Сапожин
- aleksey_gregul
- Боєць
- Телефон: 0973449063
- Контактна інформація:
- ИхтиофилРыбопедович
- Бувалий
- Контактна інформація:
Откуда информация про Реноме? На сколько я знаю вроде нет. Сам на рыбхозе в Понебели работал, могу уточнить!aleksey_gregul писав:По слухам, Реноме наложило лапу на Сапожинский став.
Правда или нет?
По моему, если Реноме, то рыбалкам капут. Не разрешат и за деньги...
Поймал рыбу - отпусти. Поймал брака - опусти!
Re: БОКШИН та САПОЖИН
Були на водоймі в Сапожині в ніч з обіду суботи до обіду неділі (по знайомству).
Вперше на подібній водоймі (де є карпи) тому і снастей відповідних карпових немає і досвіду карпової ловлі теж.
Арсенал - 6 спінігів перероблених на фідери на дальній заброс і 4 поплавчанки.
На дальній заброс - 0 (1 сход на кукурудзу).
Вся риба зловлена на поплавчанку переважно на перловку.
На червяка клює піпісочний окунь.
Вперше на подібній водоймі (де є карпи) тому і снастей відповідних карпових немає і досвіду карпової ловлі теж.
Арсенал - 6 спінігів перероблених на фідери на дальній заброс і 4 поплавчанки.
На дальній заброс - 0 (1 сход на кукурудзу).
Вся риба зловлена на поплавчанку переважно на перловку.
На червяка клює піпісочний окунь.
Востаннє редагувалось 12 серпня 2010, 09:57 користувачем os1, всього редагувалось 1 раз.
- westrvua
- Дослідник
- Телефон: +380988553295
- Контактна інформація:
а скільки коштує рибалка?
Не знаю. Не цікавився.westrvua писав:а скільки коштує рибалка?
- westrvua
- Дослідник
- Телефон: +380988553295
- Контактна інформація:
але ловити можна? бо я бачу на фото на протележному березі є люди ....
Ловити, на скільки я зрозумів, можна кругом, крім зони, яка обгороджена забором (для своїх) - там стоять будиночки і бесідки, і сторож там. Всі машини їхали одразу до сторожа, платили і потім їхали на місце.westrvua писав:але ловити можна? бо я бачу на фото на протележному березі є люди ....
І ще, по-моєму, хто постійно їздить, завчасно бронює місце.
плата на данній водоймі складає 100 грн., або 50 за світловий день, треба розмовляти з сторожами
- віталій
- Ледар
- Телефон: 0662143875
- Контактна інформація:
Накінець-то вмовивши дружину виїхати зі мною разом на рибалку (хай бачить чим чоловік займається по вихідних ) вирушив на рибалку до с.Сапожин..Півгодини їзди по чудовій Київській трасі і ми на водоймі..водойма не досить велика,в ширину приблизно метрів 180 і в довжину метрів 500..поспілкувавшись зі сторожем дізнався що ловити на березі де хатинка сторожів неможна,місця всі зайняті попередніми дзвінками або викуплені ну нічого,є ще протилежний берег,де можна розташуватися...оплата 100 грн..вище було написано що можна домовитись за 50,сторож сказав що ні.. на питання яких розмірів карп у водоймі сторож так і не зумів відповісти,щось бубонів про кілограмових,коли я сказав що мене така не цікавить почав говорити про 8 кілограмових ...переїхав на протилежний берег,скупнувся,а то вже зашкалювало за 34 градуси,про себе відмітив плюси водойми-чистеньке дно,пісчане без сильного замулу..але все це знівелірувалось температурою води-ЯК ЧАЙ закормився на відстані 100 м шарами з горохом і пелетсом добавив трохи бойлів,оскільки знав що сесія моя затягнеться ненадовго 20-24 год...поставив 2 палки на горох і 2 на бойли і окремо зарядив фідера на кукурузку...повний нуль..ані пі-пі активності коропа на водоймі зовсім невидно ані вдень ані вночі..на вечір зїхалась тьма рибалок,вся водойма була забита...на ранок поцікавився у рибацюг як успіхи то всі були розчаровані,або нуль покльовок,або півкілограмові тузи у деяких..десь о годині 9 в неділю біля будки сторожів взяли карпушу,десь 3 кг на око..
В цілому водойма справила непогане враження,розумію що при таких погодніх умовах активності коропа і не слід очікувати..
Мінуси водойми:
1.дуже багато людей на вихідних, крик,шум
2.охорона сама незнає чого хоче,своєю некомпетентністю відлякує потенційних рибалок
Плюси:
1.Близькість водойми і чудовий доїзд
В цілому водойма справила непогане враження,розумію що при таких погодніх умовах активності коропа і не слід очікувати..
Мінуси водойми:
1.дуже багато людей на вихідних, крик,шум
2.охорона сама незнає чого хоче,своєю некомпетентністю відлякує потенційних рибалок
Плюси:
1.Близькість водойми і чудовий доїзд
-
- Ледар
- Телефон: 0505210770
- Контактна інформація:
Только что приехал с Сапожина,был с ночевкой.Оплата 100 грн(но если ты приехал на сутки)а с утра до вечера 50 грн. Водоем хороший-рыбный но такой жары как сегодня и я есть не хотел.За ночь не увидел ни одной поклевки,а с утра начали работать фидера(наживка опарыш).Карась там отменный от 300-700 грамм.Была одна карповая поклевка на горох,товарищ подвел(не умеет пользоваться подсаком)зеркальный карпуша киллограмма на три сошел почти уже на берегу.Одного на поплавочную удочку 1.3кг я все таки взял,ну и плюс фидером было поймано 9 отменных карасей! Да,мой знакомый взял щучку-килушку на горох!!!!!!!Я в шоке на моих глазах вытянул!!!!!
- RIPsys
- Абориген
- Телефон: 243623
- Контактна інформація:
Re: Бочаниця
westrvua писав:Питання у мене по Сапожину (може це і не в цій гілці, але ...) які там умови?)
rabinovich писав: Приєднуюсь к запиту по Сапожину.
С одной стороны есть пару шалашиков с мангалом и мусорником.. а так одна сторона лысый берег.. трава.. с другой посадка березок..
Стоимость 100 гривен.. сначало меня это сильно насторожило.. но результат оправдал себя.. ограничения по количеству снастей судя по всему нету.. видел 2х умельцев с 16ю спутниками.. тягяли раз в 30 минут стабильно карпов по 1 кг в среднем.. я обошолся 3мя спутниками и 1м фидером.. уловом доволен.. поеду туда ещё раз 100%. Там тот же источник сообщил что кормят рыбу у берега.. мол карпятники со своими пушками все равно лупят на центр не ближе) так вот у берега метрах в 15 - 20.. на фидер был приятно порадован:)
Актуальная насадка мастырка перловка и кукуруза.. все остальное будет немедленно захавано плотвой)
Доброго дня, де рибалять в Сапожині? http://goo.gl/maps/7T8Hl
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей