Вова2008 написав:У.....Був .....МОШКИ ......УУУУУУУУ?НІ........Не путайте з ....комараМИ. БО ХОТЬ З ОДНОЇ ПАСКУДИ ПОЧУЄТЕ ЗВУК ,А ВСЕ ІНШЕ МОШКА......ЯК СТЕМНІЄ ПРОПАДАЄ ХВИЛИН ЗА 40.КОМАРІ ТАКОЖ.клює воно себе називає рибом ПАЧКА З ПАПІРОС У НЬОГО МРІЯ БО ДО НОРМАЛЬНИХ РОЗМІІРІВ НЕ ЗНАЮ......НЕ ДОДОРОСТЕ і ЦЕ ЙОГО ВЕЛИЧНІСТЬ ССООММ.....ШО БАЛАКАТЬ ЗА ІНШЕ
Вова2008 написав:У.....Був .....МОШКИ ......УУУУУУУУ?НІ........Не путайте з ....комараМИ. БО ХОТЬ З ОДНОЇ ПАСКУДИ ПОЧУЄТЕ ЗВУК ,А ВСЕ ІНШЕ МОШКА......ЯК СТЕМНІЄ ПРОПАДАЄ ХВИЛИН ЗА 40.КОМАРІ ТАКОЖ.клює воно себе називає рибом ПАЧКА З ПАПІРОС У НЬОГО МРІЯ БО ДО НОРМАЛЬНИХ РОЗМІІРІВ НЕ ЗНАЮ......НЕ ДОДОРОСТЕ і ЦЕ ЙОГО ВЕЛИЧНІСТЬ ССООММ.....ШО БАЛАКАТЬ ЗА ІНШЕ
DerSieger написав:Правда, мене брали деякі сумніви стосовно відстані, тому я вирішив її перевірити. Дякуючи рівненській рокет-школі я дізнався про дуже простий і зручний спосіб визначення відстані закидання снастей за допомогою гуглмапса, тому переміряв і… о диво… виявляється лічильники, які ми купили на клуб минулого року були браковані і я фактично закидався трішки далі 140 метрів!![]()
Так шо, хлопці, все шо ви міряли 2 роки на покидушках – то не правда.
DerSieger написав:я дізнався про дуже простий і зручний спосіб визначення відстані закидання снастей за допомогою гуглмапса, тому переміряв і… о диво… виявляється лічильники, які ми купили на клуб минулого року були браковані і я фактично закидався трішки далі 140 метрів!
Igor UZ написав:DerSieger написав:я дізнався про дуже простий і зручний спосіб визначення відстані закидання снастей за допомогою гуглмапса, тому переміряв і… о диво… виявляється лічильники, які ми купили на клуб минулого року були браковані і я фактично закидався трішки далі 140 метрів!
І як тепер з цим жити...
_magic написав:к вечеру будет еще и видео...![]()
![]()
Igor UZ написав:І як тепер з цим жити...
ПС. А звіт класний.
ttearjerker написав:Normaljno zutu! Ce z ide v storony zbilshennja,a ne zmenshennja,tak sho majesh perezutu vidchyttja zadovolennja i dyhovnogo pidnesennja,a ne rozcaryvannja
_magic написав:к вечеру будет еще и видео...
Igor UZ написав:У нас уже вечер...
_magic написав:Игорко...
там твои хлопцы рыбачили рядом с нами в первом секторе... просили фотки посмотреть... дай им ссылку сюда...
ну, шалун в пролозі як справжній мітхун чакроборті. боллівуд за ним плаче._magic написав:http://youtu.be/hZpvTxYZzIMсмотрим...
просьба крепко не пинать...
DimonSp87 написав:Вечері до нас в гості прийшов власник озера Ігор і розказав шокуючу новину про якось дідка (що був у команді "Денір") а саме те що Він пустив під ніж коропа
expert написав:Пройшло жеребкування нам ДЕНИРу випав 9 сектор навпроти команди ODYSSEY, буде тяжко.
Ми постараємось вижати все можливе з нашого сектору.
Перспективні сектори випали командам ВДАЛА РИБАЛКА та U-2, подивимось як спортсмени скористаються вдалими секторами.
Всім ніхвоста ні чешуЇ, скоро починаєм.
Повернутись до Спілкування на вільні теми
Зареєстровані учасники: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot]