Ігор ми говоримо про різні катушки. Вмене сірі і вони в однаковому корпусі,що 60,що70-різниця лише в глибині шпулі,Igor UZ писав:Я точно не памятаю,але здається що в мене була 90-ка, я її не викинув, лежить на складі, завтра поїду подивлюся точно.ttearjerker писав:А який в тебе розмір шпулі,я на виставці підходив до стенду Енергофіша,так в такому корпусі як мої тільки катухиIgor UZ писав:Значить мені і тут не пощастило :D .ttearjerker писав:В мене Carp Expert-60 - відпрацювали минулий сезон на ура ніяких нарікань,я їх залишив і на цей сезон.Igor UZ писав:Якось взяв Carp Expert за 400гр.- думав на маркер вистачить, так ця херня розвалилася за декілька рибалок. Після цього остаточно впевнився що так економити не варто.
60 і 70 (маю на увазі, що в них досить важкий як для катушки такого розміру корпус і масивна ручка і передаточне число 4,6/1) а от вже 50-ки менші мають звичайну ручку і передаточне число 5,2,а це означає,що на шестерні зубців більше,а раз більше-вони дрібніші і катуха не така тяговита.
і в цій серії більших нема(в комплекті 2 металеві,і 1пластмасова)