Фестиваль "Осінній хижак-2009" с.Забара 29.10.2009
- KYM
- Бро
- Телефон: 067-360-88-01
- Контактна інформація:
Я б рекомендував взяти участь. По-перше колись треба починати, по-друге, корифеєв ніяких немає, просто є люди в яких, можливо, трохи більше досвіду у змаганнях, а дане дійство є Фестиваль за спрощеними правилами, отже чекаємо на водоймі, не забудь снасті! :DNiko писав:Підскажіть як добиратися до водойми, можливо буду присутнім в якості спостерігача (досвіду малувато тягатися із корифеями).
BONI писав:Скажіть будь-ласка, чи є можливість там взяти плав средство чи потрібно мати свою лодку?
Ну ДУЖЕ хочеться поїхати! нажаль немаю лодкі :roll:
Взяти човен - навряд чи, адже там не практикується лов з човна. Записав у команду з Красовським Пашею (попередньо), якщо він прийматиме часть - будеш з ним, якщо щос зміниться, думаю знайдемо вихід.
2 shalun_99
Проханя зв"язатися з Красовським П. і підтвердити участь.
Дякую!
Не учи рыбу плавать!
- KYM
- Бро
- Контактна інформація:
Саша, спробую вирішити Ваше питання. Думаю щось придумаємо. Записуйтесь в тренера до Віктора і готовте хлопців.
Востаннє редагувалось 27 жовтня 2009, 20:13 користувачем KYM, всього редагувалось 1 раз.
Не учи рыбу плавать!
змагання
Може іще хтось з наших рибацюг хоче прийняти участь у фестивалі але не знайшов напарніка звертайтесь! Як говориться: ( я всегда готов).
конт.тел 066 848 70 20 Віктор
конт.тел 066 848 70 20 Віктор
- KYM
- Бро
- Контактна інформація:
У зв"язку з нехваткою двомісних човнів в бажаючих прийняти участь у Фестивалі, організатори погодилися зробити ще один крок для комфорту участників:
- у випадку, якщо бажаючі не змогли знайти дмомісний човен для команди, допускається, як виключення, використовувати кожному члену команди одномісний човен, але в процесі лову відстань між човнами однієї команди повинна бути якомога мінімальнішою, тобто майже тандем.
Думаю це питання більш детальніше обговоримо усі разом на водоймі.
- у випадку, якщо бажаючі не змогли знайти дмомісний човен для команди, допускається, як виключення, використовувати кожному члену команди одномісний човен, але в процесі лову відстань між човнами однієї команди повинна бути якомога мінімальнішою, тобто майже тандем.
Думаю це питання більш детальніше обговоримо усі разом на водоймі.
Не учи рыбу плавать!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей