Вітя, перевіряли не на одній рибалці. Від Мейнлайна був ліпший результат. Мейнлайн може бути в розфасовці пакетній та в корібочці з діпом. Спробуй в коробці, але як найменшого діаметру.DerSieger писав:ти гониш. №1 це солар ананас і не колише.shalun_99 писав:Звичайно, що в мене позиція №1 - Мейнлайн.
Бойли!
Re: Бойли!
согласен 100%shalun_99 писав:Вітя, перевіряли не на одній рибалці. Від Мейнлайна був ліпший результат. Мейнлайн може бути в розфасовці пакетній та в корібочці з діпом. Спробуй в коробці, але як найменшого діаметру.DerSieger писав:ти гониш. №1 це солар ананас і не колише.shalun_99 писав:Звичайно, що в мене позиція №1 - Мейнлайн.
мэйнлайн лучче...
тырил у шалуна из пакетика...:):)
Не слушаю что говорят,смотрю что делают.
- PAVEL
- Абориген
- Контактна інформація:
Соглашусь с Виктором! Солар таки да №1, но позволю себе добавить к списку и Ричворд и Динамит-флюро (ваще РУЛИТ ;) )!shalun_99 писав:DerSieger написав:shalun_99 написав:Звичайно, що в мене позиція №1 - Мейнлайн.ти гониш. №1 це солар ананас і не колише.Вітя, перевіряли не на одній рибалці. Від Мейнлайна був ліпший результат. Мейнлайн може бути в розфасовці пакетній та в корібочці з діпом. Спробуй в коробці, але як найменшого діаметру.
Ровенский Карповый Клуб
- PAVEL
- Абориген
- Контактна інформація:
Вова что именно из МейнЛайна рабочее? Мысли и фото в студию! ;)shalun_99 писав: Звичайно, що в мене позиція №1 - Мейнлайн.
Ровенский Карповый Клуб
-
- Боєць
- Контактна інформація:
поп-ап річворт, трофей, солар. всі 10-11розмірі. і опупів від тандемовського персик-ананас може в кого є готовий викупить.Плюс 100грам і пончик :lol: :lol: :lol:
- Valldemar
- Рідненький
- Контактна інформація:
І він з діпом :D, я вже скоро зберу власну велику банку діпу, позливавши ті маленькі діпчики від Солар Пінейпл в одну баночку :lol: :lol: :lol: ...DerSieger писав:ти гониш. №1 це солар ананас і не колише.shalun_99 писав:Звичайно, що в мене позиція №1 - Мейнлайн.
- Valldemar
- Рідненький
- Контактна інформація:
А як на рахунок Дінамітовського Ананаса, чи більшість за Малбері і Сквід???PAVEL писав: Динамит-флюро (ваще РУЛИТ ;) )!
зараз його навіть на офіційному сайті нема. так шо пончиком тут не обдєлаєшсяvdala rybalka писав:... і опупів від тандемовського персик-ананас може в кого є готовий викупить.Плюс 100грам і пончик :lol: :lol: :lol:
- PAVEL
- Абориген
- Контактна інформація:
А давайте - ка рейтинг любимых насадочных комбинаций ( ну те что чаще всего используете)! Секретный ингридиент ??? ;)
Клубника + креветка понятно ;) а что еще!? Давайте делиться с ближними!
Начну со своей : Трофей клубника + Solar ананас (pop-up)
Ровенский Карповый Клуб
Ну якщо секретні - то поп-ап + "Колька" :DPAVEL писав:А давайте - ка рейтинг любимых насадочных комбинаций ( ну те что чаще всего используете)! Секретный ингридиент ??? ;)
А якщо ті що активно працювали...
Гориньгрод - Star Baits (tutti frutti) pop-up \ мостер краб від Тандему.
Прилбичі - кожної рибалки комбінації працювали різні. Насамперед Мейнлай Ананасовий сік поп-ап + "Колька". Річворт ;) + кука штучна. Star Baits (tutti frutti) pop-up + варіації з різними твердими. А на одній з рибалок експерементував з насадочними по Мейнлайну - 0 результат. Почав чудити з Тандемом - ліпше. А на Миклашеві грала роль якнайменшого діаметру + малесенька жовта шапка поп-апу...
- николай
- Козак
- Телефон: 0682301099
- Контактна інформація:
я вважю ,що все залежить від пори року ...
наприклад весною працювали кислі смаки:
трускавка+тускавка поп ап+діп трускавка :D
"колька"+персик _ананас тандем поп ап+діп ананас солар
персик манго ананас род хатчінсон +персик _ананас тандем поп ап+діпперсик манго ананас
відкриттям для мене стала комбінація бойла пінк пепер+пінк пепер(поп ап)
в серпні їхало переважно мясо:
мушля-краб+мушля-краб поп ап+діп мушля-краб :D
креветко від динаміта+банан ананас мейнлан поп ап+ліквід креветко
"сквозь автобус"від того ж динаміта +ліквід
по тандему сподобався монстер краб(поп ап)-3ри річної давнини
ось таке асорті
дуже велике значення мав розмір насадки...тому,що...все залежить від пори року ... :D
наприклад весною працювали кислі смаки:
трускавка+тускавка поп ап+діп трускавка :D
"колька"+персик _ананас тандем поп ап+діп ананас солар
персик манго ананас род хатчінсон +персик _ананас тандем поп ап+діпперсик манго ананас
відкриттям для мене стала комбінація бойла пінк пепер+пінк пепер(поп ап)
в серпні їхало переважно мясо:
мушля-краб+мушля-краб поп ап+діп мушля-краб :D
креветко від динаміта+банан ананас мейнлан поп ап+ліквід креветко
"сквозь автобус"від того ж динаміта +ліквід
по тандему сподобався монстер краб(поп ап)-3ри річної давнини
ось таке асорті
дуже велике значення мав розмір насадки...тому,що...все залежить від пори року ... :D
Рибалка-Басів кут,відпочинок в Прилбичах:)
Рівненський Карповий Клуб
Рівненський Карповий Клуб
Не знаю чи ти дочекаєшся відповіді ;) В Рівному їх продавав тільки Ваня в " Ягдташі". А офіц. представник в Україні - "Ібіс". По ціні - десь на рівні Річворт.PAVEL писав:STARBAITS а про вот-ети кто что скажет!!!???
Наразі можна тероризувати Саню, мені вдалось (в плані придбання)
-
- Боєць
- Контактна інформація:
Володя а ти не парся слідуючи будуть завтра :lol:shalun_99 писав:Не знаю чи ти дочекаєшся відповіді ;) В Рівному їх продавав тільки Ваня в " Ягдташі". А офіц. представник в Україні - "Ібіс". По ціні - десь на рівні Річворт.PAVEL писав:STARBAITS а про вот-ети кто что скажет!!!???
Наразі можна тероризувати Саню, мені вдалось (в плані придбання)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей