В субботу 12 октября побывал с компанией на этом же водоёме. Он хоть и не такой уж тайный, но от Ровно далековато - в одну сторону больше 140 км... Увы, попали мы на бесклёвье, что бывает даже в таких густо населённых щукой местах.mikos писав:в понеділок з товаришами порибачили на одній чудовій водоймі
Раз така петрушка спробую виправитись. Як сказав Андрюха водойма не така вжей прихована, хібащо трохи далека та не з дешевих. Проте кількість крупної щуки там більша в порівняні з іншими досить популярними як на мене водоймами. Однак це не факт що там без улову незалишишся, з 8ми чоловік що там рибачили, а це було 14.11 двоє не отримали навіть покльвки, решта піймала по одному хвосту Васілій 2 в мене 3 щучки. Колебалки фактично не працювали про воби взагалі мовчу, найкраще в мене цього некльового деня спрацювала вертушка тандем білого кольору роботи тогож Васілія, проводку використовував дуже повільну, вся щука піймана за край губи, було ще декілька не реалізованих покльвок та 2 схода. Фото упрошених щук додаю.SPIN писав:Що за комплекси, колего? Це ж не змагання, хто більше зловить. На форумі насамперед має відбуватись обмін досвідом (на що впімав, як впіймав), позитивними емоціями. Деякі користувачі просто демонструють м"ясо, ну і на цьому спасибі, це їх право, бо коли 90% читачів цього форуму взагалі нічого не пишуть, то радієш хочаби просто демонстрації улову, за що і ставиш плюс. Я думаю, що не помилюсь якщо скажу що більшості форумчан сподобався звіт того ж таки platon-а, в якому він з багатьох воблерів , які виявились не робочими, лише одним (забув яким) зміг наловити гірку щуки. Так що просимо "звіт до студії"mikos писав:Platon улов просто суперський, настільки, що не буду навіть викладати фото своїх 3-ьох кілушек
Зараз переглядають цей форум: Semrush [Bot] і 4 гостей