Фестиваль "Осінній хижак-2009" с.Забара 29.10.2009

фестивалі та різного роду тусовки
EXPERT
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення EXPERT »

Зареєструйте команду "Петри"
Степчук Петро
Фічук Петро
KESHA
Абориген
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KESHA »

Прошу заєреструвати команду " Антилопа-Гну "
1 Міхненко Олександр
2 Юженко Сергій
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

На дану хвилину спонсорами Фестивалю виступили фірма Денір, магазин Рибачок, магазин КАРАСЬ та магазин Риболовні снасті "У Феді" і звісно магазин АЛЬБАТРОС
Востаннє редагувалось 01 листопада 2009, 21:59 користувачем KYM, всього редагувалось 2 разів.
Не учи рыбу плавать!
KYM
Бро
Контактна інформація:

Cхема проїзду нескладна:

Зображення

Зображення
Востаннє редагувалось 01 листопада 2009, 21:59 користувачем KYM, всього редагувалось 5 разів.
Не учи рыбу плавать!
shalun_99

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

KYM писав: 15. MAXIMUS
Сидорчук Юрій
Мельник Сергій
Від усіх карпятників - ні хвоста ні луски!!! Хай РВЕ!
pushustuy
Абориген
Телефон: 0974626847
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення pushustuy »

з нерпінням чикаємо звіт!!!!
EXPERT
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення EXPERT »

Хочу і від себе декілька слів сказати.
Хочеться подякувати всім хто приїхав як учасникам так і вболівальникам.
В приготуванні смачної юшки також приймали участь вболівальники однієї з команд два Миколи, які своєю бензопилкою вмить нарізали дров ,та дякую за зігрітих учасників вишневою настоянкою біля вогнища.Також дуже допоміг ще один котелок на 8л, який люб'язно виділили два Миколи.
Команді "МАКСИМУС" за "КЛЮКВУ", яка особливо прийшлась до смаку рибачці Тетяні.
Шкода , що фестиваль співпав з самим не кльовим днем за останній час, я думаю, що в майбутньому ще учасники цього фестивалю піднімуться на найвищу сходинку п'єдесталу. Перші кроки до цього багато команд зробили.
Вітаю переможців з заслуженою перемогою, та успіхів в майбутніх змаганнях.
Від себе особисто хочу подякувати Лі Олександру Деніровичу за постійну підтримку рибалок.
Viktorovi4
Козак
Телефон: 123456
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Viktorovi4 »

KYM писав:Видно треба розповісти, якщо так просить публіка. А чому б і ні ...
Вітаю ще раз усіх призерів та учасників, ні хвоста вам, ні луски, мужчини!
Доброго дня!
Сергій в мене є одна "мислішка" -
:? - в мене досить хороші зв'язкі з нашими збройними силами України, тому можу запропонувати обдумати проведення змагань по лову окуня на Танковому озері!!!! (тучинський полігон). Особисто я туди вже їзжу рибалити порядку 4-х років, но так як в цьомц році окунь ніколи неклював, при тому, що його тут просто КУЧА!!! 8O
На всяк випадок лишаю тобі свій номер моб.телефону:
+38(050)448-60-87 Юрій.
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
KYM
Бро
Контактна інформація:

Я вважаю, що мисля просто чудова :!:
Думаю, можна вже домовлятися, пригласимо колег з Волині, можливо і Львів підтягнеться.
В мене вже є де-які наметки. :)
Зараз створюю тему-опитування на рахунок викладеного.

Пи.Си. Прохання свої думки з даного приводу відписувати у новоствореній темі на ФОРУМі: Змагання та Фестивалі/"Залізний окунь-'09"
Не учи рыбу плавать!
B.B.B
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення B.B.B »

Палкий привіт із Волинського краю!
Вітаю із проведеним гарним Фестивалем. Молодці, що зібрались та провели таке змагання.
Окремої поваги заслуговують організатори, призери, Спонсори та і всі учасники Фестивалю!
Молодці! Так тримати!
Waska80
Ледар
Телефон: 0505210770
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Waska80 »

Хотелось бы выложить пару фото сделаные мной:

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Вообще соревнования очень понравились,участвовал первый раз и думаю что не последний.Большое спасибо организаторам и спонсорам! Уха была просто СУПЕР!!! :D
KYM
Бро
Контактна інформація:

Ждём на следующей тусовке!
Всегда рады новым поклонникам спининговой ловли!
За то что не унываете - респект!
Не учи рыбу плавать!
KYM
Бро
Контактна інформація:

Так як нарешті "оснастив" звіт фотографіями, вирішив його виставити оновленим:

Видно треба розповісти, якщо так просить публіка. А чому б і ні :D , вже усі відіспалися, відпочили - можна і розповісти.

12 команд вели тяжку безкомпромісну боротьбу, як кажуть "за прикуп" :D
Хлопці дійсно молодці, усі "як штик" були готові до бою. Човни качалися, налагоджені спінінги співали на вітерці, чекаючи з нетерпінням, коли їх пустять в хід.

Одне не дуже втіляло сподівання - погода змінилася, повний місяць і здається... повний жах...

Отже щука, як делікатна баришня, зачаїлася, ніби замерзла, практично те саме зробив і крупніший окунь, а мілкий якщо і брав, то його треба було вмовляти та виколупувати 8O

Але не дивлячись на усе це, усі як один змагалися з повною віддачею до останньої секунди відведеної для лову риби.

На перший старт усі налагодилися на лов щуки та крупного окуня. Так само вчинила і моя команда, але по ходу пьєси, довелося по-тихеньку перебудовуватися і зменшуватися у всьому - діаметрах, розмірах, проводці. Хто вчасно це зрозумів - зміг хоч якось відірватися від нуля... :roll:
Питається, коли ж та риба перестане читати інтернет-сайти, особливо наш, адже як завжди, в останній момент перед дійством вона перестає клювати, хоча до цього більш-менш добре це робила.

Після першого туру виявилося, що з рибою на берег вийшли 5 команд.

Стартер-1 - 904 гр (1 щука=736 гр+декілька окунців)
Сафарі -42 гр (окунь)
Колібрі - 18 гр (окунь)
Корець_твістер - 259 гр (щучка)
Барк - 667 гр (2 щучки)

Я в душі червонію - ото людей пригласив на риболовлю... :cry: але розумію, що зробити з погодою та тиском, чи що там ще заважає паганій танцівниці-рибі, нічого неможу і з цією думкою йду куштувати смачнющу форелеву юшку від Лілії Щевич та фірми "ДЕНІР", за що їм особлива подяка.
Юшка вмить розлилася по тарілочкам та учасники моментом зігрілися.

Зображення

Обід спонсорував також Іван Щевич

Зображення

він же тамада, він же головний суддя, який запрошував учасників до столу, пригощав зігріваючими напоями, ковбаскою, та іншими "снадобьями".

Зображення

Під веселі забавнухи тамади обід промайнув, як мить і ось вже колеги по хоббі питають про другий старт. 8)

А другий старт почався так само спокійно та без нервового напруження, як і перший.
На цей раз більшість команд вирішили "прополоти" корчики в заливчику зліва. Якогось біса і нас з Миколою туди потягнуло, хоча я ще раніше говорив про потребу там помаячити - авось...
Від нуля відійшли на самому початку окунцем з корчиків, другий взявся вже у другому місці, але так само в корчиках - закономірності не спостерігалося - з одного місця один окунчик, максимум - два. На третьому якорінні в Колі покльовка щуки, спостерігаю загиб спінінга, фрікціон і "непереводимый местный диаллект" Миколи, щоправда недовгий. Хоч і невеличка була (грамів 400-500 :) ) але така потрібна...
Я розумію, що кльов краще не стане і переключаюся на цілеспрямований лов окуня. На одного виколупаного з корчів, маю 3-4 схода або ж порожні покльовки. Багато часу втрачаємо біля одого місця, де щука виходить час від часу і ганяє малька - з корчів останній вилітав досить жваво і мав немалий розмір. Усі наші старання виявилися марними, а коли до завершення залишилося близько 20-25 хвилин ми "у темпі вальса" рвонули на те місце, де у попередньому етапі надибали окунця.
Дуже шкода, що ми туди раніше не приїхали - з першої проводки беру окунця, потім 2 сходика і покльовка, а перед тим, як задринчав мій телефон, Микола бере ще одного полосатого. Заглядаю у пакет - є вже десяток чи ще ні і ледь-ледь роздивляюся виловлених "монстрів" ніби у лупу...
В слухавці голосом І.Щевича хтось повіджомив нас про... ФІНІШ... :cry:
Ось так, як кажуть, тільки жити добре почали і... гроші скінчилися. Нажаль дядько ФІНІШ приходить не завжди тоді, коли хотілося б. Нічого не зробиш - не наївся - не налижешся і ми прямуємо до бази.
По дорозі чепляємо на буксир своїх конкурентів - команду БАРК, Андрій Брижицький вмовив нас на халаву їх дотягнути до точки старту, ну що не зробиш заради колег :D
По дорозі прикидаємо хто кого "здєлав" в цьому турі, і хоча хвостів у нас більше (щоправда розмір їхній прямо вражав) але єдину щуку товаришів ми "не перебивали" по вазі.
Товариш по команді заспокоює - в нас по загальній вазі більше, так що готовимо помаду і фарбуємо губи для нагородження (як каже Богдан Дем'янчук) :D :D :D

Не можу сказати, що це була така вже дуже цікава "заруба" - хотілося, щоб риби половили усі, нажаль..., але все ж таки було весело.
Мені дійсно прикро, що так сталося, якби не провал з погодою, принаймі по 3-4 щуки кожен мав би взяти, але, як кажуть - "не всегда коту масленница" і вдіяти я тут нічого не можу.
Сподіваюся нептун все ж таки слідуючого разу повернеться до нас лицем.

Нагородження пройшло, на мою думку у теплій дружній атмосфері

Зображення

Зображення

Зображення

значки із зображенням різних відів риби, дякуючи риболовному магазину КАРАСЬ отримали усі учасники.

А місця розподілилися так:

1. Стартер-1 (Кощук Сергій, Свірик Микола).

Зображення

2.Барк (Півень Юрій, Брижицький Андрій).

Зображення

3. Корець-твістер (Онищук Юрій, Волохов Микола).

Зображення

4.Петри (Степчук Петро, Фічук Петро).

Зображення

5.Сафарі (Люшин Віктор, Кундос Олег).

Зображення

6.Колібрі (Тімочко Сергій, Тімочко Тетяна).

Зображення

7.Хакери (Матеюк Віктор, Мельник Юрій).

Зображення

7.Стартер (Форманюк Віктор (тільки 1 етап, Дуплій Валерій).

Зображення

7.Максимус (Сидорчук Юрій, Мельник Сергій).

Зображення

7.Муксун (Оверчук Віктор, Маньковський Василь).

Зображення

7.Побєда (Шелест Віктор, Свирид Руслан).

Фото очикується

7.Антилопа Гну (Міхненко Олександр, Юженко Сергій).

Зображення

З першим місцем команду "Стартер-1" поздоровив магазин РИБАЧОК та презентував учасникам по парі чобіт з пінопрену польської фірми "Lemigo" (такі чоботи протестовані нашими спортсменами на зимових рибалках - відгуки лише хороші).

Зображення

Зображення

З другим місцем команду "Барк" привітав також магазин РИБАЧОК та подарував хлопакам уловисті та перевірені воблери Рідж-35.

Зображення

Зображення

Третє місце команди "Корець-твістер" було премійоване аж двома спонсорами Фестивалю: магазин АЛЬБАТРОС презентував Корецькім хлопцям два воблери, які були протестовані особисто власником Альбатросу - Олександром Потаповим на р.Стохід - один щучий, другий окуньовий;

Зображення

також від магазину Риболовні снасті "у Феді" призерам дісталася риболовна сумка з кружкою-термосом та екстрактором.

Зображення

Команду "Петри" з четвертим місцем привітали та "отоварили :D "торгівельні точки КАРАСЬ воблерами та Риболовні снасті "у Феді" коробками для риболовних снастей.

Зображення

Команда "Сафарі", яка зайняла 5 місце отримала від торгівельної точки КАРАСЬ воблер та набір блешень.

Зображення

Із 6-м місцем команду "Колібрі", в складі якої була єдина жінка-учасник Тімочко Тетяна привітав м-н КАРАСЬ презентувавши набір блешень.
Також пані Тетяна була нагороджена Дипломом Фестивалю у номінації "Рибачка Соня", як хоч і єдина жінка-учасник але, яка до кінця була налаштована на перемогу!

Зображення

Зображення

За рибальський ЕКСТРИМ Дипломом Фестивалю нагороджений Кундос Олег з команди "Сафарі" - у таку погоду пірнати за втопленим спінінгом може лише людина, яка палко любить свої рибальські снасті!

Зображення

Зображення

Також від магазину Риболовні снасті "у Феді" Олегу було презентовано риболовну жилку "Рапала"!

Не залишиляся без уваги ще одна жінка, завдяки якій ми всі скуштували смачненьку юшку з форелі, форель проспонсорувала фірма ДЕНІР - Лілія Щевич нагороджена Дипломом Фестивалю в номінації "За найсмачнішу юшку"!

Зображення

Зображення

За саму крупну рибу Дипломом Фестивалю відзначено Свірика Миколу (команда "Сиартер-1"). Щука, хоч і не вельми велика - 736 гр, але така потрібна для команди даля змогу Миколі отримати приз від магазину "Риболовні снасті у Феді" - спінінговий шнур.

Зображення

Нагородження закінчилося...

Зображення

товариші по захопленню прощаються один з одним та обіцяють обов'язково зустрітися ще та помірятися силами

Зображення

стає сумно - усе скінчилося - завтра до праці... промайнуло в думках усе, що я так довго робив (щоб було красиво) і що так бистро, немов подих вітру, було вручено - дипломи, медальки, Кубок, адже хотілося, щоб людям сподобалося... а вона - собака не клювала 8O :D :?:
Викидаю цю непонятку з голови та через мить, попрощавшись з тими хто ще не встиг поїхати, нас з Миколою вже трусить Забарівська Бруківка в напрямку Рівного...

Хочу подякувати усім без винятку, без кого дане дійство не відбулося б: учасникам, кухарям, головному судді - Щевичу І.П., спонсорам ("Денір", "Рибачок", "Альбатрос", "Риболовні снасті у Феді", "Карась"( в особі Короля Олександра)

Зображення

Форманюку Віктору за триногу, котел, дрова, водичку, Щевичу І.П. та Щевич Л.М. за "гарячі" напої та юшку, та, звісно пану Тарасу - власнику водойми, який завжди безвідмовно нас приймає в себе на водоймі.
Доречі в п.Тараса сьогодні День народження, з чим ми його сердечно вітаємо та бажаємо міцного здоров'я, щастя та довгих років життя, адже хороші люди повинні робити свої добрі справи на цьому світі довго!

Вітаю ще раз усіх призерів та учасників, ні хвоста вам, ні луски, мужчини!

Пи.Си. Як передадуть мені фотографії обов'язково виставлю. А ще банерочки поставлю - хороших спонсорів повинні бачити! Доречі, люди шуткували, що на Фесті призів на порядок більше ніж на інших чемпах, дав би Бог так і далі, знову ж таки дякуючи спонсорській підтримці рівненських рибальських крамниць.
Не учи рыбу плавать!
BONI
Ледар
Контактна інформація:

Забара

Непрочитане повідомлення BONI »

Добрий вечір всім рибакам!
Хочу подякувати організаторам за проведення чудового фестивалю , а також всім учасникам за справжню боротьбу!!! На жаль не вдалося спіймати справжнього забарівського монстра , але на настрій це не вплинуло!!! Все ще по-переду!!!
P/S: З нетерпінням чекаю на інші цікаві зустічі!!!!
KYM
Бро
Контактна інформація:

І Вам дякуємо за участь і бойовий настрій!
Не учи рыбу плавать!
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ та ФЕСТИВАЛІ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість