основна леска 0,25, поводок флюр 0,18
кормушка квадрат (40-60г) с закрытой задней стенкой.
перед вертлюжком бусинка.
да, ловится все вплоть до мелких пескарей.SashulkaB3 писав:Так якби ліска вільно рухається по трубці, чутливість навпаки повинна бути краща, так як рибі недоводиться тягти 40 грам кормухи з залишками прикормки. Я правильно розумію?
река тоже начинает нищенствовать, благодаря подводникам, сеткам и т.п. С каждым годом результат такой бурной "деятельности" все заметнее и заметнее.SashulkaB3 писав:Пора переходити на річку, ато стави у нас бачу геть безперспективні пішли, а мо то я такий рибаг
Зрозуміло, спасибі за пораду. Шкода лише, що таких годівниць не буває легких та дуже легких, з вагою 10-20 грамів. А для Басівого Кута важчих і не потрібно. Хіба самому з ПЕТ-пляшки майструватиKostya писав:Вітя, годівниці я мав на увазі не з закритим дном, а такі
Приєднуюсь до Руслана — не плутається та асиметричка зовсім, подобається мені та й все. Готовий її проміняти лише на патерностер, але з ним свої приколи(це вже матеріал для зовсім іншої нема, а не вісті з водойм оз.БАСІВКУТСЬКЕ)Kostya писав: Стосовно асиметрички - цей монтаж не прижився у спортсменів, це звичайно не показник, але він плутається частіше ніж патерностер, або інлайн, особливо в момент холостої підсічки. Якщо за годину робити 5-6 перезакидів, то можна миритись, а якщо - 60.
Такі годівниці е даже по 7г. так що погано шукаеш)stal1n писав:Зрозуміло, спасибі за пораду. Шкода лише, що таких годівниць не буває легких та дуже легких, з вагою 10-20 грамів. А для Басівого Кута важчих і не потрібно. Хіба самому з ПЕТ-пляшки майструватиKostya писав:Вітя, годівниці я мав на увазі не з закритим дном, а такі
Приєднуюсь до Руслана — не плутається та асиметричка зовсім, подобається мені та й все. Готовий її проміняти лише на патерностер, але з ним свої приколи(це вже матеріал для зовсім іншої нема, а не вісті з водойм оз.БАСІВКУТСЬКЕ)Kostya писав: Стосовно асиметрички - цей монтаж не прижився у спортсменів, це звичайно не показник, але він плутається частіше ніж патерностер, або інлайн, особливо в момент холостої підсічки. Якщо за годину робити 5-6 перезакидів, то можна миритись, а якщо - 60.
Якщо несиметричку вимотувати з відстані 45 метрів за 45 секунд, то вона не заплутається 100%, але за цей час сусід на патерностері зловить дві риби, я кажу як учасник змагань. На жилках я розуміюсь, трохи. Жилками на основній не ловлю ніколи( на карподромах не ловлю).ehnaton писав:я звичайно у фідері не профі - але за асиметричку скажу наступне - 100% гарантія що НЕ заплутується, це перевірено багато разів. Так само як Патер-Ностер. Бували рази коли перезакидав по 1 разу на 30 хв., а бувало коли перезакидав і по надцять разів на хвилину. Плутанини немає. Якщо така і має місце - знач переглянь леску своєї оснастки. Мож вона закручується надто. Зміни леску. Або на товстішу, або якщо тонша - то якіснішу. Херова леска може. Я використовую для основної оснастки 0,18-0,22 (це на саму асиметричну петлю з кормухою в 30 г). Сама основна жилка, на яку то все чіпляється - 0,24.
Ще дуже раноMark писав:Колеги, підкажіть коли можна пробувати виходити на Горинь ? І з якою насадкою ? (місяць березень).
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей