Жерешок досить симпатичний як на 1,3кг

21 березня буде сльот всіх спіннінгістів любителів та профі - приїжай і ти. Я думаю що там ти отримаеш всі відповіді на всі свої питання - і також підкажуть на який колір і яку проводку...Igor09 писав:Порадили на форумі тут щуку пошукати. Да я вже й думаю колито поїхати. Планую десь в квітні да на твістера. Як думаєте чи щось можна буде спіймати такому рибаку недосвідченому як я? Порадьте як праильно проводку робити, де зубасту на річці шукати. Бо дуже хочу спіймати свою першу щучку.
Ось в цій гілочці ведеться обговорення http://rybalka.rovno.ua/modules.php?nam ... &start=375Серж-ядовитий писав:А де відбудеться цей зїзд і на котру годину, дуже хотілося попасти :roll:
Поделись секретом на что поймал - приманка, цвет... :? каким способом?Gab писав:Сьогодні був на рибалці в с. Береги. Піймав КЛЕНЯ ГОЛОВНЯ 3.140кг. Фото обов'язково закіну , трішки пізніше! Коли перший раз підтягував до берега, красень завів за карягу яка тирчала з води, що заставило мене роздягнутись по пояс,залізти в воду і виправити ситуацію.Я невідчув що вода холодна та мокрапроцес виважування тривав не менше 15хв. Дуже боявся спустити красавчега бо стояв не свіжий поводок з монолєскі 0.16. :lol:
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей