома. Думаю, що коли сонце вже вийшло і активність риби стала меньшою, можна було пробувати її спокусити на щось нестандартне...хоча
Отже. Підведу підсумки. На трьох шість щук. Це з шостої ранку до години дев'ятої. Дві було впольовано на їстивну гуму(офсет). Три на прості силікошки на 3 дюйми(офсет). Одна на воблер

Найбільша - 2кг(рівно). Інші - до 1кг.
Трішки провтикали вихід щуки. Якби не змінювали місце ловлі, результативність могла бути кращою...
Далі буде.
ПиСи
Народ просив фото не виставляти на сайті. Соромляться...
ПиПиСи
Сподіваюсь, що наступні відвідини водойми будуть ще результативнішими