Флуд!!!
Re: Флуд!!!
[off]де ви под1валися? Вилазьте! Напиш1ть зв1та якого!!![/off]
- MAXIMUS
- Бро
- Контактна інформація:
Вчора звонив Діма Зеріч - сказав,що сьогодні треба буде закрити форум десь на місяць,а може і більше. Якась там фігня з хостінгом чи хлостінгом - я не поняв. Так що в кого є якась корисна інформація на форумі - номера телефонів,які цікавлять, і таке всяке, то у Вас є шанс до обіда витягнути їх з форуму. Бо десь біля 14-00 все буде закрите!!! БЛІН А В МЕНЕ ЩЕ 4 ЛІХТАРЯ!!!
- stal1n
- Бро
- Хто: Карасятник
- Контактна інформація:
всі обговорення можемо продовжити наприклад в фейсбуціmaximus писав:Вчора звонив Діма Зеріч - сказав,що сьогодні треба буде закрити форум десь на місяць,а може і більше. Якась там фігня з хостінгом чи хлостінгом - я не поняв. Так що в кого є якась корисна інформація на форумі - номера телефонів,які цікавлять, і таке всяке, то у Вас є шанс до обіда витягнути їх з форуму. Бо десь біля 14-00 все буде закрите!!! БЛІН А В МЕНЕ ЩЕ 4 ЛІХТАРЯ!!!
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
Говорив із Зерічем, треба по 100 грн. кинути на хостинг. Тоді все буде в ажурі...Хто має бажання вкласти гроші - пишіть!!!maximus писав:Вчора звонив Діма Зеріч - сказав,що сьогодні треба буде закрити форум десь на місяць,а може і більше. Якась там фігня з хостінгом чи хлостінгом - я не поняв. Так що в кого є якась корисна інформація на форумі - номера телефонів,які цікавлять, і таке всяке, то у Вас є шанс до обіда витягнути їх з форуму. Бо десь біля 14-00 все буде закрите!!! БЛІН А В МЕНЕ ЩЕ 4 ЛІХТАРЯ!!!
да, всі по 100 грн. гроші збираю я. кому буде зручніше на катрку прівєтбанка дам в пп
- MAXIMUS
- Бро
- Контактна інформація:
Да ладно хлопці - хватить заганяться!!! З 1 квітня всіх!!!! :D :D :D
- николай
- Козак
- Телефон: 0682301099
- Контактна інформація:
БІДААА!!!!і шо робить ??maximus писав:Вчора звонив Діма Зеріч - сказав,що сьогодні треба буде закрити форум десь на місяць,а може і більше. Якась там фігня з хостінгом чи хлостінгом - я не поняв. Так що в кого є якась корисна інформація на форумі - номера телефонів,які цікавлять, і таке всяке, то у Вас є шанс до обіда витягнути їх з форуму. Бо десь біля 14-00 все буде закрите!!! БЛІН А В МЕНЕ ЩЕ 4 ЛІХТАРЯ!!!
Рибалка-Басів кут,відпочинок в Прилбичах:)
Рівненський Карповий Клуб
- nazrik
- Козак
- Телефон: 0505733236
- Контактна інформація:
Народ, я беру 3кг реберець на пакідушкі, так що прохання до DerSieger ( з тебе мангал і дрова) і бажано мене забрати, бо з такою кастрюлькою, буде ой як не легко їхати маршруткою 
Надіюся що на всіх бажаючих вистачить 8-)

Надіюся що на всіх бажаючих вистачить 8-)
Рибак
-
- Контактна інформація:
дрова візьму
Чтобы победить искушение, ему надо поддаться. О.Уайлд
в мене машина гавкнула. за завтра зробити не зможу бо ще їду в село на відпрацювання повинності. так шо в неділю буду падать комусь на хвіст або добиратись маршруткою.
-
- Контактна інформація:
Ти переклади в пакет і добирайся,а я сєтку і дрова візьму а мангальчик на місці сконструїруємnazrik писав:ууууууу......може Вова буде на кльосах!
Чтобы победить искушение, ему надо поддаться. О.Уайлд
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей