Kostya писав:Шановні форумчани: shalun_99, DerSieger, MAXIMUS, ttearjerker, Delife, vdala rybalka, якщо чимось я Вас образив, прошу вибачення. Та запрошую Вас взяти участь у змаганнях, що відбудуться в рамках фестивалю "Весняний фідер", 28 квітня, та довести свою майстерність у володінні фідерною снастью перед собою, в першу чергу, та громадою...
нічого нікому я доводити не збираюсь, так як не маю в цьому ніякої потреби. хто захоче класно порибалити і отримати задоволення той поїде на прилбичі, а хто захоче шось довести - поїде до вас на фестиваль.
ви вірно на писали -
Kostya писав:Детальна інформація у розділі "спортивне рибальство". Участь у змаганнях не передбачає будь якого фінансування, з боку учасників, та навпаки, учасники залишаться із подарунками. Якщо виникли якісь питання, телефонуйте: 097 555-07-07, 066 911-88-91...
там і провокуйте когось комусь шось доказувати. тут був написаний цікавий звіт про те як люди відрибачились і "поторчали", а ви розвели, вибачте на слові, срач і хочете шось комусь втохмачити в голову, тільки мало хто розуміє про шо ви тут пишете і в чому змістовне навантаження всіх ваших повідомлень.
до-речі, на ці вихідні їдемо на прилбичі. підбили всі планові витрати і виходить по 180 грн на рило
олінклюзів. і тоді я доведу собі і громаді шо я отримав задоволення від цієї рибалки, а решта мене не колише.