Чемпіонат 2010 Рівненської обл по фідеру 15-16 травня

фестивалі та різного роду тусовки
ZVod
Балакучий
Контактна інформація:

Re: Чемпіонат Рівненської обл. по фідеру 15-16 травня

Непрочитане повідомлення ZVod »

Ще декілька фотоспогадів...

Там кльове місце
Зображення

Рибацький скарб
Зображення

Красота
Зображення

Грандіозні конкуренти ... я не против але ж не нижче за течією....
Зображення

Красота №2
Зображення

Красота №3 - ліворуч
Зображення

Центр управління польотами
Зображення

Лящик тройка, виловлений також конкурентом також на одне місце нижче.... Що цікаво риб взятий з самого фарватера ріки - кормак джаксон 60 г. лєска гамакацу 0,1 за 15 хв. до фінішного гудка....
Зображення
EXPERT
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення EXPERT »

Через нестійку погоду та обіцянки синоптиків про дощ та пориви вітру 6-8м/c Чемпіонат мав бути не з легких, так і сталось.
Приїхавши трішки раніше як і домовлявся з колегами Петрами по команді застав їх за приготуванням прикормки.
Прикормку ми приготували на основі SENSAS, яка нас практично ніколи не підводила на змаганнях.
Далі кожен добавив на свій розсуд різні " ПРИМОЧКИ".
Закінчивши з прикормкою поїхали на місце збору, прикормку не готували на очах у всіх аби не замучили з порадами скільки чого добавляти.
Під час жребкування мені випав передостанній сектор в зоні (С), з ліва Володимир Заєць, а з права нижче потечії перспективний спотсмен Антон Ковальський.
З ліва більш досвідчений спортсмен, але з меншефективною прикормкою, з права менш досвідчений з прикормкою нарівні з моєю.
Прощупавши дно, стало ясно, що потрібно ловити з середини та з ближньої бровки, адже водорослі з протилежного берега доходили майже до середини,ловити в них було не можливо.
СТАРТ.
Роблю стартовий закорм, та починаю налаштовувати фідера основні та запасні.
Виявилось, що я трішки не готовий був до змагань, малий запас потрібних гачків та практично відсутня поводочна жилка, добре ,що конкуренти трішки позичили перед змаганнями.
Проходить година, друга, а в мене садок пустий, за весь час мав декілька не реалізованих покльовок.
Конкуренти з ліва та з права ловлять помалу а я з нулем, продовжую кормити в надії, що витягну декілька рибок від Антона.
Тільки в кінці десь третьої години зловив першу плотвичку. Помаленьку риба активізувалась і я почав наздоганяти Антона але нажаль відсутність перших годин кльова дало про себе знати.
Фініш і мені не вистачило зовсім нічого якихось 38гр.
День другий.
Мені конкуренти залишили під час жеребкування останній сектор в зоні (В), в якому ніхто перед цим не ловив.
Вище по течії досвідчений спортсмен та призер фідерних змагань Півень Юрій.
Сектор виявився не таким вже і поганим як я думав спочатку. По середині явно виражена бровка, на яку по течії на передодні насипали прикормки спортсмени під час змагань.
СТАРТ.
Після сигналу в мене практично одразу розпочала клювати риба.
Поставивши рибу в потрібну мені точку та закривши її ход до Півня Юрія , я розпочав методично виловлювати всю рибу яка підходила з низу.
Вже за першу годину в мене було більше кіло риби і я себе почував спокійно,в кінці третьої години я зовсім розслабився . дозволяв собі попивати кавиу та показувати суддям чому в мене клює а в Юри ні.
Мій напарник Степчук Петро в зоні (А) явно лідирував та йшов на чемпіонство, я з другим місцем за перший день змагань міг сподіватись тільки на друге місце.
На прикінці змагань я почув крик "ТАРЗАНА", спочатку подумав що Богдан зловив бонуса і радіє з цього приводу.
Між спортсменами пішов слух, що цей бонус спіймав Ковальський Віталій, я спочатку не повірив, адже Віталій завжди спокійний і ніколи так бурно не радів.
Згодом інформація підтвердилась, що Віталій зловив бонусного ляща на 3 кг, та виходив на перше місце в зоні.
Цей улов ставив все з ніг на голову. В нас з Віталієм виходило по 3 бали і все вирішував загальний улов по вазі.
Підрахувавши, що в мене теж біля 3 кг риби , але цього може бути не достатньо я розпочав інтенсивно підловлювати плотвички та підлящики.
Мені сильно помішало те , що я викинув в зону лову всю закормочну прикормку перед цим і не міг зібрати рибу назад.
Всеж таки спромігся в кінці зловити декілька риб, але це мене не спасло, я всеодно Віалію програв по вазі біля 300 гр.
Як висновок при будь-яких розкладах потрібно на змаганнях ловити по максимуму а не переставати ловити, як це зробив я в другому етапі.
Хочу поздоровити Віталія з заслуженою перемогою, та подякувати за прекрасно підготовленого сина Антона до фідерних змагань.
Також дякую усім учасникам за чесну боротьбу та дружню обстановку на Чемпіонаті.
juice
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення juice »

EXPERT писав: На прикінці змагань я почув крик "ТАРЗАНА", спочатку подумав що Богдан зловив бонуса і радіє з цього приводу.
Між спортсменами пішов слух, що цей бонус спіймав Ковальський Віталій, я спочатку не повірив, адже Віталій завжди спокійний і ніколи так бурно не радів.
Згодом інформація підтвердилась, що Віталій зловив бонусного ляща на 3 кг, та виходив на перше місце в зоні.
Цей улов ставив все з ніг на голову.
Ти неодин міг подумати що це зону порвав Богдан .
Я взагалі подумав ща Бодья впіймав крокодила . Але коли розповіли що Віталя впіймав риб , я задумався і зрозумів що заради такого крику ПОТРІБНО БУЛО ПРИЙМАТИ УЧАСТЬ . Цей крик придав більше андреналіну ніж виважування своїх впівманих монстриків.
Кнопка с крестиком в правом верхнем углу экрана - шлюз в реальный мир.
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ та ФЕСТИВАЛІ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість