Насамперед хочу зауважити про організацію. Все було - супер! Єдине на, що можна зауважити - потрібно було протестити хоч на 20ти палках відразу. Тоді б для багатьох команд було зрозуміло, що на них чекає. Є водойми які пристосовані до таких міроприємств, а є і щось схоже на Сошки. Більшість команд розраховувала на Прилбичський кльов...а вийшло трохи інакше
Ще раз хочу привітати Хмельницьких хлопців з тим, що вони окунулись в карпфішинг. Молодці, що не побоялись та організували змагання. Риб побачили, звісно, що хочеться більше...
Коротко про нашу тактику та те, що ми отримали(сектор). Сектор порадував. Ми опинились із командою "Чіп фішинг" на косі, що заходить в глиб водойми. Нам дісталась ліва частина, "Чіпам" - права. За "Чіпами" стояли Чернівці - "Віктан".
Від наших род-подів до протилежного берегу - 240м"+\-". Ліва точка(ближня до берега) була на відносно малій дистанції та про її глибини детальніше відпише Коля чи Кіріл. Права точка - близько 110м. Основна її перевага - перевернута тарілка із мінімальною глибиною - 90см. + "пєрловіца"(ракушка).
Впирались в праву точку. Зробили її твердою на день та пилящою на ніч. Ближню(ліву) тримали пилящою. Маркер взагалі прибрали з сектору.
Стосовно нашого меню

Ще жодного разу
я так не харчувався на змаганнях
1ий день - шашлик та соляночка
2ий день - свіжовідбиті відбивні та суп харчо
3ий день - ДЕРУНИ та свіжий супчик із домашньої курочки
4ий день - піца по-домашньому на сніданок
Все це готувалося нашою командою

І животик був ситим-ситим!!!
Окрема подяка команді одноклубників, що нас провідували на протязі цих тяжких днів

Живіт і досі болить від тих жартів
Думаю, що хлопці ще щось добавлять...