СЕРИЙ ми попереджували тих людей які заходили вище колін але , без протоколу, тому що це фест, тоість навчати та попереджати про порушення . Чи не так га ???????KYM писав: Я доречі також був дещо обурений тим, що на попередньому Фесті де-хто заходив вище пупа у воду, тому, хлопаки, у цей раз я буду слідкувати, щоб до таких дій судді ставилися якнайсуворіше!
Фестиваль "Оскома-2009"
Хлопці як на мою думку учаниками мають стати у перших рядах конкурсанти-Фотоконкурсу "Погляд-2009". , якщо вони мають бажання.KYM писав: На Фесті планується також вручити призи конкурсантам-переможцям Фотоконкурсу "Погляд-2009".
Прохання слідкувати за повідомленнями Форуму, щоб усі встигли зареєструватися!!!
І ще одне чи можна щоб на фесті були присутні глядачі , спостерігачі , вболівальники або хочаб люди які всеж таки плюнуть на все та приїдуть посмотрєть НА ТАКЕ ДІЙСТВО :twisted: :?:
Бо потім знову будуть плюватись.
- KYM
- Бро
- Телефон: 067-360-88-01
- Контактна інформація:
Я вважаю, що учасники Фотоконкурсу, якщо навіть не хочуть чи не можуть приймати участь (наприклад тому, що не спінінгісти ...) мають право і запрошуються бути присутніми на Фесті!!! Також форумчани, які хочуть подивитися, якщо це узгодиться з командуванням, могли б бути присутніми. Це моя особиста думка, звісно я її нікому не нав"язую.
Не учи рыбу плавать!
- Viktorovi4
- Козак
- Телефон: 123456
- Контактна інформація:
Добрый день!
Коллеги - у меня очень радостная новость: Я ДОГОВОРИЛСЯ!!!! УРА!!! ТАк что теперь давайте дождёмся ПОЛОЖЕННЯ и начнём регистрацию.
Так же у меня есть и вторая ХОРОШАЯ НОВОСТЬ - наш фест будет поддерживать ТМ "Чернігівське" продуктом который я думаю любят и ценят настоящие рыболовы.
Свою миссию считаю выполненой и буду очень рад учавствовать и встретиться с рыболовами.
Пи.Си. Если у кого-то будут вопросы - как обычно, звоните пишите, на всякий случай моё №моб.тел. 050-448-60-87 Юрий.
Коллеги - у меня очень радостная новость: Я ДОГОВОРИЛСЯ!!!! УРА!!! ТАк что теперь давайте дождёмся ПОЛОЖЕННЯ и начнём регистрацию.
Так же у меня есть и вторая ХОРОШАЯ НОВОСТЬ - наш фест будет поддерживать ТМ "Чернігівське" продуктом который я думаю любят и ценят настоящие рыболовы.
Свою миссию считаю выполненой и буду очень рад учавствовать и встретиться с рыболовами.
Пи.Си. Если у кого-то будут вопросы - как обычно, звоните пишите, на всякий случай моё №моб.тел. 050-448-60-87 Юрий.
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
- KYM
- Бро
- Телефон: 067-360-88-01
- Контактна інформація:
Зарегистрируйте команду "Стартер"
в составе:
1. Кощук Сергій
2. Свирык Николай
3. Форманюк Виктор (запасний)
в составе:
1. Кощук Сергій
2. Свирык Николай
3. Форманюк Виктор (запасний)
Востаннє редагувалось 02 грудня 2009, 11:20 користувачем KYM, всього редагувалось 1 раз.
Не учи рыбу плавать!
- Patik
- Місцевий
- Контактна інформація:
Ох уж эти горячие украинские парни :D
Посоветовавшись сегодня с Юрой Viktorovi4, я принял решение, что в составе команды будет два человека, посколько длины планируемой раньше зоны - дамбы не хватит чтоб комфортно разместить участников.
Вобщем выкладываю положения пока еще кто-то не зарегистрировался.
ПОЛОЖЕННЯ
Про проведення кубка магазину «Альбатрос» з лову хижої риби спіннінгом з берега «Оскома 2009»
1. Цілі та завдання.
Змагання проводяться з метою:
- популяризації риболовлі та активного відпочинку
- обмін досвідом та підвищення риболовної майстерності
- визначення переможців та призерів змагань;
2. Місце та час проведення.
2.1. Кубок проводиться на території Рівненського полігону Міністерства Збройних Сил України.
2.2. Дата проведення 13 грудня 2009р.
3. Статус та характер змагань:
3.1. Кубок проводиться магазином «Альбатрос» за підтримки пива «Чернігівське».
3.2. Залік особисто-командний. Команда складається з двох чоловік.
3.3. Учасники сплачують реєстраційні внески.
3.4. Сума реєстраційного внеску становить 30 грн. з чоловіка.
3.5 Кількість учасників лімітована і складається з 40 чоловік (20 команд по два учасника)
4. Учасники.
4.1. До участі в змагання допускаються особи які досягли 16 років, з відповідним станом здоров’я.
4.2. Учасники зобов’язані׃
- самостійно пройти медичний огляд;
- дотримуватися правил поведінки на водоймі;
- дотримуватися правил фестивалю і цього положення;
- дотримуватися морально-етичних норм поведінки;
- бути спорядженим відповідним чином для безпечної участі в фестивалі;
- без обговорень виконувати розпорядження та вказівки суддів;
- при погіршені стану здоров’я терміново повідомити про це головного суддю.
4.3. Учасники змагань несуть повну відповідальність за наслідки, до яких можуть привести порушення ними правил поведінки на водоймі, спортивного режиму, норм поведінки в громадських місцях.
4.4. Учасникам забороняється׃
- розпалювати вогнища, розпивати спиртні напої;
5. Організатори і суддівство.
5.1. Організатор змагань׃ магазин "Альбатрос".
5.2. Пряме проведення і суддівство проводить суддівська команда відповідно правилам змагань і даного Положення. Головний суддя змагань Марчук В.А.
5.3. Суддя здійснює контроль за діями учасників, веде протокол змагань, та підводить підсумки.
5.4. Суддівська команда складається з 3 чоловік .
6. Програма змагань׃
Змагання проводиться в один день в 2 тура.
до 7.00 – прибуття учасників.
- 7.00 – 7.30 – реєстрація учасників змагання, жеребкування;
- 7.30 – 8.00 вхід в зони ловлі, розміщення по секторах;
- 8.00 – старт 1 туру;
- 9.00 – фініш 1 старту 1 туру;
- 9.00 – 9.10 перерва;
- 9.10 – старт 2 старту 1 туру;
- 10.10 – фініш 2 старту і 1 туру;
- 10.10 – 11.00 зважування риби, підведення підсумків, перерва, оголошення результатів 1 туру;
II-й тур змагань.
- 11.00 – старт 2 туру;
- 12.00 – фініш 1 старту 2 туру;
- 12.00 – 12.10 перерва;
- 12.10 – старт 2 старту 2 туру;
- 13.10 – фініш 2 старту і 2 туру
- 13.10 – 14.30- зважування риби, підведення підсумків, оголошення результатів змагання, нагородження переможців.
- 14.30 – 18.00- святкова юшка, спілкування.
7. Правила змагань.
7.1. Кубок магазину «Альбатрос» з лову хижої риби спіннінгом з берега «Оскома 2009» проводиться в два тури по дві години.
7.2. Кожний учасник згідно жеребкуванню займає одне місце на березі. Місцем рахується ділянка суші і акваторія напроти нього. Після закінчення першого туру проводиться жеребкування на другий тур,(учасники тягнуть карточки, де зазначається номер згідно якому учасник стартує і займає місце,яке йому до вподоби).
7.3. Кожний учасник фестивалю на кожному етапі міняє місце скільки завгодно разів,але не ближче,ніж 7 метрів до іншого учасника.
7.4. Зловлена риба зберігається в пронумерованих пакетах.
7.5. Залікова риба: окунь, щука,розмір не лімітується.
7.6. Учасникам дозволяється заходити в воду, на висоту забродних чобіт, але якщо тільки його дії не заважають іншим учасникам.
7.7. Зважування проводиться після закінчення туру.
7.8. У випадку виникнення непередбачуваних обставин (природного та іншого характеру) головний суддя має право змінити графік проведення змагання.
7.9. Довжина спінінга не повинна перевищувати 2.74 м (9.00 футів).
8. Штрафні санкції.
8.1. Учасники, які порушують правила фестивалю, по рішенню суддівської команди можуть бути зняті із змагань.
8.2. Реєстраційні внески порушникам не повертаються.
9. Протести.
9.1. Кожний учасник має право подати протест в суддівську команду.
9.2. Протест подається в письмовій формі на ім’я головного судді, який переглядається суддівською командою до затвердження результатів змагань.
10. Підведення підсумків. Нагородження.
10.1. Підведення підсумків здійснюється на основі протоколів суддівської команди.
10.2. Переможець визначається по найменшій сумі місць зайнятих ним у 2-х турах.Особисте місце учасника визначається вагою улову і кількістю хвостів (за 1 хвіст нараховується плюс 100 балів). Наприклад : 1-й учасник спіймав 1 рибу вагою 600г. отримує 700 балів (600 балів за вагу плюс 100 балів за хвіст); 2-й учасник спіймав 3 риби загальною вагою 500г отримує 800 балів (500 балів за вагу, плюс 300 балів за 3 хвоста).
10.3. Учасники з нульовим результатом займають місце, що дорівнює сумі місць всіх спортсменів з нульовим результатом ділене на кількість таких спортсменів (наприклад загальна кількість учасників в зоні – 10 чол., з них 3 учасника з нульовим результатом - всі вони займають 9 місце - 8+9+10=27/3=9).
10.4. Переможці і призери змагань нагороджуються медалями і дипломами відповідних ступенів.
10.5. Організатори змагань залишають за собою право встановлювати номінації для нагородження, не вказані в даному положенні.
11. Умови участі та заявка.
11.1. Учасники прибувають на місце змагань самостійно за свій рахунок.
11.2. Учасники можуть реєструватися на даному форумі, у даній гілці.
11.3. Заявки приймаються до 12.12.09.
P.S. Для того чтоб не повторилась ситуация, когда люди регистрировались, а потом просто не приезжали на соревнования, а кто-то хотел приехать, но не было мест, регистрационные взносы оплачиваются наперед в магазине "Альбатрос" до 12.12.09. Исключение составляют команды с других областей. Со своей стороны обещаю строго придерживаться очередности подачи заявок на форуме, поэтому просьба не затягивать с регистрацией. По поводу призов будет объявлено в ближайшее время.
Сообщаю также, что планируется централизованная доставка участников на полигон и обратно, поэтому большая просьба указывать в заявке кто будет добираться своим транспортом, а кто на автобусе. Стоимость проезда уточню позже, пообещали что будет недорого.
По всем вопросам можно звонить мне по тел. 093-870-95-48, 098-222-73-23 Александр.
Посоветовавшись сегодня с Юрой Viktorovi4, я принял решение, что в составе команды будет два человека, посколько длины планируемой раньше зоны - дамбы не хватит чтоб комфортно разместить участников.
Вобщем выкладываю положения пока еще кто-то не зарегистрировался.
ПОЛОЖЕННЯ
Про проведення кубка магазину «Альбатрос» з лову хижої риби спіннінгом з берега «Оскома 2009»
1. Цілі та завдання.
Змагання проводяться з метою:
- популяризації риболовлі та активного відпочинку
- обмін досвідом та підвищення риболовної майстерності
- визначення переможців та призерів змагань;
2. Місце та час проведення.
2.1. Кубок проводиться на території Рівненського полігону Міністерства Збройних Сил України.
2.2. Дата проведення 13 грудня 2009р.
3. Статус та характер змагань:
3.1. Кубок проводиться магазином «Альбатрос» за підтримки пива «Чернігівське».
3.2. Залік особисто-командний. Команда складається з двох чоловік.
3.3. Учасники сплачують реєстраційні внески.
3.4. Сума реєстраційного внеску становить 30 грн. з чоловіка.
3.5 Кількість учасників лімітована і складається з 40 чоловік (20 команд по два учасника)
4. Учасники.
4.1. До участі в змагання допускаються особи які досягли 16 років, з відповідним станом здоров’я.
4.2. Учасники зобов’язані׃
- самостійно пройти медичний огляд;
- дотримуватися правил поведінки на водоймі;
- дотримуватися правил фестивалю і цього положення;
- дотримуватися морально-етичних норм поведінки;
- бути спорядженим відповідним чином для безпечної участі в фестивалі;
- без обговорень виконувати розпорядження та вказівки суддів;
- при погіршені стану здоров’я терміново повідомити про це головного суддю.
4.3. Учасники змагань несуть повну відповідальність за наслідки, до яких можуть привести порушення ними правил поведінки на водоймі, спортивного режиму, норм поведінки в громадських місцях.
4.4. Учасникам забороняється׃
- розпалювати вогнища, розпивати спиртні напої;
5. Організатори і суддівство.
5.1. Організатор змагань׃ магазин "Альбатрос".
5.2. Пряме проведення і суддівство проводить суддівська команда відповідно правилам змагань і даного Положення. Головний суддя змагань Марчук В.А.
5.3. Суддя здійснює контроль за діями учасників, веде протокол змагань, та підводить підсумки.
5.4. Суддівська команда складається з 3 чоловік .
6. Програма змагань׃
Змагання проводиться в один день в 2 тура.
до 7.00 – прибуття учасників.
- 7.00 – 7.30 – реєстрація учасників змагання, жеребкування;
- 7.30 – 8.00 вхід в зони ловлі, розміщення по секторах;
- 8.00 – старт 1 туру;
- 9.00 – фініш 1 старту 1 туру;
- 9.00 – 9.10 перерва;
- 9.10 – старт 2 старту 1 туру;
- 10.10 – фініш 2 старту і 1 туру;
- 10.10 – 11.00 зважування риби, підведення підсумків, перерва, оголошення результатів 1 туру;
II-й тур змагань.
- 11.00 – старт 2 туру;
- 12.00 – фініш 1 старту 2 туру;
- 12.00 – 12.10 перерва;
- 12.10 – старт 2 старту 2 туру;
- 13.10 – фініш 2 старту і 2 туру
- 13.10 – 14.30- зважування риби, підведення підсумків, оголошення результатів змагання, нагородження переможців.
- 14.30 – 18.00- святкова юшка, спілкування.
7. Правила змагань.
7.1. Кубок магазину «Альбатрос» з лову хижої риби спіннінгом з берега «Оскома 2009» проводиться в два тури по дві години.
7.2. Кожний учасник згідно жеребкуванню займає одне місце на березі. Місцем рахується ділянка суші і акваторія напроти нього. Після закінчення першого туру проводиться жеребкування на другий тур,(учасники тягнуть карточки, де зазначається номер згідно якому учасник стартує і займає місце,яке йому до вподоби).
7.3. Кожний учасник фестивалю на кожному етапі міняє місце скільки завгодно разів,але не ближче,ніж 7 метрів до іншого учасника.
7.4. Зловлена риба зберігається в пронумерованих пакетах.
7.5. Залікова риба: окунь, щука,розмір не лімітується.
7.6. Учасникам дозволяється заходити в воду, на висоту забродних чобіт, але якщо тільки його дії не заважають іншим учасникам.
7.7. Зважування проводиться після закінчення туру.
7.8. У випадку виникнення непередбачуваних обставин (природного та іншого характеру) головний суддя має право змінити графік проведення змагання.
7.9. Довжина спінінга не повинна перевищувати 2.74 м (9.00 футів).
8. Штрафні санкції.
8.1. Учасники, які порушують правила фестивалю, по рішенню суддівської команди можуть бути зняті із змагань.
8.2. Реєстраційні внески порушникам не повертаються.
9. Протести.
9.1. Кожний учасник має право подати протест в суддівську команду.
9.2. Протест подається в письмовій формі на ім’я головного судді, який переглядається суддівською командою до затвердження результатів змагань.
10. Підведення підсумків. Нагородження.
10.1. Підведення підсумків здійснюється на основі протоколів суддівської команди.
10.2. Переможець визначається по найменшій сумі місць зайнятих ним у 2-х турах.Особисте місце учасника визначається вагою улову і кількістю хвостів (за 1 хвіст нараховується плюс 100 балів). Наприклад : 1-й учасник спіймав 1 рибу вагою 600г. отримує 700 балів (600 балів за вагу плюс 100 балів за хвіст); 2-й учасник спіймав 3 риби загальною вагою 500г отримує 800 балів (500 балів за вагу, плюс 300 балів за 3 хвоста).
10.3. Учасники з нульовим результатом займають місце, що дорівнює сумі місць всіх спортсменів з нульовим результатом ділене на кількість таких спортсменів (наприклад загальна кількість учасників в зоні – 10 чол., з них 3 учасника з нульовим результатом - всі вони займають 9 місце - 8+9+10=27/3=9).
10.4. Переможці і призери змагань нагороджуються медалями і дипломами відповідних ступенів.
10.5. Організатори змагань залишають за собою право встановлювати номінації для нагородження, не вказані в даному положенні.
11. Умови участі та заявка.
11.1. Учасники прибувають на місце змагань самостійно за свій рахунок.
11.2. Учасники можуть реєструватися на даному форумі, у даній гілці.
11.3. Заявки приймаються до 12.12.09.
P.S. Для того чтоб не повторилась ситуация, когда люди регистрировались, а потом просто не приезжали на соревнования, а кто-то хотел приехать, но не было мест, регистрационные взносы оплачиваются наперед в магазине "Альбатрос" до 12.12.09. Исключение составляют команды с других областей. Со своей стороны обещаю строго придерживаться очередности подачи заявок на форуме, поэтому просьба не затягивать с регистрацией. По поводу призов будет объявлено в ближайшее время.
Сообщаю также, что планируется централизованная доставка участников на полигон и обратно, поэтому большая просьба указывать в заявке кто будет добираться своим транспортом, а кто на автобусе. Стоимость проезда уточню позже, пообещали что будет недорого.
По всем вопросам можно звонить мне по тел. 093-870-95-48, 098-222-73-23 Александр.
Востаннє редагувалось 02 грудня 2009, 17:55 користувачем Patik, всього редагувалось 1 раз.
Спиннинг - наше главное оружие !!!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Semrush [Bot] і 4 гостей