Чемпіонат Рівненської обл. СПІНІНГ (берег) 22-23.05.10р.

фестивалі та різного роду тусовки
shanik
Абориген
Контактна інформація:

Re: Чемпіонат Рівненської обл. СПІНІНГ (берег) 22-23.05.10р.

Непрочитане повідомлення shanik »

Враження від змагань - супер, жаль , не вдалось покращити минулорічного результату. Водойма класна, риби море, хоча багато нарікань шо дрібна, але при такій к-сті хвостів практично повністю нівелюється фактар удачі "бонусів". Спортивний полігон такий як треба, плюс - вдало розміщені зони, кожна з своїми особливостями, місця - нємєряно. Шанс мали всі, скористались найкращі.
Вітанння переможцям, подяка організаторам, повага спонсорам!

PS "Злость" на Забару подвоїлась, думаю, багатьом хотілось би спробувати сили на цій водоймі ще раз!
http://www.rybalka.lutsk.ua
EXPERT
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення EXPERT »

Змагання видались цікавими та тяжкими. Майстерність рибалок виросла дуже сильно.
Особливо мені було тяжко в другому етапі, де я ледь ледь догнав Віктора Форманюка по кількості хвостів, мені повезло, що мої окунці виявились тяжчими.
Постійно потрібно було змінювати проводки та насадки, яких в мене після другого етапу майже не залишилось, вимушений їхати в Рівне та робити нові.
На цьому Чемпіонаті досвід змагань дуже допоміг і не тільки мені.
Дякую спортсменам за запеклу та чесну боротьбу.
Організаторам за те , що справились та організували чудове дійство для спортсменів.
Ось декілька фото Круглика Павла з Чемпіонату;
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
Далі буде.
Starter
Бувалий
Телефон: +380673627707
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Starter »

Уточьнений протокол
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
KESHA
Абориген
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KESHA »

Хочу своїм звітом привернути увагу тих форум чан , які цікавляться змаганнями , але прийняти участь не наважуються .
Змагання це така ж рибалка , тільки більше драйву , як гра в карти на гроші.
На старті,бувалі рибаки почувають себе , як студенти перед іспитом. Тремтять руки ,прискорюється пульс і тільки пізніше під час боротьби за кожний хвіст забувається про хвилювання і рибалка стає схожою на роботу біля конвеєра.
Одним оком вибираєш місце де ловити , другим поглядаєш в кого клює, в цей час відчуваєш , як окунь посмикує за наживку , підсікаєш і схід .Одне добре я вже знаю , що він там є і треба запропонувати йому щось таке від чого він не зможе відмовитись . А які приємні відчуття , коли на зважуванні ти бачиш , що ти далеко не останній , Життя вдалося ! Невже це не варто того , щоб спробувати , рекомендую всім не пожалієте .Та й спілкування з іншими спортсменами , в яких є чому повчитися , принесуть не мало цікавої та корисної інформації про яку в Інтернеті не завжди прочитаєте .
Я за два змагання в цьому році дізнався дуже багато нового . Як результат у нашої команда «Антилопа Гну» на цих змаганнях були всі шанси потрапити в трійку призерів , не хватило досвіду та витримки в одного з членів команди або перехвилювався , буває .
Та я рахую , що поразка краща вчителька ніж перемога . А в цілому змагання пройшли цікаво з напруженням до останньої хвилини .
Вітаю призерів з нелегкою та заслуженою перемогою !!!
З нетерпінням буду чекати наступних змагань .
:co_ol:
Dum spiro, spero...
Jigmen
Бувалий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Jigmen »

Також приєднуюсь до попередніх вітаннь переможців та призерів цих дуууже не простих змагань!!! :bra_vo: Велика подяка організаторам,суддям,спонсорам і всім учасникам за класно проведений час і набутий досвід! :ya_hoo_oo: Також би хотілось глянути на протоколи...
Всім НХНЧ і до нових зустрічей на водоймах!... :co_ol:
Рыба-ДРУГ,а не ЕДА!!!
bayda
Споглядаючий
Телефон: 0673320002
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення bayda »

Вітання переможцям та призерам змагань !!! Подяка учасникам за дружню компанію і цікаву боротьбу, спонсорам за підтримку риболовного спорту, організаторам за те,що дочекались кльова, та провели на високому рівні змагання. До нових зустрічей на водоймах.
shanik писав:PS "Злость" на Забару подвоїлась, думаю, багатьом хотілось би спробувати сили на цій водоймі ще раз!
100%
http://www.rybalka.lutsk.ua Федерація риболовного спорту Волинської області
Viktorovi4
Козак
Телефон: 123456
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Viktorovi4 »

Хочу привітати призерів та участників данних змагань! :bra_vo:
Хочу подякувати спонсорам та організаторам даних змагань, за супер організацію данного дійства. Від себе хочу додати, що я вперше на таких змаганнях і багато чому навчився і зробив висновків. Так це дійсно не "танкове озеро" :-)
Але незважаючи на напруження, втому - я отримав супер задоволення. Сподіваюся що при проведенні інших змагань, врахую всі свої помилки, підшліфую навички - думаю що мої колеги Кощук Сергій, Свірик Микола та Щевич Іван візмуть мене на свої поруки :hi_hi_hi: і зможу дійсно показати свій проф.клас витсуплення.
Також хочу відмітити той факт, що змагання пройшли в теплій та дружній компанії, мені вдалося багато про що поговорити зі своїм колегами,поділитися досвідом та набути нових - це друзі з Волині.
Всім величезне ДЯКУЮ!!!!! :bra_vo: І чекаю на нові змагання.
До зустрічей. З повагою Юрій.
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
juice
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення juice »

Приєднуюсь до поздоровлень переможців. Висловлюю подяку для організаторів , а також для всіх учасників що приймали участь у такому супер , мега дійстві. Ви всі монстри .
Кнопка с крестиком в правом верхнем углу экрана - шлюз в реальный мир.
trans
Козак
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення trans »

KESHA писав:Як результат у нашої команда «Антилопа Гну» на цих змаганнях були всі шанси потрапити в трійку призерів
Саша, я тебе прекрасно розумію, в нас ці шанси були ще більші :smu:sche_nie: , та і тим "третім" хлопцем в нашій команді получився саме "Я" (хоч і змагання в мене також були лише другі). Але це є спорт, і боротися потрібно до самого кінця.
Всім дякую за чесну і безкомпромісну боротьбу. Окрема особлива подяка організаторам за чудово проведене дійство ну і звичайно вдячний колегам по команді "ФОРСАЖ".
кочевник
Ледар
Телефон: 0673745132
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення кочевник »

Всім учасникам, організаторам та спонсорам змагань привіт! Приєднуюсь до всіх раніше висловлених вітань переможцям - РЕСПЕКТ!!!Змагання це дійсно спочатку (до змагань) - ажиотаж, потім п(ід час змагань) - адреналін, і вже потім БЕЗЦІНИЙ досвід. На цьому озері наша команда ("UPSTREAM") була вперше + відсутність актуальної інформації по водоймі на сайтах, як результат ми до ловлі такого дрібного 20 грм. окуня (переважно на близький відстані + на мормишичну снасть) були не готові. Для прикладу, на нас трьох була виявлена всього одна мормишка :-). Не дивлячись на внесені по ходу змагань корективи ми не виконали свого головного завдання - попасти командою в 10-ку найкращих - не вистачило лише 8 балів і ми 11-ті. Разом з тим, змагання були дуже повчальними та корисними - побачити "за роботою" чемпіона миру та кращих спортсменів Західної України це :co_ol: Ну і першій рестарт першого дня змагань від І. Шевича - це :ps_ih: просто бомба :bra_vo:.
Від нашої команди бажаю всім спортсменам подальшого росту та до зустрічі на наступних змаганнях!!!
EXPERT
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення EXPERT »

Продовження фотоотчота.
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
Samuraj
Козак
Телефон: 321123
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Samuraj »

Это мои третьи соревнования, и второй спиннинг с берега. Первый, Шепель, там наша команда немного не дотянула до призов, но, честно говоря, там всем нам чего-то не хватало, кому-то знания, кому-то умения, кому-то удачи. Выводы сделаны, как говорится, вперед и с песней!
Сборы, поздний выезд, в итоге палатку ставим в темноте. Спасибо ребятам с «Альбатроса», подсветили, помогли поставить. Учитывая, что в нашей команде, как минимум было три повода накатить – два именинника и у одного из членов команды недавно родилась дочурка, стол накрыли быстро. И понеслась, шашлык, машлык… :dr_ink: Утро. Открыв глаза, я так и не понял, где голова, а где ж...а, такое впечатление, что они поменялись местами! Похмел, перекус, сборы, построение, жеребьевка. У меня очередность такая - зона А,В,С. Запомнить легко.
1-й старт в секторе 22. Прикидываю, что это должно быть где-то недалеко от будки сторожа. Хорошо, на тренировках там неплохо ловился окунь, попадались щучки. Подхожу к зоне, и удивился, что-то не то с нумерацией, видно напутали, с кем не бывает. Пока народ разбирался, у кого какая часовая стрелка и куда ему ее засунуть, мчу в свой сектор. Нормально, место перспективное, небольшой заливчик. Цепляю проверенные на тренировках цвета, пытаюсь справиться с волнением, Старт. Рыба в ногах, работаю на коротке, твистер 3/4, голова 0.8гр. Беру два десятка окуней. Финиш. Взвешивание, протокол, вроде, где-то в середине. За следующие два старта еще 23, в итоге в первом этапе - 43 хвоста. Думаю не плохо, главное - не последний. Слышу возгласы на противоположном берегу, в зоне С, что чемпионы налупили до сотни полосатых. Да, блин, мастерство не пропьешь!!! :co_ol: База, отдых, проверяю протоколы, Володя второй в зоне, красава, Рома тоже на уровне, я – восьмой. Расстроен, вместо 43 хвостов, написали 42. :-( Сам лох! Подписываешься – проверяй!!!
Зона В. Выпадают сектора 8, 1, 7. От перенапряги заклинивает, и я сразу иду в первый сектор. Подходит парень, переспрашивает, я с уверенностью отвечаю, а сам лезу в карман проверить. Извиняюсь, беру спиннинги, иду в восьмой. Старт. 10 минут поласкаю твистера, поклевок нет. Бегу в конец зоны. Свободно, но мутно, кто-то только что был. Полевок нет. Обрывы. За несколько минут до финиша беру два окушка. У других тоже не особо густо, видно сказывается на активности окуня обеденное время и трехчасовая ловля спиртсменами. 1 сектор, здесь всегда был более-менее стабильный клев окуня и щуки.
Беру несколько хвостов. Обрыв. Уходит драгоценное время, перевязываюсь, и на масло з зелеными блестками садится щучка, грамм двести. Мысли, при ловли на флюр, одни – только б не срезала. Перед ногами корчи, чтобы не запутать, с силой выдергиваю его из воды. Щучка, не долетев несколько сантиметров до берега, срезает поводок, падает на прибрежную траву, и я, как Александр Матросов, прижав его грудью, беру в руки и в садок! В следующем старте перебегаю опять в 1-й сектор и решаю здесь добивать зону. В итоге я 4-й. Уже лучше. Володя с Ромой тоже не подкачали. Смотрим протоколы, в командном зачете мы 4-е, от 3-го отделяет 8 мест, много, но не смертельно. Установка на третий этап только одна – надо рвать, бегать, искать, одним словом стараться. Отдых, плов, который я, к сожалению, не дождался, так зае…ся, что рано полез в палатку и заснул.
Второй день, зона С. По информации от Володи и Ромы неплохо работали средние и последние сектора. Старт. Беру трех окуней и лечу в конец зоны. А тут, блин, аншлаг! Один полусектор свободный. Занимаю. В ногах ничего нет. Зато стоящий рядом, Витя Форманюк, под мои завистливые взгляды таскает полосатых. Беру луну и решаю пробить дальняк. На втором забросе на ¾ хамелеон поклевка. Рывки, неплохой окунь. Но без приколов нельзя! Садок, привязанный к поясу, в котором болталось три прозрачных окуня, цепляется за корч! Стою я раскоряченный, с одной стороны окунь, которого я еще не вытянул, с другой, садок, в котором недомерки, вот задача! Оцениваю ситуацию - горловина намотана по кругу, делаю рывок, срываю садок, он удачно падает на корч, а сам занимаюсь трофеем. Красавец потянул на триста с лишним, точно не помню. :ya_hoo_oo: Сразу перехожу в соседний сектор, под берегом беру небольшую щучку. Поперло! Два других перестарта бегаю по секторам, пробиваю дальний кордон, беру десяток окуней. Финиш. Должен быть в пятерке. Переживаю, звоню Володе и Роме, у них оптимизма поменьше.
Иду на базу. Собираем палатку, снасти, пьем по 100гр, одним словом – братаемся! В судейской палатке узнаю радостную новость – все члены нашей команды занимают 5-е места в зонах, на команду 15, а у конкурентов 25! Ура!!! : Мы на третьем месте!!! :bra_vo: :ya_hoo_oo: Награждение, фотосесия, обсуждение планов на будущее. Собравшись, уставшие, но радостные, возвращаемся домой. Спасибо организаторам, судьям, спонсорам, все было на уровне! Дело это не прибыльное, но зато очень хлопотное, без энтузиазма никак! Молодцы!!!
Для тех, кто не в теме – после того, как присел на МДЖ и спорт, забыл про головля, жереха, троллинг и.т.д. Не один вид ловли не приносит мне столько удовольствия, как этот. Он как наркотик, чем больше ловишь, тем больше хочется, спрыгнуть можно только по состоянию здоровья!
С уважением, всем НХНЧ!!!
trans
Козак
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення trans »

Samuraj писав: – после того, как присел на МДЖ и спорт, забыл про головля, жереха, троллинг и.т.д. Не один вид ловли не приносит мне столько удовольствия, как этот. Он как наркотик, чем больше ловишь, тем больше хочется, спрыгнуть можно только по состоянию здоровья!
100%
AnMyk
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення AnMyk »

trans писав:
Samuraj писав: – после того, как присел на МДЖ и спорт, забыл про головля, жереха, троллинг и.т.д. Не один вид ловли не приносит мне столько удовольствия, как этот. Он как наркотик, чем больше ловишь, тем больше хочется, спрыгнуть можно только по состоянию здоровья!
100%
Думка не спортсмена.
МДЖ як, мабуть, найефективніший спосіб ловлі окуня, як правило теж з приставкою мікро, дійсно не має альтернативи.
А пріоритет "балохвостів" перед "балограмами" орієнтує саме на мікроокуня. Спортсмен який ловить 3 щуки по 1 кг майже в два рази програє по балах спортсмену який ловить 30 окунів по 100 г, не говорячи вже за 150 по 20.
Так що алтернативою МДЖ може бути НДЖ (нано) який дозволить ефективно ловити 3-5 г окунів :)
NIK375
Ледар
Телефон: 0679842406
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення NIK375 »

Мої вітання призерам,організаторам,спонсорам,суддям та всім іншим спортсменам цих яскравих змагань!!! Такого кайфу та гори адреналіну,впевнений на 100%,годі ще десь шукати! Змагання проходили в чесній спортивній БОРОТЬБІ.До Корця з"їхалися справжні МАЙСТРИ із різних областей України-у них є чому повчитися! Як приклад:перша година змагань-60 хвостів спортсмен поставив до свого садка-супер!,зліва від мене ловить Микола Свірик справа Богдан "Отєц пєра"которий,Микола каже:"На тому березі щуку зловили!",минає ДВІ СЕКУНДИ і в Богдана музичний фракціон виконує ЩУЧУ симфонію-як результат-зубаста на березі, і говорить:"Я тоже щуку зловив!".Випадків професіоналізму було достатньо. Особисто для мене три тури змагань промайнули,як одна година звичайної рибалки-адреналіну було,явно,більше ніж крові! Подяка іншим учасникам нашої команди за достойну боротьбу,за наполегливість до останньої секунди.В третьому турі нам не вдалося зберегти третє місце,але це ще більше об"єднало нашу молоду команду.Команда "САКУРА" всім продемонструвала як треба боротися,що розриви в 10 балів-реально можуть бути подолані. Саша"trans" для команди "ФОРСАЖ"-це фундамент,це мудрість,це філософія,це тактика та МОТИВАЦІЯ!!! Я,особисто,категорично не згоден тою позицією,що якийсь учасник КОМАНДИ провалив результат!!!Вся КОМАНДА -це єдине ціле при БУДЬ-ЯКОМУ результаті-моя думка.Свято вдалося" на славу".З повагою, до нових зустрічей!!!
Спінінг - на 100% музичний інструмент!
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ та ФЕСТИВАЛІ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей