1день
Раненько близько 7.00 посьорбавши в дома кави, та дочекавшись приїзду Колі на погрузку моїх речей, після чого вирушили за посилкою-призом від одного із спонсорів фестивалю ТМ "PROFI" . По дорозі забравши Назара дали курс на Грушвицю. Прибувши на водойму близько 12.00 побачили, що майже всі були в зборі, окрім Юри з кульками для жеребкування. Але не за довго всі були вже на місці. Вступне слово організаторів змагань та головного судді, і розпочалося жеребкування.

Всі команди в очікуванні своєї черги тягнути свій сектор в якому вони будуть боротися протягом трьох днів за перемогу. І я теж чекаю, як виявилося чекати довелося найдовше, тому що тягнув пере достанній і вибору в секторах в мене не було 5 або 6. Витягнувши 6 сектор я не втрчаю надії,хча знаю що буде не легко. Оскільки я в перше на змаганняв трохденних приймаю участь як команда, і ще й до того без напарника.
Після жеребкування всі команди ринулися по секторам облаштовуватися в секторах. О 15.00 був даний старт, і полетіли в воду оснатки з різноманітними карповими вкусностями. Суддівській бригаді не довелося довго відпочивати, вже близько 16.10 було впіймано першого коропа фестивалю, і він опинився на маті команди «Monsters Team», зважуванн і назад в свою стихію.

Але я не втрачаю надію, і готуюся до кормління важкою артилерією не ніч. В раціон ввійшли ( бойли, сипучка, пєлєтс, конопля, бустер). Наліпивши шарів з допомогою сусідів котрі допомогли мені перезаряжати парашут, закормився і очікую на перший свій паровоз. А інші команди помаленьку ловили. В секторі команди "Лукас" всі бажаючі зібралися потеревенити, пожартувати за одно і посьорбати пивка, бочку якого презентувала команда «Два бакса» для всіх учасників фесту., за одно і повечеряти налисниками та відбивними, яких радісно нам презентував пивний ресторан "Баварія Хауз", за що їм велике спасибі.

А інші команди і на далі пожинають плоди своєї праці у вигляді паровозів...

Повечерявши і перезакинувшися, погрівшись в темлому колі друзів відправився спати, оскільки на годинику було близько 3.00. , навівши будильник на 7.00
2 день
Сплю і сняця мені непристойні сни, але нажаль мій сон перебив Тарас "Вдала рибалка", котрий проходив і побачив що в мене опущений свінгер. я соний встаю і не поспішаючи підсікаю, і перший короп команди «Fishmasters» на маті. Посьорбавши кави з сусідами та перезакинувшись почав наводити порядок в бесідці, бо по обіді планувалася загальна трапеза шашлика, котрий був приготований за рецептом Колі. І не забаром вчувши запах бомбезного шашлика який вже був готовий всі учасники ринули в мій сектор не мов мухи на ..... :lol: . І тут ми сидим біля того відра з м`ясом, теревеним, жартуєм, а я напхавши повний рот чуда Коліной кулінарії в очікуванні паровоза. І тут пі......., я мчу підсікаю, всі є карп, але через декілька секунд риб дав дві свічки над поверхнею води, і виявляєця то щука ще й не мала. Я виважую і в подумках вже їм фаршировану щуку за рецептом дружини. Але напевно вона не хотіла на тарілку, і обірвала мені лєску.

Отаке, перезакинувся, дожував м`ясо, і помаленьку готуюся до перед нічного кормління, в раціоні якого (пєлєтс, бойли, конопля і це все замариноване бустером), але на озброєнні цього разу спомб. Як виявилося що даним ракетним девайсом кормився не я один, але деякі умудрилися свої втопити. але є добрі люди які придумали примочку щоб він не тонув, і такі яким став в Грушвиці по коліна, тому всі спомби були врятовані

І вже стемніло і знову я з сусідами в очікувані паровозів. Тому що ставкв я ставив саме на цю ніч, і чуйка мене не підвела. Спочатку розмови, анегдоти, жарти біля теплого вогника що шкварчав з балона, а як кліп очима і задрімав. Але не на довго - паровоз, і в марш броскі до родпода одразу проснувся, є короп на маті. Потім вже не до сну, паровози один за одним не давали спати цілу ніч, але з певною періодичністю. Ніч не минула і без курйозів, під час одного із перезакидів, витягнувши всі палки на берег бачу на останій ще якусь лєску перехрещену, витягую і її і відчуваю щось є, невеличкий короп. Як виявилось, той обрив щуки, я витягнув свою оснастку, свій груз, і свій повідок ще й з тузіком. Хоча і клювало бєшано в мене цілу ніч, але на ранок при зважуванні виявилося що риби багато, а вага мала. Звичайно трохи розстроївся, з чого висновок, що риба яка заходила чи стояла в моєму секторі була мала. Хоча і пробував різні комбінації, і різні бойли і більших діаметрів...

3 день
Вже було не до сну і спати після такого кльову не хотілося, перезакид і далі в бій, і позитивний результат не заставляв себе чекати. Але за спостереженнями я замітив що цього дня вся крупна риба йшла від дамби, і в тій стороні і був спійманий "Big Fish" цього фестивалю командою "Два Бакса"... Нажаль великої риби не бачив ні я, ні мої сусіди які теж ловили тузіків чомусь..

Але я все тягав з певною періодичністю тих самих Грушвицьких тузіків, надіявшись хоч малими рибами але якось наблизитись до призерів, так як з ранку мені невистачало всього 6 кг. до третього місця, при умові що в інших не буде риби. Але під кінець фестивалю мав два сходи і надія почала по троху згасати. В результаті 7 місце. Для мене це добрий результат, оскільки на такому міроприємстві (фесті) в режимі змагань я вперше приймаю участь да ще й один. Вважаю що відпрацював на всі 100%, міг приїхати з щукою

І от добігає кінця перший фестиваль котрий провів Рівненськи Карповий Клуб, заключні слова статистики судді змагаь котрий відпрацював зі своїм поічником прсто супер. І нагородження переможців фестивалю, призові місця, подарунки від спонсорів яких було не мало і відгукнулися на наш захід,за що їм велике спасибі. Спасибі всім учасникам, сусідам по сектору, все було просто супер. Думаю що це не останій фестиваль і таких потрібно проводити побільше. Мінімальні фінансові затрати на змаганях та багато риби в водоймі - це перший крок для залучення молодих команд, що дає змогу позмагатися і покзати себе в колі сильніших, де може перемогти кожен.
Приз за найбільшу рибу команда "Два бакса"

Перше місце і джек пот команда "Скольмо"

Друге місце, краща команда першорічка команда "Аматори"

Третє місце і крупна риба команда "Два бакса"

Переможці

Загальне фото учасників фестивалю

P.S. Нажаль фсі фото не зміг розмістити, хто не попав в кадр і звіт вибачайте, але на інших фотках є всі учасники. Тому на одній з найближчих зустрічах форумчан думаю записати на диски і роздати.