Доповнення форуму

Розмови про те шо не входить в інші форуми
Правила форуму
Перше, воно і останнє

1. Дописувач форуму повинен дотримуватися норм поведінки в цивілізованому громадському місті. Не хамити. Не смітити

Забороняється вживати слово "Брєд"
shalun_99
Контактна інформація:

Re: Доповнення форуму

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

Valldemar писав:Звеняйте що з запізненням, мало вільного часу. Раз не можете визначитись, відфільтрувавши 6 сторінок в даній темі, ще на розгляд один із варіантів
Дай я тебе поцьомаю :D Класно, але не все. Класнючо придумано з бойликом - просто офігенно! Так, робота триває...
Стас, переважна більшість приведених тобою зразків, кхе-кхе - псує зір. Але загалом нормуль.
Курвисько, з бойлом прикол!
Ще з мене варянтік, завтра буду підганяти чєловєчіка ;) бо щось він довго малює...
DerSieger
Бро
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення DerSieger »

дозвольте висловити своє бачення питання написання буквочок на емблемі.
адреса форуму то зрозуміло, а от інші слова... я категорично проти використання англійської мови. як на мене це більше смахує на понтогонство лохів.
ми живемо в україні, маємо свою колоритну культуру і співучу мову. не треба принижувати свою національну гідність і використовувати іншомовні слова. як на мене використання в назвах англійських слів показує нашу второсортність, ніби ми стидаємось власної мови і ніби показуєм от які ми круті бо знаєм ненаші букви. ми не бидло, ми не колонія і не найнижча каста людства. ми УКРАЇНСЬКИЙ народ незалежно від національності в паспорті і повинні підтримувати нашу хоч і кончену (завдяки владі) але державу.
дехто може зауважити - ага, а сам то команду по американськи "2 бакса" назвав. ну блін, так склалось шо "2 гривака" не звучить, да і коли постало питання це перше що подумалось. (а як кажуть перша думка сама правильна) да і звучить назва не "ту бакс" а саме "два бакса" (і як не крути а бакси це наша друга національна валюта)
так от, панове дизайнери, прошу в розробці логотипів вживати слова українською мовою або взагалі не вживати.
дякую.
Зображення
"...Да не коснётся вас своею поганой метлой танцующий бес, бес паники!"
Рівненський Карповий Клуб
nazrik
Козак
Телефон: 0505733236
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення nazrik »

А на футболці буде видно карпа, Юра казав що може бути погано на рахунок друку, зроби щоб він був чіткішим :!:
Рибак
Valldemar
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Valldemar »

дайте купу прикольних шрифтів які канають з українською мовою і нема проблем
Повідомлення shalun_99 » Чет березня 17, 2011 2:04 am
Стас, переважна більшість приведених тобою зразків, кхе-кхе - псує зір. Але загалом нормуль.
Я вибрав стандартні зразки кольорової гами, щоб прикинути в якому кольорі краще. Комусь подобаєця чорний, а для когось і ГОЛУБИЙ :lol:, це діло особисте який колір для кого кращий.
Повідомлення DerSieger » Чет березня 17, 2011 11:10 am
адреса форуму то зрозуміло, а от інші слова... я категорично проти використання англійської мови. як на мене це більше смахує на понтогонство лохів.
Стосовно англ. шрифту
- слово карпфішинг українською дивиться - тупо
- без тексту зверху, лише адреса сайту - пусто, потрібно рівномірно-пропорційно заповнити емблему.
Якщо лише адреса сайту, ми що піарим сайт? Чи хочем показати на змаганнях і фестах що в нас є свій логотип, що ми карпятники з Рівного, тому і стояло питання розміщення тексту з верху.
Емблема повинна бути ексклюзивною, такою щоб не було ні в кого, тому і шрифт повинен бути цікавим. А не тупо написати все шрифтом Times New Roman. Ще раз повторюсь що англ. мовою цікаві шрифти, українські не всі так пишуться їх спрощує до звичайних
Valldemar
Рідненький
Контактна інформація:

nazrik писав:А на футболці буде видно карпа, Юра казав що може бути погано на рахунок друку, зроби щоб він був чіткішим :!:
Як що це до мене то буде видно нормуль, за побажанням трохи жирніший варіант
Зображення
DerSieger
Бро
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення DerSieger »

стаст, шрифт звісно шо треба прикольний але треба шоб він вільно читався і не потрібно було напрягатись шоб прочитати.
стосовно слів українською мою, то можливо придумати якийсь лозунг інший ніж "карпфішинг".
Зображення
"...Да не коснётся вас своею поганой метлой танцующий бес, бес паники!"
ttearjerker
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ttearjerker »

DerSieger писав:стаст, шрифт звісно шо треба прикольний але треба шоб він вільно читався і не потрібно було напрягатись шоб прочитати.
стосовно слів українською мою, то можливо придумати якийсь лозунг інший ніж "карпфішинг".
Може бути українською основний принцип карпфішінгу "Впіймав-відпусти"- це наприклад по наклейках на машині буде зрозуміло навіть пересічним
громадянам,які не пов"язані з риболовлею.
Чтобы победить искушение, ему надо поддаться. О.Уайлд
Valldemar
Рідненький
Контактна інформація:

Лозунг лозунгом, але повина бути присутня назва міста звідки ми. А якщо розмістити одне і друге буде набор слів
Зображення Зображення Зображення
nazrik
Козак
Контактна інформація:

Моя думка це - чим простіше тим буде краще.Просто і шикарно.Сьогодні кину свій кінцевий варіант і будемо ставити на голосування)))
Рибак
nazrik
Козак
Контактна інформація:

Ось прошу кінцевий результат
Зображення
Рибак
MAXIMUS
Бро
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення MAXIMUS »

А можеш око зробити одноо суцільного кольору??? І колір змінити на помаренчевий!!!
nazrik
Козак
Контактна інформація:

Зображення
Рибак
nazrik
Козак
Контактна інформація: