Запитання по катушці

палки, катушки, жилка, шнури....
oleg-rivne
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення oleg-rivne »

Остап писав: навіщо винаходити велосипед? ...для катушок - купуй і змазуй. Ціна помірна.
Абу Гарсія, Ріобі, Джексон, Бальцер...
хтось пробував в систему центральної смазкі вантажних авто ці марки, які враження?
відчуваю, скоро спінінгісти залишать автотранспорт незмащеним....
упс :oops:
Остап
Бувалий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Остап »

UR5TIG писав: для катушки я можу підібрати потрібне мастило на мороз і теплу пору експерементальним шляхом тай другі, хто розуміє що треба, зможуть підібрати(так що не треба говорити лишнє, а вникнути в тему яку обговорюють) кожен вільний у свому виборі.
Як Ви думаєте, для чого створена ціла наука - трибологія, що вивчає процеси тертя і змащення, якщо Ви от так запросто "на глаз" можете визначити придатність змазки? Як на око можна визначити, що змазка морозостійка? Хоча, хіба це показик її якості?, більшість змазок однаково працюють від +50 до -50. Який експеримент потрібний: змазати якоюсь х... і порахувати час, коли катушка затріщить чи заклинить?
Чи я Вас не так зрозумів?
UR5TIG
Бувалий
Телефон: 0673838772
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення UR5TIG »

Остап, будь ласка, читайте уважно і нешукайте приводу для пустих суперечок, я написав "експерементальним" шляхом і не треба використовувати важкі слова на кшталт "трибологія", а на "на глаз" сиплють сіль, мастило ж підбирають. Для прикладу, остались в робочому стані і зараз як теплий спогад тих часів з небагатим вибором "Дельфін 16" і "Дельфін 8" вони прослужили вірою і правдою(в свій час)* і це показник того що мастило було підібране правильно(рибалив ними дуже інтенсивно і ніколи не шкодував залізо-воно повинне працювати!)
Остап
Бувалий
Контактна інформація:

UR5TIG писав: Для прикладу, остались в робочому стані і зараз як теплий спогад тих часів з небагатим вибором "Дельфін 16" і "Дельфін 8" вони прослужили вірою і правдою(в свій час)* і це показник того що мастило було підібране правильно(рибалив ними дуже інтенсивно і ніколи не шкодував залізо-воно повинне працювати!)
Не ображайтесь, але порівнювати Дельфін із сучасною катушкою не зовсім правильно. В мене теж в робочому стані Дельфін, яка змазувалась один чи два рази за все її життя. Свій другий Дельфін я знайшов на дні Білого озера, разом зі спінінгом, - випав у когось з лодки і прлежав на дні до утворення бурого наросту. Почистив і ще років з 10 користувався, поки не зламав ручку.
Що таке Дельфін - дубовий, з N-кратним перевищенням по запасу міцності (як і все при Союзі), а від так і важкий агрегат. При цьому максимально простий. Що там змазувати? Неубиваєму, проте шумну зубчату передачу і такі ж самі вічні бронзові втулки. Їх змазуй, не змазуй, вони переживуть нас всіх.
:)
UR5TIG
Бувалий
Телефон: 0673838772
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення UR5TIG »

На жаль ми говоримо про одне й теж саме на різних мовах, радує те що об"єднує нас хороше хоббі - РИБАЛКА. Я рахую що цього достатньо щоб припинити нашу дискусію. НХЧ.
Остап
Бувалий
Контактна інформація:

+1 Зустрінемось на рибалці :)
blaugrana
Нуб
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення blaugrana »

Підскажіть будь ласка, де можна придбати шпулю до катушки Ryobi Insider 3000. Чи підійдуть до неї шпулі від інших моделей Ryobi?
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

А може спробувати катушку взяти та підійти в магазин і приміряти?
Я наприклад про таку катушку навіть і не чув і вважаю, що шляхом підбору можна щось потрібне підібрати.
Не учи рыбу плавать!
Igor09
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Igor09 »

Хто що скаже по цій катушці Teben wes 200 Можливо хтось користувався. Хочу придбати для цього спінінга Golden Catch WANDERER spin, 2.10м, тест 5-20. Буду використовувати лєску. Можливо хто порадить щось інше не дорожче 200грн.
Niko
Абориген
Телефон: 0677713151
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Niko »

blaugrana писав:Підскажіть будь ласка, де можна придбати шпулю до катушки Ryobi Insider 3000. Чи підійдуть до неї шпулі від інших моделей Ryobi?
В рівному придбати шпулю проблем не буде (як оригінал, а в даному випадку підійде Джексоновська). Необхідно з котушечкою підійти до магазину...
Розмір зловленої риби обмежений розмахом рук рибалки.
blaugrana
Нуб
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення blaugrana »

KYM писав:А може спробувати катушку взяти та підійти в магазин і приміряти?
Я наприклад про таку катушку навіть і не чув і вважаю, що шляхом підбору можна щось потрібне підібрати.
Niko писав:
blaugrana писав:Підскажіть будь ласка, де можна придбати шпулю до катушки Ryobi Insider 3000. Чи підійдуть до неї шпулі від інших моделей Ryobi?
В рівному придбати шпулю проблем не буде (як оригінал, а в даному випадку підійде Джексоновська). Необхідно з котушечкою підійти до магазину...
дякую за відповіді - підібрав
tohin
Козак
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення tohin »

Igor09 писав:Хто що скаже по цій катушці Teben wes 200 Можливо хтось користувався. Хочу придбати для цього спінінга Golden Catch WANDERER spin, 2.10м, тест 5-20. Буду використовувати лєску. Можливо хто порадить щось інше не дорожче 200грн.
Зараз можливо придбати RYOBI ECUSIMA 1000 за 230 грн, це не враховуючи знижки. Особисто моя думка, вона на порядок краще чим будь-який TEBEN.
...вона чистила рибу,а він її жарив!
AnMyk
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення AnMyk »

tohin писав:
Igor09 писав:Хто що скаже по цій катушці Teben wes 200 Можливо хтось користувався. Хочу придбати для цього спінінга Golden Catch WANDERER spin, 2.10м, тест 5-20. Буду використовувати лєску. Можливо хто порадить щось інше не дорожче 200грн.
Зараз можливо придбати RYOBI ECUSIMA 1000 за 230 грн, це не враховуючи знижки. Особисто моя думка, вона на порядок краще чим будь-який TEBEN.
Підтримую але розмір 2000.
Vetal
Балакучий
Телефон: 097-854-00-54
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Vetal »

Тоді і ціна буде більшою відповідно :lol: :lol: :lol:
tohin
Козак
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення tohin »

Vetal писав:Тоді і ціна буде більшою відповідно
Igor09 писав: Можливо хто порадить щось інше не дорожче 200грн.
tohin писав:Зараз можливо придбати RYOBI ECUSIMA 1000 за 230 грн, це не враховуючи знижки
...вона чистила рибу,а він її жарив!
Відповісти

Повернутись до “Спінінгові снасті”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей