Тут двояка ситуація... Риба з платників завжди попадає на прилавок ринку чи магазину. Тут в іншому діло...себе поламатиos1 писав: Одного разу на платнику я спостерігав як власник, чи хто він там, вантажив у машину 3 мішки карпиків і повіз продавати.
Тобто логіка залізна - я заплатив за рибалку, впіймав рибу, випустив, а потім поїхав купувати ту рибу, яку продає власник.![]()
![]()
![]()
Висновок один - давайте жити дружно!os1 писав: Висновків можна робити багато різних, але думаю, колеги ви зробите їх самі. Хто розуміє тому пояснювати не потрібно, а хто не розуміє або не хоче розуміти - пояснювати марно.
Пафосно вийшло?
Ми робимо спробу цей процес здійснити на Панталійському ставку. Ставок не спускається,сітками не цідиться,але держава так удружила з орендною платою,що членських внесків-ледве хватає на оплату +зарплату охороні, за минулий рік -не змогли зовсім запустити хоч трішки риби !!!stal1n писав:На превеликих жаль у нас абсолютно немає справжніх платних водойм, де рибу вирощують саме для щастя рибаків
Правильно робите, але на всяк випадок дам ще рекомендацію:Ось є і така ситуація :будем писати лист-звернення в райдержадміністрацію ,за підписами рибалок з проханням зменшити сумму орендної плати,надіємось на краще.
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot], Google [Bot], IvonneBressler і 1 гість