Рибінспекція інформує...

офіційна інформація, документи
Правила форуму
Ініціатива Чиста Устя

Телефон гарячої лінії Рівнерибоохорони 0(362) 63-39-32
email rivneryboohorona@gmail.com
"Телефон довіри" відділу запобігання та протидії корупції в органах рибоохорони 0(63) 982-24-62

Усіх небайдужих громадян просимо повідомляти журналістів телеканалу „Рівне1” про випадки браконьєрства за телефоном 0362-623-501
ihtiolog1
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ihtiolog1 »

Sokol писав:Всім привіт!

Іхав десь з пів-години назад по вул. Кіквідзе (від ж.д. переізду в напрямку ж.д. вокзалу). Там зразу є якийсь майданчик між дорогою та річкою Устя. Майданчик весь завалений кучами уже чорного... снігу (привіт нашим "доблєсним" комунальникам!). Неважко уявити, що через пару тижнів все це "добро" попаде в річку!
Будь-чиєі реакціі на ці речі я ніде не зустрічав.
В мене складається таке враження, що якби нашій рибінспекціі хтось би вночі "наклав під двері", вони б також з "поніманієм" поставились би і до цього "природного явища".
100% потрібна люстрація в лавах нашоі рибінспекціі.
Питаннями охорони та збереження водних живих ресурсів (риби, водорості, інші водні тварини) займається рибінспекція

Питаннями охорони та збереження водних ресурсів та забезпеченням якісного екологічного стану водойм займається екоінспекція та водгосп.

Прошу не путати і всі гріхи держави не валити на рибінспекцію.
Sokol

Непрочитане повідомлення Sokol »

Питаннями охорони та збереження водних живих ресурсів (риби, водорості, інші водні тварини) займається рибінспекція

Вибачаюсь, якщо не в контексті.
Тобто, рибінспекцію екологічний стан нашоі водноі флори і фауни не обходить...
Ви будете захищати від браків рибу, яку не можна вживати в іжу?......
Прикладів, подібних тому, що я навів, масса: засмітювання берегів, миття автомашин на берегах, викидання селянами мертвих домашніх тварин в річки (стариці).....
Формально, це не ваші питання. Це - нічіі питання.
Але майбутнє тут одне - не буде риби.... >не буде браків.....>не буде рибінспекціі....
Практично - не буде нічого, але формально - буде все добре. :wink:
ihtiolog1
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ihtiolog1 »

Sokol писав:Питаннями охорони та збереження водних живих ресурсів (риби, водорості, інші водні тварини) займається рибінспекція

Вибачаюсь, якщо не в контексті.
Тобто, рибінспекцію екологічний стан нашоі водноі флори і фауни не обходить...
Ви будете захищати від браків рибу, яку не можна вживати в іжу?......
Прикладів, подібних тому, що я навів, масса: засмітювання берегів, миття автомашин на берегах, викидання селянами мертвих домашніх тварин в річки (стариці).....
Формально, це не ваші питання. Це - нічіі питання.
Але майбутнє тут одне - не буде риби.... >не буде браків.....>не буде рибінспекціі....
Практично - не буде нічого, але формально - буде все добре. :wink:
Вельмешановний Sokol мене як працівника органів рибоохорони дуже хвилює питання безпеки дорожнього руху, але в зв'язку з цим я не беру желз і не затримую порушників правил дорожнього руху.

Свого часу я особисто за те, що видавав приписи про усунення стихійних сміттєзвалищ у прибережних смугах водойм від прокуратури отримав догану, тому вибачте...

Органам рибоохорони в сучасній ситуації, яка є катастрофічною для служби загалом та зокрема основна задача зберегти хоча б те, що залишилось. В той час як 90% керівників та працівників є випадковими людьми.

Вибачте за емоції.
Sokol

wink:

Органам рибоохорони в сучасній ситуації, яка є катастрофічною для служби загалом та зокрема основна задача зберегти хоча б те, що залишилось. В той час як 90% керівників та працівників є випадковими людьми.
Вибачте за емоції.
Гаразд. Давайте дочекаємось відповіді рибінспекціі на лист пана Івана Шевича[/quote]
shef
Перехожий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення shef »

Гаразд. Давайте дочекаємось відповіді рибінспекціі на лист пана Івана Шевича[/quote]

Довго прийдеться ждати.
UR5TIG
Бувалий
Телефон: 0673838772
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення UR5TIG »

Звідки така впевненість?
Sokol

UR5TIG писав:Звідки така впевненість?
Можлива відсутність відповіді на той лист - також відповідь. Причому, дуже красномовна відповідь на багачисельні питання пана Шевича.
UR5TIG
Бувалий
Контактна інформація:

[quote:b9be82b3c5="Sokol"][quote:b9be82b3c5="UR5TIG"]Звідки така впевненість?[/quote:b9be82b3c5]

Можлива відсутність відповіді на той лист - також відповідь. Причому, дуже красномовна відповідь на багачисельні питання пана Шевича.[/quote:b9be82b3c5]

Сформульована практично повноцінна відповідь :!:
bogdan
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення bogdan »

Сьогодні зявилась інформація такого змісту:

"Якщо Вам безпідставно забороняють отримати задоволення від риболовлі, звертайтеся до органів рибоохорони.

До управління держрибоохорони в Рівненській області зателефонував рівнянин, який повідомив, що має першу групу інвалідності. Днями на його прохання товариші повезли порибалити на один із ставків Радивилівського району. Не встигли рибалки розкинути вудочки, як до них підійшли незнайомці і почали забороняти ловити рибу. Чоловіки назвали себе орендаторами ставка, але не представили жодного документа, який би це підтвердив. Незважаючи на те, що інвалід показував своє посвідчення, вони наполягли на тому, щоб рибалки негайно покинули ставок. Скарги такого характеру непоодинокі. Це вимагає роз’яснення.

До відома орендарів, користувачів, рибалок-любителів, в «Правилах любительського і спортивного рибальства» говориться, що право безплатного рибальства на водоймах, де впроваджене платне рибальство, а також на тих, що закріплені за громадськими об'єднаннями, надається, за наявності відповідного посвідчення інвалідам 1 та 11 груп , учасникам ліквідації на Чорнобильськів АЕС 1 та 11 категорій, а також дітям до 16 років.

— Якщо Вам безпідставно забороняють отримати задоволення від риболовлі, звертайтеся до органів рибоохорони в письмовому вигляді, — каже Надія Шидей з прес-служби Держрибоохорони в Рівненській області. — Лише на підставі письмової скарги рибінспектори можуть вплинути на орендаря згідно чинного законодавства".
Vetal
Балакучий
Телефон: 097-854-00-54
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Vetal »

Дякую за інфу.
Sokol

EXPERT писав:
ihtiolog1 писав:Павлович, все правильно!!!

Громадський контроль перед усім.
Думаю результат буде позитивний.
Чекаєм відповіді :!:
Вcім привіт!

Ну що, все ще чекаємо відповіді? Майже місяць уже минув (лист зареєстровано 23.02.2010)...........
EXPERT
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення EXPERT »

Sokol писав:
EXPERT писав:

Вcім привіт!

Ну що, все ще чекаємо відповіді? Майже місяць уже минув (лист зареєстровано 23.02.2010)...........
На розгляд листа надається 15 днів.
Від рибоохорони відповіді до цих пір не має.
Sokol

EXPERT писав:
Sokol писав:
EXPERT писав:

Вcім привіт!

На розгляд листа надається 15 днів.
Від рибоохорони відповіді до цих пір не має.
Всім привіт!
Гадаю, що дану ситуацію вже можна розглядати як відповідь на лист (просто немає що сказати). Цікаво, а чим же вони тоді займаються, з якими виходять ініциативами?
UR5TIG
Бувалий
Контактна інформація:

Доброго часу доби!
Ви не одинокі в цих ділах, я ще в лютому місяці відправив лист в Хмельницьку інспекцію - відповіді ЗАСЬ!
Sokol

UR5TIG писав:Доброго часу доби!
Ви не одинокі в цих ділах, я ще в лютому місяці відправив лист в Хмельницьку інспекцію - відповіді ЗАСЬ!
А, хто може влинути на прискорення вирішення цього питання, так би мовити,в правовому полі?
Відповісти

Повернутись до “Рибоохорона”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей