Запитання - відповіді (бліц)

Спілкування про рибалку, рибну ловлю і вилов риби
proteus
Герой
Контактна інформація:

Re: Запитання - відповіді (бліц)

Непрочитане повідомлення proteus »

Підкажіть будь-ласка, де можна половити нормального розміру плотву? Тобто так щоб мати нормальний улов .. не з десяток там .. а хоча б штук 30-40 .. можна навіть платник .. Дуже захотілось сушеної рибки нормальної ...
Vetal
Балакучий
Телефон: 097-854-00-54
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Vetal »

Далеко не їзди - Басів Кут, або Посягва (щоправда незнаю чи дають там зараз ловити). На Басів Кут, береш 6м махову, ставиш пірїнку поплавок, замішуєш прикормку, напарь пшенички щоб була мякенька, і таранька тобі забезпечена. ))) А є дуже легкий спосіб ідеш на продуктовий ринок, там рибні ряди продають плотву по 300-400 грамів, зловлену сітками з Хрінників і Млинова по 14 гривень за кіло, і солиш.
sancho
Бувалий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення sancho »

Про ринок я теж хтів написати, але думаю не буду))))
Рівненський Карповий Клуб
proteus
Герой
Контактна інформація:

Vetal писав:Далеко не їзди - Басів Кут, або Посягва (щоправда незнаю чи дають там зараз ловити). На Басів Кут, береш 6м махову, ставиш пірїнку поплавок, замішуєш прикормку, напарь пшенички щоб була мякенька, і таранька тобі забезпечена. ))) А є дуже легкий спосіб ідеш на продуктовий ринок, там рибні ряди продають плотву по 300-400 грамів, зловлену сітками з Хрінників і Млинова по 14 гривень за кіло, і солиш.
Дякую ..
Viktorovi4
Козак
Телефон: 123456
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Viktorovi4 »

proteus писав:Підкажіть будь-ласка, де можна половити нормального розміру плотву? Тобто так щоб мати нормальний улов .. не з десяток там .. а хоча б штук 30-40 .. можна навіть платник .. Дуже захотілось сушеної рибки нормальної ...
В прошлом и позапрошлом году, я лично ловил плотву приличного размера и нетолько на р.Горынь - езжу к теще туда часто, а так как речка совсем рядом, то грешно, не взять удочку поплавчаночку и половить в проводку, очень мне это дело нравится. Беру с собой прикормку - Фиш-Дрим Лещ+бетаин, фищ-дрим - шоколад + сенсан "большая плотва". 5 шаров бросаю выше от места ловли где-то 1,5 - 2м - цепляю опарыша и ВПЕРЕД!!!!! - поверь, без улова никогда не возвращался, притом что клюет все - плотва, густера, лещ, голавль.... Ловлю в проводку правда со дна - очень здоровски, скоро снова собираюсь. Раз попал на ход плотвы - за 20 минут, поймал 7 штук, вес каждой почти до 400гр :sh_ok: - это была моя первая в жизни такая большая плотва. Я считаю что стоит тебе попробовать таким способом половить на Горыни, тем более что и далеко ехать ненадо, подскажу одно место - Азот, выше шлюза, вход на насосную станцию - металический мостик -сам ловил, клюет красавица, правда размер больше ладони :) .
А на прошлых выходных ездил на полигон, половить уклеечку на тараночку - на фигачил столько. что капец - клюет как из 8-ми ствольного пулемета, отакие дела :men: .
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
proteus
Герой
Контактна інформація:

Viktorovi4 писав:
proteus писав:Підкажіть будь-ласка, де можна половити нормального розміру плотву? Тобто так щоб мати нормальний улов .. не з десяток там .. а хоча б штук 30-40 .. можна навіть платник .. Дуже захотілось сушеної рибки нормальної ...
В прошлом и позапрошлом году, я лично ловил плотву приличного размера и нетолько на р.Горынь - езжу к теще туда часто, а так как речка совсем рядом, то грешно, не взять удочку поплавчаночку и половить в проводку, очень мне это дело нравится. Беру с собой прикормку - Фиш-Дрим Лещ+бетаин, фищ-дрим - шоколад + сенсан "большая плотва". 5 шаров бросаю выше от места ловли где-то 1,5 - 2м - цепляю опарыша и ВПЕРЕД!!!!! - поверь, без улова никогда не возвращался, притом что клюет все - плотва, густера, лещ, голавль.... Ловлю в проводку правда со дна - очень здоровски, скоро снова собираюсь. Раз попал на ход плотвы - за 20 минут, поймал 7 штук, вес каждой почти до 400гр :sh_ok: - это была моя первая в жизни такая большая плотва. Я считаю что стоит тебе попробовать таким способом половить на Горыни, тем более что и далеко ехать ненадо, подскажу одно место - Азот, выше шлюза, вход на насосную станцию - металический мостик -сам ловил, клюет красавица, правда размер больше ладони :) .
А на прошлых выходных ездил на полигон, половить уклеечку на тараночку - на фигачил столько. что капец - клюет как из 8-ми ствольного пулемета, отакие дела :men: .
преогромнейшее спасибо за детальный совет .. Да про проводку забыл .. я ж ведь прикупил себе 6 метровый закольцованый Нью Хантер как раз .. Надо будет попробовать обязательно .. спасибо .. :dr_ink:
Viktorovi4
Козак
Телефон: 123456
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Viktorovi4 »

proteus писав:
Viktorovi4 писав:
proteus писав: Да про проводку забыл .. я ж ведь прикупил себе 6 метровый закольцованый Нью Хантер как раз .. Надо будет попробовать обязательно .. спасибо .. :dr_ink:
У меня тоже 6-метровый Нью-Хантер - супер удочка :co_ol: .
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
stal1n
Бро
Хто: Карасятник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення stal1n »

MAtveyVSOP писав:Привіт Всім а де у Вас тут знайомлятьса???? :)
Представляються та знайомляться тут http://rivnefish.com/forum/viewforum.php?f=643
Ласкаво просимо на форум :prapor:
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
SPIN
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення SPIN »

Підкажіть як можна зробити посилання не на всю сторінку, а безпосередньо на конкретне повідомлення при переході на яке воно відразу відкриється а не на початку всієї сторінки.
stal1n
Бро
Хто: Карасятник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення stal1n »

Ось тут є адреса на конкретну відповідь:
Зображення
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
os1
Місцевий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення os1 »

Вже запитував, але запитаю ще раз, може хтось знає де Горинич?
shalun_99
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

os1 писав:Вже запитував, але запитаю ще раз, може хтось знає де Горинич?
працює людина...
pushustuy
Абориген
Телефон: 0974626847
Контактна інформація:

Re: Загальне

Непрочитане повідомлення pushustuy »

Хто де був??? Підскажіть карась по ставках вже проклюнувся??? так хочеться карасика половити!!!!
SashulkaB3
Місцевий
Контактна інформація:

Re: Загальне

Непрочитане повідомлення SashulkaB3 »

В моїй Олександрійській стороні то ще спить карась.
Жизнь - любить то что делаешь и делать то что любишь!!!
kamennieshipy100
Місцевий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення kamennieshipy100 »

На мормишку з мотилем в межах міста вже клює, але ще пасивно і періодами, на прикормку майже не реагує, є інформація що клює в с. Косареве...
Ты у меня смотри, я где нормален, а где беспощаден.
Ловить рыбу на платнике = охотиться в коровнике!
Хенк
Відповісти

Повернутись до “Загальне”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей