Ось грузило яке гарно зарекомендувало себе в Гориньграді. Провівши маленьке порівнянні з іншими грузиками, на Гроді, визначився з "підковою".
Друже, там нічого складного не має ;) І наскільки приємніше виловити коропа на свій повідочок, лідкорчик, тощо... Виїдемо на риболовлю і всього навчишся ;)СКАЖІТЬ БУДЬЛАСКА МОЖЛИВО ХТОСЬ В РІВНОМУ ВЬЯЖЕ ТА ПРОДАЕ КАРПОВІ МОНТАЖІ..
ТАК ЯК Я САМ НЕМАЮ МОЖЛИВОСТІ ТА Й ЧАСУ САМОМУ ЇХ ВЬЯЗАТИ..
НА ПЕРІД ВСІМ ДЯКУЮ...
Шановний MAJSTER79 час від часу проводимо "вилазки" так звані зустрічі форумчан, де можна прийти і подивитись та самому спробувати пов`язати різні монтажі, послухати думку зі сторони що краще і що ні, хто чим користуєця. І просто потеревенити про рибалочку, хто куди збираєця, про плани на майбутнє. І просто зустрітися з форумчанами, поспілкуватись. Слідкуйте за інформацією в гілочці "Зустріч форумчан" :!:ДОБРОГО ДНЯ ВСІМ.
СКАЖІТЬ БУДЬЛАСКА МОЖЛИВО ХТОСЬ В РІВНОМУ ВЬЯЖЕ ТА ПРОДАЕ КАРПОВІ МОНТАЖІ..
ТАК ЯК Я САМ НЕМАЮ МОЖЛИВОСТІ ТА Й ЧАСУ САМОМУ ЇХ ВЬЯЗАТИ..
НА ПЕРІД ВСІМ ДЯКУЮ...
Баланс нормальний, але з повідками потрібно експерементувати + все залежить яка "опльотка" в повідка. Скажімо якщо тверда і "зміїна шкіра" - краще робити ці повідки для плаваючих бойлів. Середньої твердості - можна на тонучі. Є спеціальна оболонка в повідків, яку краще використовувати на водоймах де багато "ракушки"...И еще вопрос, как по вашему будет баланс - 0,28 основная леска, шок конус моно 0,28-0,55, лидкор 45лб с сердечником, поводок 15лб тонущий в оболочке (или лучше 25 лб?) ?
Клімакс робить лідкори, а багато фірм їх купує і називає по своєму...там у них є своя мулька, подробиць не знаю.то ці лідкори Спортексовські?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість