Повідки
Повідки
Тема насправді дуже обширна, через це і вирішив присв'ятити їй окрему тему...
Розпочну з свої найулюбленіших...
Викладаю фото повідочка в опльоточці. Дуже полюбляю такі повідки :P
Розпочну з свої найулюбленіших...
Викладаю фото повідочка в опльоточці. Дуже полюбляю такі повідки :P
Re: Повідки
Який крючок і повідковий матеріал використовуєш, якщо не секрет.
Звичайно, що не секрет. Повідковий - КАТРАН 25lbs Хамеліон. Крючки - Gamakatsu А1 №4 та Фокс barbed №2. Це останні нав'язані. А найулюбленіший гачок від Фокс Армапоінт. Дуже зручна гумка для повідків від "Korum", вони дуже мякенькі, навідміну від більшості подібних.
ФОКС респект, яку гумку ти маєш на увазі, якщо це конус, то фоксовський кращий, на мою думку.
Так конусну гумку, але від КОРУМ мені більше подобається. Насамперед через її мякість. Дуже зручно вдягати та знімати. Але це все, як кажуть, ІМХО. Але раджу спробувати.
- Niko
- Абориген
- Телефон: 0677713151
- Контактна інформація:
А чому на гачку (біля вушка) не термоусадочна трубка, а звичайна? Я використовую термоусадку і засікання 100%.
Розмір зловленої риби обмежений розмахом рук рибалки.
Просто шалун забув засунути термоусадку в кипяток! Скліроз :lol:
-
- Ледар
- Телефон: 0679005431
- Контактна інформація:
Всем привет! Смотрел кино, там кокой-то русский чемпион по карпам усердно доказывал, что силиконовая трубочка (та, что на крючке висит) должна быть установлена прямо напротив жала крючка, для правильного закручивания?. А здесь на фото она сдвинута вниз. Как правильно, кто подскажет?
З цього приводу можу сказати тільки одне - ще декілька років тому, мало хто фіксував волос. І були покльовки і був риб. Взагалі дуже багато варіантів існує для кріплення бойлів. На початку теми був показаний тільки один з десятка варіантів...Как правильно, кто подскажет?
а для чого перетворювати короткий гачок на банан термоусадкою? здається, дуже багато нарікань було на банан. мені подобається форма wide gape, та й здається, що гачок з кротким ців'ям швидше розвернеться донизу жалом.
Куплю шкуру браконьєра, дорого. http://likar.orq.ua/
- MAXIMUS
- Бро
- Контактна інформація:
wide gape без трубки перевертається в 10 разів гірше!!! Перевірено!!! Але використовую зараз лише кордовську термоусадочну трубку!
хтось роскаже мені як кріпиться бойл до гачка D-Rig?
цей гачок використовується для поп-апів? які правильні поводки з цим гачком?
Найпростіший спосіб - гумові кілечка, десь до 0,5мм. в діаметрі. Далі - робимо петлю з гуми в кільце - нанизуємо бойл голкою - кінчик голки зачеплюмо за гумочку - протягуємо через бойл і надягаємо стопорок. Усе ;)DerSieger писав:хтось роскаже мені як кріпиться бойл до гачка D-Rig?
а так шоб бойл не проколювати а одягати в петлю? я бачив в неті подібне, але пелтя, в яку вставляється бойл, була продовженням волоса і самого поводка. кажись називається 360-Rig чи шось таке. а от мене цікавить саме оцей гачок, а гугл, як назло, нічого не дає.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей