Кустин
- Vetal
- Балакучий
- Телефон: 097-854-00-54
- Контактна інформація:
Re: Кустин
Доброго дня. Питання до Івана Павловича. Мій батько "Ветеран праці", чи передбачені якісь пільги для нього при оплаті риболовлі на Кустинському ставку.? Маємо бажання приїхати в неділю порибалити, і цікавить це питання.
- EXPERT
- Рідненький
- Контактна інформація:
Для ветеранів знижка 50%.Vetal писав:Доброго дня. Питання до Івана Павловича. Мій батько "Ветеран праці", чи передбачені якісь пільги для нього при оплаті риболовлі на Кустинському ставку.? Маємо бажання приїхати в неділю порибалити, і цікавить це питання.
Нагадую, що коропів до 1кг та більше 5 кг забирати заборонено.
- Vetal
- Балакучий
- Контактна інформація:
Дякую за відповідь. Наша ціль карась 

- EXPERT
- Рідненький
- Контактна інформація:
Вчора хлпці ловили карася, а зловили коропа біля 2 кг та ще з 4 покльовками не змогли справитись.Vetal писав:Дякую за відповідь. Наша ціль карась
Підсак виявився маленьким

- Vetal
- Балакучий
- Контактна інформація:
Довго очікувана риболовля в неділя, як прийнято останнім часом не виправдала своїх надій.... Приїхали на став, риболовів купа. Знайшли таки прогалину між рибалками. БУло написано що можна ловити на одну снасть, але якісь супер рибалки ловили на 9 вудок на двох
я взяв з собою фідер, а батько дві поплавчанки. Сіли по тій стороні що і будка сторожа. Прикормили, я підготував фідер і чекаєм...чекаєм...чекаєм... А він гад (карась) все не клює. Тут на фідер клювання підсікаю і витягаю карасика грамів так на 50
Далі закидаю, тиша.....Потім почав дути холодний вітер, прямо в "фейс". Поплавчанку не закинеш та і фідер не летить куди хотілось би. Вирішили перейти на протилежний бік. Перейшли на інший бік але і тут не було кльову. Та який там кльов, вітер то зі сходу, то з півночі, то з заходу....Вимучили ще 3 карасі. І об 12 годині вирішили прямувати додому. Дуже не порадувала кількість сміття з протилежного до будки сторожа берега... Пляшок, валянки поодинокі валяються одним словом ЖЕСТЬ
Позитивні моменти: удосконалив навик закидання фідера, подихав повітрям, отримав зярд позитиву на робочий тиждень. Усім вдалого робочого дня 

вміє наш народ "відпочивати", як це не прикро але й серед рибалок є чимало бидлаVetal писав:... Дуже не порадувала кількість сміття з протилежного до будки сторожа берега... Пляшок, валянки поодинокі валяються одним словом ЖЕСТЬ:

Бидла вистачає кругом, від цього нікуди не дінешся. Але що стосується платних водойм, то я вважаю, що власники повинні слідкувати за порядком, а якщо не можуть проконтролювати, то мають самі прибирати, щоб порядна людина, приїхавши на водойму і заплативши гроші, не була змушена опинитися серед куч сміття.Vik писав:вміє наш народ "відпочивати", як це не прикро але й серед рибалок є чимало бидлаVetal писав:... Дуже не порадувала кількість сміття з протилежного до будки сторожа берега... Пляшок, валянки поодинокі валяються одним словом ЖЕСТЬ:
-
- Нуб
- Телефон: 512398
- Контактна інформація:
Мав можливість літом 2009 поїхати в Кустин. Приїхали під вечір з ночовкою . Та ж сама історія. Прибіг сторож і пів години читав лекцію що можна ловити або на 3 фідера або на 4 карпові оснастки і тільки з берега . На ранок приїхали супер- рибалки: один поставив два родпода та закинув сім палок окрім маркера., а інший в УЗК стояв по пояс в водімайже на середині ставу. Після побаченого я в Кустин більше неїжджу. Також був червень місяць а сміття уже було валом. До того коливався рівень води (так як я приїжджаючи на платний став завжди звіряю рівень води).Vetal писав: БУло написано що можна ловити на одну снасть, але якісь супер рибалки ловили на 9 вудок на двохя взяв з собою фідер, а батько дві поплавчанки. l:
- pushustuy
- Абориген
- Телефон: 0974626847
- Контактна інформація:
+1Kakos писав:Мав можливість літом 2009 поїхати в Кустин. Приїхали під вечір з ночовкою . Та ж сама історія. Прибіг сторож і пів години читав лекцію що можна ловити або на 3 фідера або на 4 карпові оснастки і тільки з берега . На ранок приїхали супер- рибалки: один поставив два родпода та закинув сім палок окрім маркера., а інший в УЗК стояв по пояс в водімайже на середині ставу. Після побаченого я в Кустин більше неїжджу. Також був червень місяць а сміття уже було валом. До того коливався рівень води (так як я приїжджаючи на платний став завжди звіряю рівень води).Vetal писав: БУло написано що можна ловити на одну снасть, але якісь супер рибалки ловили на 9 вудок на двохя взяв з собою фідер, а батько дві поплавчанки. l:
згідний своїх 50 грн він не вартує

- EXPERT
- Рідненький
- Контактна інформація:
Сміття дійсно є, місцеві з ближайших осель втиху викидають не далеко від ставу, вітер роздуває це все.Vetal писав: Дуже не порадувала кількість сміття з протилежного до будки сторожа берега... Пляшок, валянки поодинокі валяються одним словом ЖЕСТЬ![]()
По мірі можливості збираєм. Можливо потрібно робити кожних 2 неділі суботники серед членів Федерації, але боюсь що ніхто не прийде.
В цьому році вивезли зі ставу 5 возів сміття. Допоможіть зловити не добросовісних селян, для того щоб прибирали своє та сусідьське сміття та більше не смітили.
- Andrey-Brizhitskiy
- Нуб
- Телефон: 0504124810
- Контактна інформація:
Всім привіт.
Хочу поділитися своїми враженнями про ловлю фідером яка відбулася в ніч 30 квітня на 1 травня 2010 року .
Як завжди по приїзді на водойму вибрав місце лову. Після чого замісив небагато прикормки і прикормився в місці ловлі.
Орієнтовно о 21.00 перша покльовка маленького коропа. Реалізовано 1,100 кг. На протязі вечора вібувалися ряд покльовок, але всі в холосту.
З двох ночі до 05:30 глибокий сон. Проснувшись рано вранці першим ділом, я пішов до вудок. Дивлюсь на одне з своїх вудилищ, а в нього кінчик по трішки прогинається. Покльовка не покльовка, але провірю з ночі тай перекинуся подумав, я собі. Як діставати, а там зачеп от лихо тут прозвучало пару пі...... але відчуваю, що щось маленьке є. Я посмикав трохи вудочкою і мені вдалося відчепити зачеп. Мотаю котушкою, але так туго йде я спочатку подумав, що якесь бревно тягну, але дивлюсь жилка пішла стрімко в сторону о тут і зрозумів, що то не бревно. Одне можу сказати дану покльвку було реалізовано. Короп заважив десь 4800-4900 кг. Точно сказати не можу бо вага трішки барахлила.
До 10:00 у мене ще було 3-ри карпових покльовки. Всі обриви. Одного не дотягнув до берега метрів 10. Поводок був 0,14 по відчуттям ,що був амур вагою десь 2кг. Обрив стався по причині, що позаду підійшов чоловік і щось проговорив в той момент він як дасть...
Ще дві покльовки відбулися одна на карпову оснастку гад завів в якийсь зачеп. Але було, щось дуже хороше думаю на кг 5.
За всю рибалку було ще реалізовано десь з 5 до кг які були відпущені і з 5 карасів по гр 300-500гр

Хочу поділитися своїми враженнями про ловлю фідером яка відбулася в ніч 30 квітня на 1 травня 2010 року .
Як завжди по приїзді на водойму вибрав місце лову. Після чого замісив небагато прикормки і прикормився в місці ловлі.
Орієнтовно о 21.00 перша покльовка маленького коропа. Реалізовано 1,100 кг. На протязі вечора вібувалися ряд покльовок, але всі в холосту.
З двох ночі до 05:30 глибокий сон. Проснувшись рано вранці першим ділом, я пішов до вудок. Дивлюсь на одне з своїх вудилищ, а в нього кінчик по трішки прогинається. Покльовка не покльовка, але провірю з ночі тай перекинуся подумав, я собі. Як діставати, а там зачеп от лихо тут прозвучало пару пі...... але відчуваю, що щось маленьке є. Я посмикав трохи вудочкою і мені вдалося відчепити зачеп. Мотаю котушкою, але так туго йде я спочатку подумав, що якесь бревно тягну, але дивлюсь жилка пішла стрімко в сторону о тут і зрозумів, що то не бревно. Одне можу сказати дану покльвку було реалізовано. Короп заважив десь 4800-4900 кг. Точно сказати не можу бо вага трішки барахлила.
До 10:00 у мене ще було 3-ри карпових покльовки. Всі обриви. Одного не дотягнув до берега метрів 10. Поводок був 0,14 по відчуттям ,що був амур вагою десь 2кг. Обрив стався по причині, що позаду підійшов чоловік і щось проговорив в той момент він як дасть...
Ще дві покльовки відбулися одна на карпову оснастку гад завів в якийсь зачеп. Але було, щось дуже хороше думаю на кг 5.
За всю рибалку було ще реалізовано десь з 5 до кг які були відпущені і з 5 карасів по гр 300-500гр

- Россо-Неро
- Козак
- Контактна інформація:
Розкажіть будь-ласка детально як добиратися до самого ставу в Кустині, якщо
а) їхати машиною
б) їхати поїздом і виходити на зупинці Кустин
наперед вдячний
а) їхати машиною
б) їхати поїздом і виходити на зупинці Кустин
наперед вдячний

- stal1n
- Бро
- Хто: Карасятник
- Контактна інформація:
дозвольте поцікавитись: яку загрозу іхтіофауні несуть в собі "радіокеровані кораблики" ?
Прошу модератора видалити дане повідомлення після того, як користувач ознайомиться з винесеним йому попередженням про оффтоп.
Прошу модератора видалити дане повідомлення після того, як користувач ознайомиться з винесеним йому попередженням про оффтоп.
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей