р. Горинь

Звіти про спінінгову рибалку. Вісті з водойм
oleg-rivne
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення oleg-rivne »

...ВЕСНА ІДЕ, КРАСУ НЕСЕ, І ТІЙ КРАСІ РАДІЄ ВСЕ...

Зображення[/img]

Зображення

Зображення
Вольодька
Перехожий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Вольодька »

скажіть будь-ласка хтось на горині вже щуку ловив на спінінг ?
pensioner
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення pensioner »

Володька при таком уровне , это скорее будет случайность , чем ловля .
К стати а что там у вас в Шубкове :wink: , почему не ловишь сазанов возле затопленного моста (за фигурой) , место просто зачетное :!:
старый , очень старый рыбак ,
споймал - накати .
Вольодька
Перехожий
Контактна інформація:

так цьої осені підводники там все вибили
та я й не любитель на горох і тому подобне втикать по півдня
я люблю на спінінг кілометраж намотувати або на падьоночку
а біля мосту місця неплохи
але місцеве і приїждже бидло с... електроловами б'є
Добрыня
Нуб
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Добрыня »

Люди добрые, подскажите пожалуйста, когда уже можно будет выехать на горынь со спиннингом, а то я в этом деле новенький, но после двухнедельного изучения форума дома сидеть уже невмоготу!
pensioner
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення pensioner »

Добрыня писав:Люди добрые, подскажите пожалуйста, когда уже можно будет выехать на горынь со спиннингом, а то я в этом деле новенький, но после двухнедельного изучения форума дома сидеть уже невмоготу!
И в правду , Володька тот что из Шубкова , как там обстановка ?
Поделись с коллегами своими мыслями по этому поводу :!:
старый , очень старый рыбак ,
споймал - накати .
Вольодька
Перехожий
Контактна інформація:

НА ГОРИНІ ЗАРАЗ ВОДА ОСЬ-ОСЬ ВИЙДЕ ,А МІСЦЯМИ ВЖЕ ВИЙШЛА З БЕРЕГІВ .
АЛЕ МИНУЛОГО РОКУ ДЕСЬ САМЕ В ЦЕЙ ПЕРІОД ,Я ВИХОДИВ НА ГОРИНЬ І ПОПАДАВ НА ЩУКУ , А ОДНОГОРАЗУ МИ З ТОВАРИШЕМ ХОДИЛИ ТАК ВІН ЗЛОВИВ СОМИКА ПОРЯДКА1.2КГ
ЦЬОГО РОКУ, Я ЩЕ НЕ ХОДИВ НА ГОРИНЬ З СПІНІНГОМ (УЧОБА МІШАЄ :wink: ) АЛЕ ДУМАЮ СХОДИТЬ Є НАДІЯ ЩО ЩУКА ЩЕ НЕ ПІШЛА НА НЕРЕСТ але рівень води і вправду дуже високий тому більш за все це буде просто прогулка по річці без результату.
але зараз ,я думаю, краще попробувати, хто має, на минулорічну падьонку( я маю :D )
UR5TIG
Бувалий
Телефон: 0673838772
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення UR5TIG »

Добрыня писав:Люди добрые, подскажите пожалуйста, когда уже можно будет выехать на горынь со спиннингом, а то я в этом деле новенький, но после двухнедельного изучения форума дома сидеть уже невмоготу!
В районі де я проживаю протікає р.Горинь на якій уже дві неділі успішно ловять щуку, так що вона повинна клювати на інших ділянках річки, рекомендую не питати, а пішком вдоль річки і успіх прийде. НХЧ.
oleg-rivne
Балакучий
Контактна інформація:

В районі с.Олександрія рівень води в р.Горинь досить високій, але виливу ще намає, навпакі, вода впала відносно рівня тиждневої давності на ~ 20 см. враховуючи прогноз погоди на вихідні, мабуть скоро попре... 8O
ZVod
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ZVod »

oleg-rivne писав:В районі с.Олександрія рівень води в р.Горинь досить високій, але виливу ще намає, навпакі, вода впала відносно рівня тиждневої давності на ~ 20 см. враховуючи прогноз погоди на вихідні, мабуть скоро попре... 8O
Як про Горинь то велика вода --- велика риба....
oleg-rivne
Балакучий
Контактна інформація:

oleg-rivne писав:В районі с.Олександрія рівень води в р.Горинь досить високій, але виливу ще намає, навпакі, вода впала відносно рівня тиждневої давності на ~ 20 см. враховуючи прогноз погоди на вихідні, мабуть скоро попре... 8O
Станом на 23.03 без змін!
Зображення ЗображенняЗображення
Shamik
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Shamik »

Станом на 30.03 10 Снігу немає а стариці розмерзлись.
Був учора з друзями на Горині в районі Азоту! Красота неопісуєма! Сонечко світить, теплинь і благодать. Обійшли старицю, що вище по течії у нас нуль а у дідка з рапаловською сумкою жерех близько 1 кг, витягнув при нас. Підійшли подивились розпитали на що, а він рибацюга старий , поки ми до нього підходили поміняв снасть.... а рибку пакував у пакет! Пройшовшись вище по течії, а пізніше нижче від дамби ми дізнались від фідерщиків , що клювала густерка та підлящики. Прошлись понад берегом до "земснаряду" але без результатно, дуже піднялась вода і береги затоплені до літніх місць недолізти. Всі корчі і коряги затоплені, в звязку з чим і було залишено пару твістерів, зійде вода і внои будуть на корчах як гірлянди на ялинці... :). За цілий день Юра зловив одну щучку, Володя окунчика на 300 грам! Більше риб ми небачили.
sash
Нуб
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення sash »

Скажіть будь-ласка, хто був на Горині в районі Азоту, який рівень води. Чи варто виїзджати чи ні?
Був в районі теплого каналу 30.03.2010. на той час річка ще була в руслі, але на низовинах вода вже виходила на луг.
Цікаво яка зараз ситуація...
oleg-rivne
Балакучий
Контактна інформація:

06/04/2010р

Христос Воскрес!
Сьогодні мав пару годину прогулянку по горині та старікам.
погані новини по одній стариці, місцевий дідок (не pensioner!!!), здається з кустина, сказав що зимою він та "колегі" планомірно з під льда вибрали всю щуку, і "ніхера там не залишилось..." - так і сказав!
Шкода, та старичка стабільно радовала уловами, хоч і невеликіми. Горинь туда малойомовірно дійде, тому прийдеться по можливості зарибити в ручну.
Стариця, що напроти с.Сергіївка, і де люблять відпочивати і смітити народ, має гарну протоку з горині, тому, гадаю, там щось і залишиться з риби.
Сама горинь - жах, страшно підходити, але, здається рівень води почав повільно спадати, хоча йомовірно "ще не вечір".
Ну і головнє: мав солідну 8O і нереалізовану :oops: покльовку.
Ультролайтік мій прийняв бойову позу, фрікциончик радісно повізгував, але ...нажаль: подвійне підсікання, кілька секунднє виважування і повний підгузник... але офсетник не справився, точніше - рибалка.
на огляд твістер не мав характерних порізів, може то і не щука?!?
Востаннє редагувалось 06 квітня 2010, 12:35 користувачем oleg-rivne, всього редагувалось 1 раз.
oleg-rivne
Балакучий
Контактна інформація:

Re: 06/04/2010р

oleg-rivne писав:... може то і не щука?!?
а може і щука, отака:Зображення
8O
п.с. вересень 2004 року, горинь напротив с.сергіївка, 8,5 кг
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість