Гориньгрод

Тут пишемо звіти про рибалку
Правила форуму
Правила форуму
Перше, вонож і останнє

1. Дописувач форуму повинен дотримуватися норм поведінки в цивілізованому громадському місті. Не хамити. Не смітити
shalun_99
Контактна інформація:

Re: Гориньгрод

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

Вчора о восьмій вечора телефонує власник водойми та повідомляє, що за чотири години буде на водоймі з машиною коропців. І вже разом з ним близько першої ночі робимо фотосесію по випусканню коропців у Гориньград. Короп від 200гр. до 1кг.десь близько 600-650кг.
Дуже гарний, довгий, навіть дзеркальний доооовгий. Все видно на фото ;)
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Дуже цікаво було спостерігати за виловленням коропа який не пройшов через рукав :lol: Фото цих моментів не робив, просто це треба було бачити.
Кажуть, що дана порода коропа була виведена ще за Польщі. Дійсно ну дуже гарна риба :!:
cuguar
Той, що в джунглях сидить
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення cuguar »

Вованчик привіт!!!Як ти вважаеш, ці коропці ,які були запущені, чи не подадутся вони зараз від шоку переїзду в берег, і чи наші "горе тіпо рибаки_поплавочники " не дадуть йому звізди???Цікаво як риб відреагує на переміщення, може зробити якесь обмеження і слідкувати всетаки чіткіше за виловом конкретно мілкого карпика? Чи мо я не правий, поправ якщо....
shalun_99
Контактна інформація:

Насамперед - нехай ловлять коропців дрібних які заважають підійти крупнішому коропу. Але я вважаю, що ще зо дві неділі ці коропчики будуть хворіти після переїзду, а далі - так все і задумано!
shalun_99
Контактна інформація:

Понеділок. Гориньгрод. Ранок 05:30. Красень :shock: на 10,800кг., далі на 4,600кг., та близько 3 кг.
Отаке ;)
shalun_99
Контактна інформація:

Народ! Хтось можливо чув по "Треку" про Гориньгрод? Що там говорять? Мені звонили та казали, що якась тусовка в неділю буде? А чи правда - не знаю! Якщо хтось володітиме інформацією, відпишіться будь-ласка ;)
shalun_99
Контактна інформація:

Вирушили на водойму з Віктором(2$). Близько 15:00 вже визначаємося з місцем розбивання табору. Вирішили зупинитися поблизу того місця де був фестивальчик.Заглядаю на воду щоб визначитися куди поставити підсак і офігеваю - цвіте вода... Швиденько розгружаємо машину та ставимо палатку, летить вже і маркер у воду і тут піднімаю голову в напрямку Тучина...і розумію, що скоро нас накриє дощ. Пришвидшуємо свої дії та швиденько закидаємося. Доки не розпочався дощ, встигаємо кинути декілька ракет з коноплею та кукурудзою. Під час закидання корму, помічаємо схожий рух поблизу дамби - хтось доволі непогано годується "кульками". Хто? Але далі розпочинається дощ і ми сидимо в сухій палаточці та насолоджуємося природою...Вже і дощик потроху скінчився і хтось поблизу нашого табору запитує чи "є тут хто". Виявилося, що це підійшов той чоловік, що вправно жбурляв "апельсини" у воду. Познайомилися та дізналися, що це один з наших форумчан - Тарас. Декілька хвилин потеревенили, сходили в табір до Тараса на оглядини снастей...А далі потрібно догодовувати місце лову. Дістаємо з Віктором "Одеську" прикормку і вперід катати "кулі". Я в свою суміш робив з сипучкою "Карп-Сазан. Оригінал", добавив кукурудзи,конопель, активатори кльову, бойли "мушля" та пелєтс. І вперід годувати коропців(як виявилося не їх :lol: ). Потім смачненько повечеряли, ще трішки потеревенили з Тарасом та вирушили з Віктором до сну.
О 02:30 чую, що в палатці якийсь ведмідь перелазить через мене :D далі чую як роздирається пейджер Віктора. Ага, паровозик :P
Декілька хвилин та короп вже у підсаці, далі зважування(1,85кг.) та фотосесія
Зображення
Зображення
Зображення
Знову вкладаємося в палатку і сон. В четвертій ранку чую як мій пейджер видає короткий піі, незабаром ще піі. Роблю висновок - КАРАС :x
Вимотую і бачу, що клюнув той карасик на два бойла. Весело :lol:
Перезакидаюсь, одну оснстку споряджую горохом...І далі мовчання до 13:00. Що я тільки не кидав, які тільки бойли не посилав у воду. Все марно.
Отаке...
ПиСи
Цікаво як відловився Тарас. Він ще залишався на риболовлю.....
shalun_99
Контактна інформація:

Братушки!!!
На ці вихідні припадає "ДЕНЬ РИБАКА". Вже попередньо домовилися з Максимусом, Мєлєю та 2$ Віктором про сумісний виїзд в Гориньград.
Отже п'ятниця виїзд, назад в неділю. Хто ще падає на хвіст?
shalun_99
Контактна інформація:

Цими вихідними був виловлений красень на 12кг. Поцілований далі плаває у воді...
shalun_99
Контактна інформація:

Щойно мав розмову з адміністрацією водойми. Вони вирішили привітати нашу компанією смачним пивом...ну, я не відмовився :oops: :D
DerSieger
Бро
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення DerSieger »

день рибака зустріли в гориньгороді.
отаборились в пятницю ввечері на звичному місці, навпроти острова, і гайда закидатись.
перша ніч принесла тільки одну двойку нашому новому побратиму Тарасу (Тарас напиши-но шось) та ще одну двойку зранку достав максімус. субота та ніч на неділю виявились глухими. постійна зміна напряму вітру та "незрозуміла" погода не дозволили почути звук сигналізаторів, шо б ми тільки не вішали на оснастку. тільки в неділю зранку бєшений паравозіще не дав мені додивитись чарівний сон і я рванув з палатки до род-пода. по дорозі, знаходячись ще в напівсонному стані, ноги запутались між собою і я добряче зарив носом, за шо зразу ж отримав від шалуна нове поганяло "бєгущий чєловєк". паравоз був такий, що шпуля розмотувалась з швидкістю оборотів двигуна порше на повній потужності. 10-15 хвилин боротьби і на маті лежить карпуша на 4,115. далі фотосесія, відпускання, пиво за день рибака, перезакид і далі дрихнуть. тільки но я задрімав і, здається почало шось снитись, як знов паравозіще. цього разу до род-пода я добіг без падінь і на берег був виважений товариш на 2,100. не пройшло і пів-години знов паравозіще. підсікаю, починаю виважувати і тут чую максімуса "дай я витягну. я б тобі дав" :mrgreen: але в процесі передачі палки риба, нажаль, зійшла. далі тишина до самого вечора. хотілось би чути більше паравозів і дістати ту 12-тку, шо минулого тиждня була виловлена і відпущена назад, але...
це шо стосується рибалки.
а шо стосується свята, дня рибака, то все було чудово. де ж ще святкувати таке свято, як не на водоймі, в дружньому товаристві і з цікавими розповідями та приколами.
був один негативний момент. я взяв з собою 15 л. пива і думав, що прийдеться везти назад. але і моє пиво, і братушок, і любязно надане адміністрацією водойми якось непомітно закінчилось, шо прийшлось посилати гонця. а так то все пройшо на славу. навіть збори під проливним дощем та букси по гориньгородських болотах принесли деяке задоволення.
да й таке...
Зображення
"...Да не коснётся вас своею поганой метлой танцующий бес, бес паники!"
Рівненський Карповий Клуб
stal1n
Бро
Хто: Карасятник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення stal1n »

колеги по роботі в кількості 4 штуки були на день рибалки в Гориньгроді
кльову був відстуній абсолютно і повністю
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
DerSieger
Бро
Контактна інформація:

ну геть так абсолютно і повністю?
я особисто пару раз бачив в бінокль як дядічкі витягували гарних карасів і карпів...
але то мабуть то були не ті шо в кількості 4 штуки
Зображення
stal1n
Бро
Хто: Карасятник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення stal1n »

за що взяв за те й продав
ніодної покльовки ні у кого
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
MAXIMUS
Бро
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення MAXIMUS »

Сьогодні вранці взяв карпа на 3кг, один обрив ліски і один схід!!!!
DerSieger
Бро
Контактна інформація:

фотки з дня рибака в гориньгороді
Зображення Зображення Зображення
Зображення
Відповісти

Повернутись до “Звіти”