Отож, Вован, навіть я з Дімоном не переймаюся... Хренові ми "популяризатори"... Вже й на фести не беруть...shalun_99 писав: Ніхто не переймається :lol:
"Major-Фест '2009" (він же "Залізний окунь)
- Viktorovi4
- Козак
- Телефон: 123456
- Контактна інформація:
Добрий вечір!
Шановні форумчани, хочу Вас з повагою попросити зрозуміти ситуацію яка склалася на рахунок данного фесту. В першу чергу ви маєте зрозуміти, що водойма знаходиться на території військового об'єкту і тому ми прийняли рішення прийняти максимально можливу кількість людей для данного міроприємства. Я розумію, що в багатьох було бажання побувати там і випробувати себе, але повірте це не останній фест, і я думаю, що якщо ця перша ластівка на полігоні пройде вдало, то далі я зможу говорити про проведення там ще заходів такого формату. Я Вам говорив, що мені прийшлося прикласти максимум зусиль і скористатись зв'язками для того щоб, хоча б таку кількість людей 25чол.!!!!8O пропустили на територію.
То давайте без образ. Я Вам всім можу пообіцяти, якщо все буде ОК!!! , то я постараюся щоб всі форумчани хоча б раз побували на цій водоймі. 8)
Можливо - в мене випаде нагода поїхати туди і порибалити, але небуде з ким (так як в мене вже немає авто), я одразу відпишусь. :D
Дякую.
Шановні форумчани, хочу Вас з повагою попросити зрозуміти ситуацію яка склалася на рахунок данного фесту. В першу чергу ви маєте зрозуміти, що водойма знаходиться на території військового об'єкту і тому ми прийняли рішення прийняти максимально можливу кількість людей для данного міроприємства. Я розумію, що в багатьох було бажання побувати там і випробувати себе, але повірте це не останній фест, і я думаю, що якщо ця перша ластівка на полігоні пройде вдало, то далі я зможу говорити про проведення там ще заходів такого формату. Я Вам говорив, що мені прийшлося прикласти максимум зусиль і скористатись зв'язками для того щоб, хоча б таку кількість людей 25чол.!!!!8O пропустили на територію.
То давайте без образ. Я Вам всім можу пообіцяти, якщо все буде ОК!!! , то я постараюся щоб всі форумчани хоча б раз побували на цій водоймі. 8)
Можливо - в мене випаде нагода поїхати туди і порибалити, але небуде з ким (так як в мене вже немає авто), я одразу відпишусь. :D
Дякую.
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
- Niko
- Абориген
- Телефон: 0677713151
- Контактна інформація:
Шановні колеги, я не знаю яка домовленність щодо риби (маю на увазі випускати, чи ні), але моя думка, що виловлену рибу необхідно забрати, або випустити в іншу водойму. Як мені відомо в Танковому озері водиться цікава популяція карася, голова як 5 копійок, а сам горбатий як лящ, сріблястого кольору. А хижак в цьому озері і так розмножується несамовито. Думаю, що командування також не заперечуватиме з цього приводу.
- Viktorovi4
- Козак
- Контактна інформація:
В принципі ми так і домовлялися з командуючим. 8)Niko писав:Шановні колеги, я не знаю яка домовленність щодо риби (маю на увазі випускати, чи ні), але моя думка, що виловлену рибу необхідно забрати, або випустити в іншу водойму. Як мені відомо в Танковому озері водиться цікава популяція карася, голова як 5 копійок, а сам горбатий як лящ, сріблястого кольору. А хижак в цьому озері і так розмножується несамовито. Думаю, що командування також не заперечуватиме з цього приводу.
- ИхтиофилРыбопедович
- Бувалий
- Контактна інформація:
- Viktorovi4
- Козак
- Контактна інформація:
Евгений - всё под контролем :lol:ИхтиофилРыбопедович писав:А что на счет ухи? Котелки, картоха-морковка, зелень-приправы?
Еда - друг человека!
Есть котел на 8л и рюмка на 50гр. 8)
Рыба я думаю будет, еще котелки тоже, ну а что в рюмку налить тоже 8) :lol: Даже сам главнокомандующий сказал, что в этом плане у нас тоже поддержка будет :!: :lol: 8)
- KYM
- Бро
- Телефон: 067-360-88-01
- Контактна інформація:
Для всіх хто вважає, що його не зареєстрували, а мали б...
3 сторінки підряд я кричав, що буде Фестиваль, що буде цікаво, що потрібно готуватися.
Я вважаю, що люди, якім цікаво приймати участь у таких тусовках мали б відразу прислухатися...
Але прислуховуватися почали лише тоді коли стало відомо, що головний приз доволі непаганий
Перед "Забарою" обдзвонював усіх, просив приїдьте будь-ласка... так серьйозні спортсмени вирішили, що воно їм не треба (звісно, про призи нічого сказано не було... :lol: ), приїхали люди, які дійсно поважають різного роду тусовки, значна половина з яких зареєструвалися на Фесті 15.11.09р. практично відразу після мене - тоді про призи ніхто не знав і реєстрація була "слабенькою".
Отже і зробіть висновки. Ті хто справді "хворіє" риболовлею і вважає це за своє хоббі - відкликаються відразу і знаходять час зареєструватися, а коли не встиг з тих чи інших причин - прошу не ображатися.
3 сторінки підряд я кричав, що буде Фестиваль, що буде цікаво, що потрібно готуватися.
Я вважаю, що люди, якім цікаво приймати участь у таких тусовках мали б відразу прислухатися...
Але прислуховуватися почали лише тоді коли стало відомо, що головний приз доволі непаганий
Перед "Забарою" обдзвонював усіх, просив приїдьте будь-ласка... так серьйозні спортсмени вирішили, що воно їм не треба (звісно, про призи нічого сказано не було... :lol: ), приїхали люди, які дійсно поважають різного роду тусовки, значна половина з яких зареєструвалися на Фесті 15.11.09р. практично відразу після мене - тоді про призи ніхто не знав і реєстрація була "слабенькою".
Отже і зробіть висновки. Ті хто справді "хворіє" риболовлею і вважає це за своє хоббі - відкликаються відразу і знаходять час зареєструватися, а коли не встиг з тих чи інших причин - прошу не ображатися.
Востаннє редагувалось 12 листопада 2009, 10:39 користувачем KYM, всього редагувалось 1 раз.
Не учи рыбу плавать!
Отже сталися де-які зміни.
По-перше. Нажаль на фесті не зможе бути присутнім представник фірми (за особистими обставинами), тому на превеликий жаль майстер клас по твічу відміняється.
По-друге.З запланованих призів, замість шнура за друге місце, буде комплект японських воблерочків.
Отже список призів такий:
1 місце: спін MAJOR CRAFT CROSTAGE 7"3" 0.5-5 gr
2 місце: комплект японських воблерків FOREST
3 місце: набір японського силікону EKOGEAR
По виїзду. Збір починаємо як і раніше о 6.30 на Сарненському кільці, а виїзд на 7.00.
Дякую. Питання,скарги,пропозиції за телефоном 063 695 27 55.
По-перше. Нажаль на фесті не зможе бути присутнім представник фірми (за особистими обставинами), тому на превеликий жаль майстер клас по твічу відміняється.
По-друге.З запланованих призів, замість шнура за друге місце, буде комплект японських воблерочків.
Отже список призів такий:
1 місце: спін MAJOR CRAFT CROSTAGE 7"3" 0.5-5 gr
2 місце: комплект японських воблерків FOREST
3 місце: набір японського силікону EKOGEAR
По виїзду. Збір починаємо як і раніше о 6.30 на Сарненському кільці, а виїзд на 7.00.
Дякую. Питання,скарги,пропозиції за телефоном 063 695 27 55.
...вона чистила рибу,а він її жарив!
- Viktorovi4
- Козак
- Контактна інформація:
Юрец не переживай - сегодня до конца дня определюсь - поедет ли со мной моя жена или нет, 90% думаю что нет, то если что, сядешь к нам с Женькой. :DVob Ler писав:Братцы SOS :!: :!: :!: Может у кого есть свободное место забрать меня(р-н Стамбул) :?: . Мой водитель рванул на Сосно![]()
0679200934 Юра
0937765147
- Vob Ler
- Місцевий
- Телефон: 0679200934
- Контактна інформація:
Бардзо дзенькую!!![img][img]http://s15.rimg.info/ec41d1f63db20f7f55ddfe5669355bb2.gif[/img][/img]юрий-редбуллович писав:
Юрец не переживай - если что, сядешь к нам с Женькой. :D
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей